- 28 Mayıs 2012
- 3.972
- 2.656
- 373
- Konu Sahibi biyologizem
-
hahahha aynennn canımm yetti bee:))))
canımm bende uzun aradan sonra geldim tekrar aynen vaktimiz yaklaşıyor ya duygular fena halde hazırlıklar filan her şey yolunda gidiyor allaha şükür inşallah seninde öyledir bi dekpssyede çalışmaya başlamamız lazım :18::18:
bu arada biz nikah tarihi aldık nikahımız ayrı zamanda olucak 26 agustosta resmen karı koca oluyorz heyecan seviyem artmaya başladıı
evettt hele evi tutup hazırladıkça daha bi heyecanlanıyorummmmherşey bittikçe eee o gün niye gelmiyor diye kalakaldık mı ne
evettt hele evi tutup hazırladıkça daha bi heyecanlanıyorummmm
an itibariyle aynı durumdayız ve takvim yaprakları duruyor bu aralar sanki..
tövbe tövbe..
bu arada daha benim senin mutfak listenden yola çıkarak alışverişe gitmem gerekiyorrrrrr,sen tamamladınmı kuzuum
yine seninkiler seni vermiş biyologizem ya benimkiler,
Okul bitsin kpss gir atan öyle dediler.
2 okul bitti kpss girdim atandım şimdi iş başını bekliyorum. Geçen dedim anne şu arada nişanı yapsak zaten boş boş bekliyorum
Şimdi ne dediler 1 sene paranı kazan öyle
Bu gidişle evde bırakacaklar beni ve bundan hiç pişmanlık duymayacaklar
mutfak tamam diğerlerinin listesini çıkardım canım bugün onu da paylaşmayı planlıyorum..
öbür türlü afedersin mal gibi gidiyorsun lazım olan olmayan herşeyi alıyorsun bütçe dana gözü gibi açılıyor
liste işi süper bak.. eğer yapmadıysan evde olan eşyalarını ve aldıklarını da yaz nerde neyin var bil naçizane önerim..
yine seninkiler seni vermiş biyologizem ya benimkiler,
Okul bitsin kpss gir atan öyle dediler.
2 okul bitti kpss girdim atandım şimdi iş başını bekliyorum. Geçen dedim anne şu arada nişanı yapsak zaten boş boş bekliyorum
Şimdi ne dediler 1 sene paranı kazan öyle
Bu gidişle evde bırakacaklar beni ve bundan hiç pişmanlık duymayacaklar
canım bekliyorum diğer listeni de :)) çok haklısın valla bi de insanın herşeyi alası geliyor hemen şimdi olanların listesini yazmaya koyuluyorumm sağoll kuzumm
ayy canım benimmm sende çok heyecanlısın benim gibiii:)))) bu arada bizim dini nikahımız kıyıldı resmi nikahımızı ve düğünü bekliyoruz artıkk kpss yi hiç hatırlatmaaa valla düşündükçe bana bişeyler oluyorr
olmaz mı ya kıpır kıpırım gerçekten :)) oo hayırlı olsun canım Allah mutlu mesut etsin inş azıcık kaldı ya şaka maka bazen hala inanamıyoruminş o da olur aşk tamam iş de tamam olur da bizde mutlu mesut yaşar gideriz aminn
ohh ohh maşallah sana canımm:)) kpss ye girdim ama benim asıl kpss 2014 yılında öylesine girdim buna yani canımm düğün hazıırlıkları süper gelinliğimde tamam hatta konu açmıştımm ordan bakabilirsin gelinliğimesen neler yaptınn:))
Bakayim gelinligine gormedim :) benim de hazirliklar tamam gibi davetiyem nikah sekerim kaldi bohcamizi goturduk alisverisimi yaptik nisanlimin damatligi tamam siz hallettiniz mi damatligi :) cok yorucuydu ama cok sukur hallettik sinava girdim cok iyi gecmedi bekliyorum sonucu bakalim :)
merhaba arkadaşlar,
heyecanınızı o kadar iyi anlıyorum ki...ben de yaklaşık 1 aylık evliyim..yazarken farkettim ne çabuk geçmiş..düğün yaklaştıkça heyecan stres artıyor.bi de hazırlıklı olun her kafadan bi ses çıkıyor yıpratıyor insanı..en iyisi sakin olmak.balayına gidince her şey unutuluyor..
bu arada ailden ayrılma hüznü ile ilgili ben de yazmıştım bu konuya çok endişelerim vardı..gelin alma adeti varsa sizde de ona hazırlıklı olun o gün çok ağladım ama geçti gitti..yeni hayatıma alışmaya çalışıyorum.ilk günler ailemden uzak olanın hüznü vardı içimde arada gözlerim doluyordu ama şimdi sanki yıllardır böyle yaşıyuor gibiyim...bi de insan çalışınca yemek temizlik vb derken çok fazla hüzünlenmeye vakit kalmıyor :) ki insanın sevdiği adamla aynı hayatı paylaşması mükemmel..beraber istediğin saat istediğini yapma özgürlüğü gerçekten mükemmel..sizlerin de az kalmış Allah yardımcınız olsun...bana sormak istedikleriniz olursa düğün ev vb hakkında seve seve yardımcı olurum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?