Benim eşim bahsettiğiniz son kısım gibi..Ama şöyle bişi de ekliyeyim bı erkek isterse de hepten hupten bı giysi giy gelir yine ister yapar istemiyorsa da istediğin kadar suslen puslen , her suçu da kendine bulma belki kendisi artık istemiyordur .
Bir erkek için tabi ki önemli de önce kendinizi iyi hissetmeniz içinde önemli. Evde makyaj yapmanıza gerek yok. Kıl tüy probleminizi kesinlikle çözün, temizliğinize,kokunuza,üstünüze başınıza dikkat edin yeterli.Herkese iyi akşamlar;
Ben bir süredir eşimin eskisi kadar benimle ilgilenmediğini farkettim aslında kendimde de suç buluyorum nasıl söylesem bilmiyorum ama genellikle tüylerimi çok çok özen göstererek almıyorum tüy problemim biraz fazla ve ağda ile almassam iyice beter hale geliyor Kendim beceremiyorum pandemi dolayısıylada kuaföre gidemiyorum onun dışındaki yöntemler berbat hale getiriyor tabi daha nekadar berbat olabilir onu bilmiyorum amaben bile kendime bakmak istemiyorum sizce bi erkek için bu. Konu önemli mi ? Birde ev içerisinde hiç özenli değilim ben makyaj yapmam pijamayla yatar onla kalkar tüm günü öyle geçiririm ve bu tembellik ve bakımsızlıgımdan kurtulamıyorum siz neler yapıyorsunuz özenli misiniz bana biraz akıl verin yoksa evliliğim çatırdıcak diye korkuyorum
Sen kocam yetmiyor falan diyordun kendi konunda cebinde cinsel güç artırıcı hap bulan sen degilmiyfin yanlış mı hatiliyorymBenim eşim bahsettiğiniz son kısım gibi..
Değişik bişeyler yapınca tuhaf tepkiler veriyor,ne gerek var istemezsem hiçbir şey etki etmez ama istersem de çamur içinde de karşılasan kimse tutamaz beni der
Yine de daima temiz kıyafet ve tüysüz olmaya dikkat ederim kendim sevmem zaten..
Ama gecelik çok çok nadir giyerim çünkü çok da etkilemez benimkini
Öncelikle insan önce kendisi için temiz ve bakımlı olmalı... siz eşinizin yerine koyun kendinize size karşı onun bu kadar özensiz olmasını istermisiniz? Tabikide evin içinde her şekilde görüyoruz birbirimizi ama temizlik önemli özellikle kişisel temizlik şahsen karşımda ki eşim temizliğini yapamıcak biri olsa hastalık vs.. anlayış gösterilebilir ama kendinize yapmayın bunu önce kendinize özen gösterin eşiniz de daha yakın olucaktır size...Herkese iyi akşamlar;
Ben bir süredir eşimin eskisi kadar benimle ilgilenmediğini farkettim aslında kendimde de suç buluyorum nasıl söylesem bilmiyorum ama genellikle tüylerimi çok çok özen göstererek almıyorum tüy problemim biraz fazla ve ağda ile almassam iyice beter hale geliyor Kendim beceremiyorum pandemi dolayısıylada kuaföre gidemiyorum onun dışındaki yöntemler berbat hale getiriyor tabi daha nekadar berbat olabilir onu bilmiyorum amaben bile kendime bakmak istemiyorum sizce bi erkek için bu. Konu önemli mi ? Birde ev içerisinde hiç özenli değilim ben makyaj yapmam pijamayla yatar onla kalkar tüm günü öyle geçiririm ve bu tembellik ve bakımsızlıgımdan kurtulamıyorum siz neler yapıyorsunuz özenli misiniz bana biraz akıl verin yoksa evliliğim çatırdıcak diye korkuyorum
Pambik mi ahahaytErkekler için kıl tüy sorun olabilir. Gecen seneye kadar yıllarca ağda yaptim tekrar ağda yapabilmek için biraz uzamasını bekliyordum esim sorun yapmıyordu ama taki ben lazere başlayıp sonuç alıncaya kadar pambık pambıkdiye okşamaya başlayınca anladım hoşlanmadığını kıldan tüyden . Oysaki hic cok uzamasını beklemezdim az biraz bas verince yolardim
Konumda cinsel güç arttırıcı buldum diye kötü hissettim dedim çünkü ihtiyacımız yok sadece son ilişkimizde çok çok erken boşaldı,erken boşalmaya da engel oluyormuş,eşim onun için aldığını söyledi bilemiyorum..Sen kocam yetmiyor falan diyordun kendi konunda cebinde cinsel güç artırıcı hap bulan sen degilmiyfin yanlış mı hatiliyorym
İsteğe bağlı işte kimisi temiz olur kimisi salıverir şans
bayan konusunda eşinin yetersizliğinden bahsetmemiş, bir defa ereksiyon problemi yaşamışlar ve adam gidip hap almış hepsi bu, rencide etmek uygun değilSen kocam yetmiyor falan diyordun kendi konunda cebinde cinsel güç artırıcı hap bulan sen degilmiyfin yanlış mı hatiliyorym
İsteğe bağlı işte kimisi temiz olur kimisi salıverir şans
Evde lazer yapabileceginiz cihazlar var arastirip onlardan alin. Pijama konusunda da asla evde pijamayla dolasmayin. Esinuz icin degil kendiniz icin yapin. Uyandiginiz kuyafetle dolasmak yasam enerjinizi ciddi anlamda dusurur. Bi tayt ustune bi kazak giyin evde. Makyaja da ihtiyaciniz yok yuzunuz temiz olsun sacinizi bi tarayin ya da gece yatarken orun sacinizi sabaha dalgali olsun yeterli. Yuzunuzde de cok tuy varsa buz lazer ya da igneli epilasyon tarzi cozumler deneyin.Herkese iyi akşamlar;
Birazcık değişiklik size de iyi gelir.Herkese iyi akşamlar;
Yani kadın olarak kıla tüye dikkat etmek lazım koca işin değil de kendimiz için.Herkese iyi akşamlar;