• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EVLILIK GÜNLÜGÜM *9* Mutfagim <3 ve Icindekiler

aylin90

9.Takm•Bşlgç 128kg•Gncl 103.3kg•hdf 80kg•boy 168
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
8.660
3.741
373
Merhaba Bayanlar :)

Nihayet Mutfagim geldi ve yerlesti
Nekadar zormus ya :)
Cok sükür buda bitti
Iste Resimleri koyuyorum
Yorumlarinizi bekliyorum :)

(camasir makinesi baska yere sigmadi, kapakli olusuda tuzluydu yaptirmadik, böylede iyi olsun :) )
cama perde düsünmüyorum zaten Kücük dahada karanlik olur, disari bakiyorum böylelikle :) )
Taburenin üzerine minder gelicek daha pembe tonlarinda

GÜNCELLEMEEEEEEEE 09.06.14 yeni resimlerrr

Kizlar Mutfagimi azicik baska düzenledim topladim
Simdi daha iyi duruyor
eski resimleri sildim

Yeni yorumlarinizi bekliyorum

Son düzenleme:
Mutfağın çok büyük olmamasına rağmen gayet kullanışlı canım, çok da hoş duruyor. Tüm eşyalarını güzel günlerde kullanırsın inşallah :16:

modern country tarzı olmus :9::9: çook şık duruyor beyaz olması ayrı bi güzel dedikleri gibi küçük bi mutfakmıs ama dolap düzeni ile kullanıslı ve çok sey alacak hale getirmişsin

Cok sıkmıs mutfagin güzel güzel yemekler pisirirsin insaAllahh:16:

Mutfağın çok büyük olmamasına rağmen gayet kullanışlı canım, çok da hoş duruyor. Tüm eşyalarını güzel günlerde kullanırsın inşallah :16:

evimde tek kucuk yerim mutfak. Aslinda kucuk degilde uzunlamasina gidiyor :)
aminn insallah cnm sagol

Bencede guzell

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tskler cnmm

modern country tarzı olmus :9::9: çook şık duruyor beyaz olması ayrı bi güzel dedikleri gibi küçük bi mutfakmıs ama dolap düzeni ile kullanıslı ve çok sey alacak hale getirmişsin

Evimin cogu yeri modern country :)
Tsk ediyorumm
dolabim baya var anca sigdim valla :)

Amiiin insallah sagol cnm

Yakinda evim guzel evim yerinde konu acip butun evimi sunucam bi bitsinde :)

Mutfağınız çok hoş özellikle fırının olduğu yerdeki dolap çok kullanışlı gözüküyor aşkla güzel sofralar hazırlayın mutfağınızda :1::1:

Mutfağınız çok hoş özellikle fırının olduğu yerdeki dolap çok kullanışlı gözüküyor aşkla güzel sofralar hazırlayın mutfağınızda :1::1:

cook tsk ederim caniim :17::nazar:

acayipppppp güzel tek kelimeyle bayıldım mükemmel tercih ve çok zevkli biri Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin nazarladan korusun aşık olunası mutfak:nazar::nazar::nazar:

acayipppppp güzel tek kelimeyle bayıldım mükemmel tercih ve çok zevkli biri Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin nazarladan korusun aşık olunası mutfak:nazar::nazar::nazar:

:1::1::9: coook tskler aminn :52: en güzeli sizin olsun insallah

Bencede guzell

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok güzeller her şey özenle düzenli bir şekilde yerleştirilmiş aşkla kullanın:nazar::16:

kizlaaaar tekrarrr yorum yaparmisinizzz degistirdim düzenledim mutfagimi, o gün öylesine koymustuk herseyi tezgaha :)
cok sevinirim

ayy tm modern Country oldu yaa :16::16::16::16::16:

Çok güzel olmuş canım özellikle kafes raflarına ve masa konseptine bayıldım :46: O pencere kenarındakiler de saksı sanırım, onların içine de cici çiçekler alırsan tadından yenmez :16:

Çok güzel olmuş canım özellikle kafes raflarına ve masa konseptine bayıldım :46: O pencere kenarındakiler de saksı sanırım, onların içine de cici çiçekler alırsan tadından yenmez :16:

Kafes raflari ne yapicagimi nasil degerlendirecegimi bilemedim. Baharatliklari dolapdan alip koymak da sinir bozucu yemek yaparken. Boyle bi fikir geldi baharatliklara nasipmis :)))
Begenmene sevindimm :)
Tmm cicek ekerim :)

Çok şeker bi mutfaginiz var çok beğendim özellikle o baharat raflarındaki nerden aldığınızı sorsam :1: güle güle aşkla oturun :16::16:

Çok şeker bi mutfaginiz var çok beğendim özellikle o baharat raflarındaki nerden aldığınızı sorsam :1: güle güle aşkla oturun :16::16:

cook tsk ederiiiim
cnm ben almanyada yasiyorum söylesemde pek ise yaramicak sanirim :9: Xenos diye bi magza english tarzi satiyolar

Mm evet olsun yinede teşekkür ederim çok şeker olmuş o şekilde kullanmanız Güle güle kullanın :16:

coook sagol canimm insallahh

insanin kendi evini düzmesi en güzel duyguymus vallahi...
hele mutfak

Merhaba Bayanlar :)

Nihayet Mutfagim geldi ve yerlesti
Nekadar zormus ya :)
Cok sükür buda bitti
Iste Resimleri koyuyorum
Yorumlarinizi bekliyorum :)

(camasir makinesi baska yere sigmadi, kapakli olusuda tuzluydu yaptirmadik, böylede iyi olsun :) )
cama perde düsünmüyorum zaten Kücük dahada karanlik olur, disari bakiyorum böylelikle :) )
Taburenin üzerine minder gelicek daha pembe tonlarinda

GÜNCELLEMEEEEEEEE 09.06.14 yeni resimlerrr

Kizlar Mutfagimi azicik baska düzenledim topladim
Simdi daha iyi duruyor
eski resimleri sildim

Yeni yorumlarinizi bekliyorum

Şimdi daha da nefis herşey harika çok güzel olmuş bayıldım aşkla kullanın güzel yemekler pişirin:nazar::16:

Back
X