Evlilik endişesi değişik bir psikoloji..

ayy canım benimmm sende çok heyecanlısın benim gibiii:)))) bu arada bizim dini nikahımız kıyıldı resmi nikahımızı ve düğünü bekliyoruz artıkk kpss yi hiç hatırlatmaaa valla düşündükçe bana bişeyler oluyorr

yine seninkiler seni vermiş biyologizem ya benimkiler,

Okul bitsin kpss gir atan öyle dediler.

2 okul bitti kpss girdim atandım şimdi iş başını bekliyorum. Geçen dedim anne şu arada nişanı yapsak zaten boş boş bekliyorum

Şimdi ne dediler 1 sene paranı kazan öyle

Bu gidişle evde bırakacaklar beni ve bundan hiç pişmanlık duymayacaklar

bu arada daha benim senin mutfak listenden yola çıkarak alışverişe gitmem gerekiyorrrrrr,sen tamamladınmı kuzuum

mutfak tamam diğerlerinin listesini çıkardım canım bugün onu da paylaşmayı planlıyorum..
öbür türlü afedersin mal gibi gidiyorsun lazım olan olmayan herşeyi alıyorsun bütçe dana gözü gibi açılıyor

liste işi süper bak.. eğer yapmadıysan evde olan eşyalarını ve aldıklarını da yaz nerde neyin var bil naçizane önerim..

Ayyy canım valla işin zormuş ya bizimkilerde ben nişanlanırken önce işe gireceğimi söylemişlerdi ama sonra kararı bize bıraktılar ama bazen önce keşke bi işim olsaydı demeden de duramıyorum herşey daha rahat kafayla olurdu şuan sıkıntı yaşıyorum kpss ye hazırlanacağım için canım olsun herşeyin hayırlısı olsun de sen bence herşey çok daha güzel olacak :))

canım bekliyorum diğer listeni de :)) çok haklısın valla bi de insanın herşeyi alası geliyor hemen şimdi olanların listesini yazmaya koyuluyorumm sağoll kuzumm

after hatırlarsan konu bile açmıştım atanamadım gene evlenemiyorum tarzında..
aaa dedim yeter vurdum yumruğumu masaya.. bu ne be dedim huzurevinde mi düğün yapacağız yeter ha!
sonra hemen hızlandırdılar.. biraz tepki koy naçizane önerim.. öyle şey mi olur en tatlı günlerimiz eşsiz yersiz yurtsuz geçiyor

bizlere de yazık ama..

Valla bende hayırlı zamanı ne zamansa deyip oturup bekliyorum işte. Onlarında gönlü olsun istiyorum.

Şimdi yaşım 1 sene beklemeye müsait seneye yaz olsun ozaman dicem yeter artık diye. Biraz daha onların gönlü olsun bakalım :)))

olmaz mı ya kıpır kıpırım gerçekten :)) oo hayırlı olsun canım Allah mutlu mesut etsin inş azıcık kaldı ya şaka maka bazen hala inanamıyorum inş o da olur aşk tamam iş de tamam olur da bizde mutlu mesut yaşar gideriz aminn

Ayy canım benimm inşallah aminn herşey zamanla yoluna girecek bencee=))))

Bakayim gelinligine gormedim :) benim de hazirliklar tamam gibi davetiyem nikah sekerim kaldi bohcamizi goturduk alisverisimi yaptik nisanlimin damatligi tamam siz hallettiniz mi damatligi :) cok yorucuydu ama cok sukur hallettik sinava girdim cok iyi gecmedi bekliyorum sonucu bakalim :)

damatlığı halledemedik daha kuzum ya bu aralar ev tutuldu temizlendi perdeler halledildi falan derken ona daha sıra gelmedii siz halletmişsiniz süperr:))) benimde sınav pek ii değildi biraz sallamasyon tarzi geçti

merhaba arkadaşlar,

heyecanınızı o kadar iyi anlıyorum ki...ben de yaklaşık 1 aylık evliyim..yazarken farkettim ne çabuk geçmiş..düğün yaklaştıkça heyecan stres artıyor.bi de hazırlıklı olun her kafadan bi ses çıkıyor yıpratıyor insanı..en iyisi sakin olmak.balayına gidince her şey unutuluyor..
bu arada ailden ayrılma hüznü ile ilgili ben de yazmıştım bu konuya çok endişelerim vardı..gelin alma adeti varsa sizde de ona hazırlıklı olun o gün çok ağladım ama geçti gitti..yeni hayatıma alışmaya çalışıyorum.ilk günler ailemden uzak olanın hüznü vardı içimde arada gözlerim doluyordu ama şimdi sanki yıllardır böyle yaşıyuor gibiyim...bi de insan çalışınca yemek temizlik vb derken çok fazla hüzünlenmeye vakit kalmıyor :) ki insanın sevdiği adamla aynı hayatı paylaşması mükemmel..beraber istediğin saat istediğini yapma özgürlüğü gerçekten mükemmel..sizlerin de az kalmış Allah yardımcınız olsun...bana sormak istedikleriniz olursa düğün ev vb hakkında seve seve yardımcı olurum...

Canım hayırlı uğurlu olsun çok mutlu ol inşallah :)
Bende bunaldım artık biran önce olsun bitsin de şu balayına gidelim istiyorum.
İnsan zamanla herşeye alışıyor artık sadece böyle düşünüyorumm bende
Gelin alma dedikleri şeyi gerçekten istemiyorum düşündükçe bile ağlayasım geliyor :2:
Sadece sevdiğim insanın heran yanımda olacağını düşünüyorum mükemmel birşey olsa gerek :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…