- 7 Eylül 2012
- 866
- 176
- 333
- Konu Sahibi biyologizem
-
evet öğrenciyim1 hafta sonra bitiyor okulum Allahın izniyle canım dönüyorum ben de memleketime :)
Hayirli olsun Ben de aynen bi hafta on gun temelli donecegim Araya bi de Dugun hazirliklari kolay gelsin bize :)
Merhabalar kızlar Eylülde düğünüm var şuanda üniversite 4.sınıftayım haziranda okulum bitiyor..7 yıllık bir birlikteliğim vardı ağuststa nişanlandık herşey çok hızlı gelişti yıllardır beklediğimiz şeye sonunda kavuşuyoruz derken içimi bir korku sardı öyle bir korku ki uykularım kaçıyor herkesin evlenince hiçbirşey aynı olmayacak hayal kırıklığı yaşayabilirsin söylemleri evlenince kpss ye çalışacağım kpss sınavım 2014 te evlenince çalışamayacaksın söylemleri ve de yaşın daha 23 çok küçüksün denmesii iyice karamsarlığa itti beni hele ki annem sen beni sevmiyorsun sevsen evlenmezsin diye şakalar yapması sanki ailemden tamamen ayrılıyormuşum hissi veriyor bana babam geçenlerde biz seni istediğimizde göremeyeceğiz sen bizi göremeyeceksin demesi çok üzdü beni aynı şehirde oturacağız sonuçta..Şuan kendimi öyle değişik hissediyorum ki bazen acaba istemiyormuydum diyorum ama tamamen aile bağlılığından kaynaklanan bi durum galiba evlilik dönemlerinde benim gibi hissedenler mutlaka olmuştur yardım ederseniz çok sevinirimm
Hayırlı olsun öncelikle, sıkma canın. Bu güzel zamanları şöyle mi olacak, böyle mi olacak düşünerek geçirme, tadını çıkar. Evlenince çok zorlanmazsın bence, bir haftadan sonrası daha kolay olur. eşine ve evine alışırsın. Hep orda yaşıyormuşsun gibi hissedersin sonra. Her şey gönlünce olsun inşallah.
evet bende öyleym.herşeyi sıkıntı ediyorumheyecandan daha çok stres var bişeylerle ugrasmak zoruma gidiyo hep kaçıyorum düğün falan hiç istemiyorm ne olcak böle ((
Canlarim gelinciklerim nasilsiniz ?nasil gidiyor giremedim bayadir k.k.
Tsk ederim canim allah sizede nasip etsin bi an once sevdiklerinize kavusmayi dugun gecesi cok kotuydu ayrilirken babamla bi sarildik agliyoruz ben agladikca gelen davetlilerde.agladi cok buruktu giderken kalbim gozlerim annemi babami aradi babami aglarken gormek beni cok tuhaf yapti boncuk boncuk gozyaslari gelinligimi islatti...cok zor geldi ama.insan alisiyor sanirim yada alistigina inandirmaya calisiyor yeni duzen yeni bi hayat.. Sevdiginin yaninda mutlusun ama aklin hep diger tarafta ilk gunlerin zorlugu bu. Ama evlilik guzel bisey karsindakiyle anlasiyorsan ve saygi varsa..
Tsk ederim canim allah sizede nasip etsin bi an once sevdiklerinize kavusmayi dugun gecesi cok kotuydu ayrilirken babamla bi sarildik agliyoruz ben agladikca gelen davetlilerde.agladi cok buruktu giderken kalbim gozlerim annemi babami aradi babami aglarken gormek beni cok tuhaf yapti boncuk boncuk gozyaslari gelinligimi islatti...cok zor geldi ama.insan alisiyor sanirim yada alistigina inandirmaya calisiyor yeni duzen yeni bi hayat.. Sevdiginin yaninda mutlusun ama aklin hep diger tarafta ilk gunlerin zorlugu bu. Ama evlilik guzel bisey karsindakiyle anlasiyorsan ve saygi varsa..
İnan bende bi ara vazgeçmiştim canım ama gerek burda yazılanların sayesinde ve de arkadaşlarım sayesinde kendimi iyi yönde motive etmeye başladım ilerde en güzel günlerimi boş düşüncelerle mahvettim demek istemiyorum arada bi baya zorlanıyorum ama artık herşeyi akışına bıraktım düşünmüyorum :)
Selam kızlar nasılsınız? Bende bi kaç ay önce buraya endişelerimi yazmıştım hepsi geçti gitti çok şükür evlenince herşey bitiyo,inşallah sizinde öyle olur çokkkk mutlu olursunuz
Kızlarr ne durumdasınızzz?? Benim vakit iyice yaklaştı artık olsun bitsin mi istiyorum ne :)))
Kızlarr ne durumdasınızzz?? Benim vakit iyice yaklaştı artık olsun bitsin mi istiyorum ne :)))
Benimki bir aydan dustu hazirliklar tam gaz devam yorucu ruh halim iyi gibi sene icindeki gerginliklerim olmuyobu arada sen kpss yi ne yaptin girmis miydin dugun hazirliklarin ne alemde gelinligini hallettin mi :)
bitse de gitsek yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?