Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri EVLILIK GÜNLÜGÜM 3 (Ni$an Elbisem, Siparisden Provaya kadar)

aylin90

9.Takm•Bşlgç 128kg•Gncl 103.3kg•hdf 80kg•boy 168
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
8.660
3.741
373

GÜNCELLEMEEEEEEE 29.9.13

iste son hali :) karnima bakmayin BOL geldi terzide su an

Merhaba kizlarrrrrrrrr ben geldimm
Özledim sizlerii
Söz kiyafetim, Söz hazirliklarim derkeeeeen...
yavas yavas nisan yaklastigi icin
Nisan elbisemin siparisini verdik bugünn...
icime cok sindi SIMDILIK

Kilo problemi var biliyosunuz
ama giydim denedim, eleman da arkamdan tuttu bakmam icin
cok begendimm
bazi degisiklikler olucak RESIMDE gördügünüz gibi

MERCAN renginde vardi, e üzerimdede gördügüm icin begendim
mercanda karar kildik...

toz pembeli nisanliga benzicek
ve kayik yaka yapilicak
KOL problemimi de hatirlarsinizz
kompleksliyim hafif düsük dikilcek aski

15.9 civari gelicek nisanligim insallahhh
ozaman ilk provamdan göstericem resimler Insallah

yorumlarinizi merak ediyorum
öptüüm

Ni$an 3 Ekimde INSALLAH

kayik yaka dantelden (12cm kalinliginda)​

Son düzenleme:

Son halini merakla bekliyorum inşallah istediğiniz gibi olur güle güle giyin mutluluklar şimdiden

Son halini merakla bekliyorum inşallah istediğiniz gibi olur güle güle giyin mutluluklar şimdiden

tsk ediyorumm bende coook merak ediyorum. Icimden bir ses sahane olcak diyor vucutuma gore. :)) insallah insallahhh

kimse yorum yazmamis begenmedinizmi kizlar... son halini bekliyorsunuz sanirim

merhaba bende cok begendım cok hos bır model acaba nerede dıktırdınız ogrenebılır mıyım ? hummalı bır arayıs ıcerısındeyım

merhaba bende cok begendım cok hos bır model acaba nerede dıktırdınız ogrenebılır mıyım ? hummalı bır arayıs ıcerısındeyım

cok tsk ederim cnm
ben almanyada yasiyorum
EKOL GELINLIK de diktirdim, Türkiyede IZMIRDE diktiklerini söylediler

Nisanligima kavusuyorum yarinnnnn :))) allahim insallahhhh istedigim gibi olmusturrrr
Resim yuklicem yarin insallahhhh cokkkkkk heyecanliyim yaa

kizlar nisanligimi ekledim buyrunn
nasil olmusss :) ben bayildimm

Bende çok beğendim dediğin potluk da halledildikten sonra tam olacaktır gayet güzel olmuş. Allah mutlu etsin

Son düzenleme:
Bende çok beğendim dediğin potluk da halledildikten sonra tam olacaktır gayet güzel olmuş. Allah mutlu etsin

Dün teslim aldim simdi daha iyi duruyor. Sanki karnim varmis gibi duruyor ama o da normal herhalde. Korse giyerim artik :))
Tsk ederimm

Evlilik gunlugum 4 den takip edebilirsiniz detaylar orada

Merhaba canım sana bir şey sormak istiyorum.

Nişanlığını sıfırdan diktirdiysen eğer ne kadar zaman içerisinde teslim edildi sana.
Bnm nişanım kasım başı ve eylül'ün 3. haftası anlaştık kafamdaki modeli dikilecek yere anlattım.kaporasını verdim sonraki hafta provaya gittim.kalıp provasına göğüs kısmının açıklığına karar verdik ve kumaşın rengini seçtik.
Şimdi yarın kumaşım gelecek ve bu cumartesi ilk provama gidicem.
Sanki biraz geç kalmış gibi hissediyorum.ve azcıkta telaş oldum.
Ama nişanlığımı dikecek yer kumaş geldikten sonra sorun olmuyacağını kısa bir süre içerisinde biteceğini söyledi.
İnş dedikleri gibidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…