Evlilik endişesi değişik bir psikoloji..

Hayırlı olsun öncelikle, sıkma canın. Bu güzel zamanları şöyle mi olacak, böyle mi olacak düşünerek geçirme, tadını çıkar. Evlenince çok zorlanmazsın bence, bir haftadan sonrası daha kolay olur. eşine ve evine alışırsın. Hep orda yaşıyormuşsun gibi hissedersin sonra. Her şey gönlünce olsun inşallah.

Canım çok tşk ederim sende yeni evliymişsin önerilerin bana iyi geldi inşallah herşey güzel olur zor bir süreç işte sana da ömür boyu mutluluklar canım :)

evet bende öyleym.herşeyi sıkıntı ediyorum heyecandan daha çok stres var bişeylerle ugrasmak zoruma gidiyo hep kaçıyorum düğün falan hiç istemiyorm ne olcak böle ((

evet bende öyleym.herşeyi sıkıntı ediyorum heyecandan daha çok stres var bişeylerle ugrasmak zoruma gidiyo hep kaçıyorum düğün falan hiç istemiyorm ne olcak böle ((

İnan bende bi ara vazgeçmiştim canım ama gerek burda yazılanların sayesinde ve de arkadaşlarım sayesinde kendimi iyi yönde motive etmeye başladım ilerde en güzel günlerimi boş düşüncelerle mahvettim demek istemiyorum arada bi baya zorlanıyorum ama artık herşeyi akışına bıraktım düşünmüyorum :)

Tsk ederim canim allah sizede nasip etsin bi an once sevdiklerinize kavusmayi dugun gecesi cok kotuydu ayrilirken babamla bi sarildik agliyoruz ben agladikca gelen davetlilerde.agladi cok buruktu giderken kalbim gozlerim annemi babami aradi babami aglarken gormek beni cok tuhaf yapti boncuk boncuk gozyaslari gelinligimi islatti...cok zor geldi ama.insan alisiyor sanirim yada alistigina inandirmaya calisiyor yeni duzen yeni bi hayat.. Sevdiginin yaninda mutlusun ama aklin hep diger tarafta ilk gunlerin zorlugu bu. Ama evlilik guzel bisey karsindakiyle anlasiyorsan ve saygi varsa..

deme yaaa yazını okurken qözlerm doldu bi anda kndmi snn yerne koydm da en zoruda o düqün salonundan cktıktan snra ailenle bi daha eskisi qibi bi arada olamamak pfff

Yaşadıklarını hissettim desem yeridir vallahi içim burkuldu canım aynı şeyleri yaşayacağız bizde Allah yerine yakıştırsın inşallah

evet onuda söylüyorlar sonra cok kafana vurursun diyorlar ama yok yani içimden gelmiyor evlilikten korkmaya başladm ve sorguluyorum sürekli nolucak böle bilmiyorum

Selam kızlar nasılsınız? Bende bi kaç ay önce buraya endişelerimi yazmıştım hepsi geçti gitti çok şükür evlenince herşey bitiyo,inşallah sizinde öyle olur çokkkk mutlu olursunuz

Selam kızlar nasılsınız? Bende bi kaç ay önce buraya endişelerimi yazmıştım hepsi geçti gitti çok şükür evlenince herşey bitiyo,inşallah sizinde öyle olur çokkkk mutlu olursunuz

Canım teşekkürler sen nasılsın, çok sevindim yazdıklarını görünce benim de 2 buçuk ayım kaldı bakalım dilerim mutluluğun bir ömür sürer canım darısı başımıza

Kızlarr ne durumdasınızzz?? Benim vakit iyice yaklaştı artık olsun bitsin mi istiyorum ne :)))

Benimki bir aydan dustu hazirliklar tam gaz devam yorucu ruh halim iyi gibi sene icindeki gerginliklerim olmuyo bu arada sen kpss yi ne yaptin girmis miydin dugun hazirliklarin ne alemde gelinligini hallettin mi :)

Benimki bir aydan dustu hazirliklar tam gaz devam yorucu ruh halim iyi gibi sene icindeki gerginliklerim olmuyo bu arada sen kpss yi ne yaptin girmis miydin dugun hazirliklarin ne alemde gelinligini hallettin mi :)

ohh ohh maşallah sana canımm:)) kpss ye girdim ama benim asıl kpss 2014 yılında öylesine girdim buna yani canımm düğün hazıırlıkları süper gelinliğimde tamam hatta konu açmıştımm ordan bakabilirsin gelinliğime sen neler yaptınn:))

Kızlarr ne durumdasınızzz?? Benim vakit iyice yaklaştı artık olsun bitsin mi istiyorum ne :)))

canımm bende uzun aradan sonra geldim tekrar aynen vaktimiz yaklaşıyor ya duygular fena halde hazırlıklar filan her şey yolunda gidiyor allaha şükür inşallah seninde öyledir bi dekpssyede çalışmaya başlamamız lazım :18::18:
bu arada biz nikah tarihi aldık nikahımız ayrı zamanda olucak 26 agustosta resmen karı koca oluyorz heyecan seviyem artmaya başladıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…