Merhaba arkadaslar şimdi lütfen tam olarak anlayıp dinlemeden "ayyy yazık kıza bak ailesini küçümsüyor, ayy pes doğrusu, ayy ailesinden utanıyor, ayy sen git ananın ellerini öp, yok yok öpme tokalaş gibi aptalca evet altını çiziyorum aptalca yorumlar yapmayın.
Bu ikinci konu açmam...
Ben iyi bir ailenin iyi eğitim almış bir kızıyım. İyi eğitim aldım iyi bir kariyerim var. İyi maaşım, güzel bi semtte evimiz var.
Çokda iyi yolunda giden bi ilişkim var. Banada çok deger verdiğinden eminim. Buraya kadar herşey ok. Sevgiliminde beni önemseyen bi ailesi var.
Ama pembe hayaller kurmak yerine gerçekçi olalım, bizim ailelerimiz arasında sosyo kültürel bir fark var. Onun babasının 5 tane dairesi varken biz tek dairenin kredisini babamla yıllarca ödycez.
Onun anne babası ünv mezunu benimkiler değil.
Onun anne babası çok modern benimkiler değil.
Şimdi gelelim asıl konuya. Ben daha önce nişanlandım ailemi küçümseyip sorun etmiyorum, utanmıyorum konu bu değil. Ama erkek arkadasımın kibirli, genelde insanları küçümseyen bir tarzı var. Konu evlilik olunca ailelerin uyumuda önemli. Davul bile dengi dengine derler. Ben kendimi ezik hissettiğim için acaba ayrılsammı diye bile düşündüm. Çünkü aileler tanışmaya geldiğinde ne düşünürler bilmiyorum, belkide beni beğenmycekler.
Lütfen yorum yaparken ayy pess doğrusu yazık kızım sana bi kere sen ailenden utanıyorsun gibi alakasız yorumlar yapmayın, beni sinirlendirmeyin, insan gibi akıl danışıyorum.
Tesekkür..