Evlilik eşi etkileme ağda epilasyon

sipsip52

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2008
876
631
Herkese iyi akşamlar;
Ben bir süredir eşimin eskisi kadar benimle ilgilenmediğini farkettim aslında kendimde de suç buluyorum nasıl söylesem bilmiyorum ama genellikle tüylerimi çok çok özen göstererek almıyorum tüy problemim biraz fazla ve ağda ile almassam iyice beter hale geliyor Kendim beceremiyorum pandemi dolayısıylada kuaföre gidemiyorum onun dışındaki yöntemler berbat hale getiriyor tabi daha nekadar berbat olabilir onu bilmiyorum amaben bile kendime bakmak istemiyorum sizce bi erkek için bu. Konu önemli mi ? Birde ev içerisinde hiç özenli değilim ben makyaj yapmam pijamayla yatar onla kalkar tüm günü öyle geçiririm ve bu tembellik ve bakımsızlıgımdan kurtulamıyorum siz neler yapıyorsunuz özenli misiniz bana biraz akıl verin yoksa evliliğim çatırdıcak diye korkuyorum

Tüy seven koca varmıdır bilmem kimisi öyle seviyormuş , temizlik konusuna gelince hijyenik olarak kocan için değilse bile kendin için temiz olman gerekiyor , düzen ve giyim konusunda da tarzınız ne bilmiyorum ama yeri gelir polar yeri gelince de sexi iç çamaşırları veya geceliklerle kocanız karşilamayi bilmelisiniz , bunları yapmaya özen gösterin.

Ama şöyle bişi de ekliyeyim bı erkek isterse de hepten hupten bı giysi giy gelir yine ister yapar istemiyorsa da istediğin kadar suslen puslen , her suçu da kendine bulma belki kendisi artık istemiyordur .

Ama şöyle bişi de ekliyeyim bı erkek isterse de hepten hupten bı giysi giy gelir yine ister yapar istemiyorsa da istediğin kadar suslen puslen , her suçu da kendine bulma belki kendisi artık istemiyordur .
Benim eşim bahsettiğiniz son kısım gibi..
Değişik bişeyler yapınca tuhaf tepkiler veriyor,ne gerek var istemezsem hiçbir şey etki etmez ama istersem de çamur içinde de karşılasan kimse tutamaz beni der
Yine de daima temiz kıyafet ve tüysüz olmaya dikkat ederim kendim sevmem zaten..
Ama gecelik çok çok nadir giyerim çünkü çok da etkilemez benimkini

Bir erkek için tabi ki önemli de önce kendinizi iyi hissetmeniz içinde önemli. Evde makyaj yapmanıza gerek yok. Kıl tüy probleminizi kesinlikle çözün, temizliğinize,kokunuza,üstünüze başınıza dikkat edin yeterli.

Sen kocam yetmiyor falan diyordun kendi konunda cebinde cinsel güç artırıcı hap bulan sen degilmiyfin yanlış mı hatiliyorym
İsteğe bağlı işte kimisi temiz olur kimisi salıverir şans

Erkekler için kıl tüy sorun olabilir. Gecen seneye kadar yıllarca ağda yaptim tekrar ağda yapabilmek için biraz uzamasını bekliyordum esim sorun yapmıyordu ama taki ben lazere başlayıp sonuç alıncaya kadar pambık pambık diye okşamaya başlayınca anladım hoşlanmadığını kıldan tüyden . Oysaki hic cok uzamasını beklemezdim az biraz bas verince yolardim

Öncelikle insan önce kendisi için temiz ve bakımlı olmalı... siz eşinizin yerine koyun kendinize size karşı onun bu kadar özensiz olmasını istermisiniz? Tabikide evin içinde her şekilde görüyoruz birbirimizi ama temizlik önemli özellikle kişisel temizlik şahsen karşımda ki eşim temizliğini yapamıcak biri olsa hastalık vs.. anlayış gösterilebilir ama kendinize yapmayın bunu önce kendinize özen gösterin eşiniz de daha yakın olucaktır size... Temizlik insanın kendisine olan saygısıdır

