Aslında tam olarak fobimi onu da bilmiyorum, ama evliliği özellikle bir bayan için kullanılma kayıp engellenme olarak görüyorum, yani özellikle bir bayan için evlilik =erkeğe hizmet kendini feda etmek olarak algılıyorum bunu kendime itiraf etmedim hiç ama 34 yaşındayım , evlilik hevesim yok ama bu bakış açısı yüzünden hiç evlenemeyeceğim için çocuk sahibi de olamayacağım diye üzülüyorum.. Aslında doğru insana rastlamadığım içinmi böyleyim kafam karışık..
Aslında tam olarak fobimi onu da bilmiyorum, ama evliliği özellikle bir bayan için kullanılma kayıp engellenme olarak görüyorum, yani özellikle bir bayan için evlilik =erkeğe hizmet kendini feda etmek olarak algılıyorum bunu kendime itiraf etmedim hiç ama 34 yaşındayım , evlilik hevesim yok ama bu bakış açısı yüzünden hiç evlenemeyeceğim için çocuk sahibi de olamayacağım diye üzülüyorum.. Aslında doğru insana rastlamadığım içinmi böyleyim kafam karışık..
Bu doğru insana rastlamaktan çok, sizin hayatdaki konumlanmanız ile ilgili. Siz eğer kendinize ifade ettiğiniz rolü biçerseniz, o role ait deneyimler yaşarsınız. Evlilik neden bir kadın için erkeğe hizmet, kendini feda etmek olsun ki? Bu zaten son derece sağlıksız bir bakış açısı. Evlilikte ideal eşitlerin birlikteliğidir. Her iki tarafın da dış dünyada çalıştığı, ekonomik özgürlüğünün olduğu, içerde ise sorumlulukları eşit şekilde paylaştığı bir evlilik sağlıklı bir evliliktir.
Siz önce yaşamda nasıl bir kadın olmayı seçeceğinize karar verin, sonrasında doğru kişilerle karşılaşacaksınızdır.