Arkadaşlar daha önce böyle fobi türü duydunuzmu bilmiyorum bende yeni ögrendim.Sözlümün zoru ila piskoloji danışmanlığa gittik ve gamofobi (evlilik fobisi) olduğu sonucu çıktı bende.Hiç aday problemi yaşamadım. Hatta adamı tanıdığımdan bi hafta sonra evlenme teklifi aldığım oldu.Amma evlilik teklifi alır almaz adamlardan kaçıyorudum. Bi bahanelerle hayatımdan çıkarıyordum evlilikteklifi ile gelenleri . Ama Sevdigim adamla tanıştım . Dişli çıktı )) Kaçıp kurtulamadım
.Sözlendik.Bu seferde evliligi nikahı erteleyip duruyorum. Konu açılınca sonuc buyuk kavgalarla bitiyor. Mesafeli kalmak istiyorum o dönemlerde. Kendimle mucadele ediyorum. İkna ediyorum tamam . Ama o dügün hazırlığı süresi var ya . Delirtiyor beni .Hayatımı birine baglamak birinin koydugu kurallarla yaşamak. Ne bileyim en ciddiside çocuk bağı beni çok korkutuyor. Ne yapacagımı bilemiyorum. Çelişkili düşünceler adama olan duygularımıda sogutuyor .
![KK51 :KK51: :KK51:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk51.gif)