Ağda bantları kaliteli olanlardan ve tüy dökücü krem öneriyorum evde rahatça kullanabilmeniz için. Bunun dışında evde yine rahat gezin ama gecelerinizi renklendirin bari. Online sitelerde zibil bi dolu seksi gecelik var. Kocanızın ve sizin hoşunuza gidecek bir tane bulacağınıza inanıyorum. Evde saç boyayabilir (bi yakınınızdan isteyebilirsiniz misal benim kız kardeşim boyuyor) ya da hiç olmazsa saç boyama için kuaföre gidebilirsiniz. Özel sık sofralar evinizde kurabilir, eğlenceli müzikler eşliğinde dans edebilirsiniz. Çocuk yoksa her yer aşkınızı yaşamak için uygun. Yani biraz istek az çabayla olmayacak şey yok bence. Bi gayret diyorum.

Evde giydiginiz rahat spor kiyafetler ayri olsun, yatak pijamaniz ayri olsun. Tum gun pijamayla uykunuz bile gelir.

cok bir makyaja gerek yok bakimli temiz olmak, gunluk dus almak erkege cekici gelmeye yetebiliyor. kil tuy isini bilemeyecegim. Bende de coktu tuy azaltici serum var ya B.. er onun baya faydasi oldu. Lazere de gittim. Evde suanda serum uygulayabilirsiniz.

Pambik mi ahahayt

Sen kocam yetmiyor falan diyordun kendi konunda cebinde cinsel güç artırıcı hap bulan sen degilmiyfin yanlış mı hatiliyorym
Konumda cinsel güç arttırıcı buldum diye kötü hissettim dedim çünkü ihtiyacımız yok sadece son ilişkimizde çok çok erken boşaldı,erken boşalmaya da engel oluyormuş,eşim onun için aldığını söyledi bilemiyorum..
Ben daima temiz olmaya özen gösterenlerdenim

bayan konusunda eşinin yetersizliğinden bahsetmemiş, bir defa ereksiyon problemi yaşamışlar ve adam gidip hap almış hepsi bu, rencide etmek uygun değil

Evde lazer yapabileceginiz cihazlar var arastirip onlardan alin. Pijama konusunda da asla evde pijamayla dolasmayin. Esinuz icin degil kendiniz icin yapin. Uyandiginiz kuyafetle dolasmak yasam enerjinizi ciddi anlamda dusurur. Bi tayt ustune bi kazak giyin evde. Makyaja da ihtiyaciniz yok yuzunuz temiz olsun sacinizi bi tarayin ya da gece yatarken orun sacinizi sabaha dalgali olsun yeterli. Yuzunuzde de cok tuy varsa buz lazer ya da igneli epilasyon tarzi cozumler deneyin.

Birazcık değişiklik size de iyi gelir.

Ağda bence çok önemli, hatta evde bakım çok önemli, kendin yapabiliyorsan kartuş ağda al, epilatörün de vardır zaten tek tük çıkanları epilatörle toplayabilirsin adet dönemi sonrası da ağdanı yaparsın. Ayrıca kuaförde de yeteri kadar dikkat ederler hijyene ben olsam hayatta boşlamazdım.
Ev giyimine gelince çok da angarya olarak görmemelisin, iç çamaşırlarını pekala dantelli alabilirsin böyle giymeyi alışkanlığa dönüştürmek zor değil, uygun fiyatlı taytlar tunikler al evde onları giy, ayıcıklı pijama alacağına daha şık pijamalar giyesen de yeter ama evde pijamayla gezme kocan evde beyaz atlet boxer gezse sinir olmaz mısın? Bizim evde beyaz atlet yasak mesela kocama, ben çingene gibi dolaşmadığım gibi eşimi de kıro gibi gezdirmem ki bu zor değil sadece alış veriş yaparken ucuz ama şık şeyleri ev giysisi olarak satın alacaksın hepsi bu, kimse abiye giy otur demiyor ama aynada bakımlı bir kadın görmek kadının kendisine de enerji veren bir şey

Epilasyon bitirmiyor. Herkes kuaföre gidiyor şu sırada dikkat ederseniz bir şey olmaz.

Yani kadın olarak kıla tüye dikkat etmek lazım koca işin değil de kendimiz için.
En kötü tüy dökücü var onunla halledebilirsiniz.
Ben kuaföre gitmeye devam ediyorum.
pijamanın bile alımlısı güzeli var onları tercih edebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…