- 29 Mayıs 2011
- 247
- 20
- 118
- Konu Sahibi biyologizem
-
Merhabalar kızlar Eylülde düğünüm var şuanda üniversite 4.sınıftayım haziranda okulum bitiyor..7 yıllık bir birlikteliğim vardı ağuststa nişanlandık herşey çok hızlı gelişti yıllardır beklediğimiz şeye sonunda kavuşuyoruz derken içimi bir korku sardı öyle bir korku ki uykularım kaçıyor herkesin evlenince hiçbirşey aynı olmayacak hayal kırıklığı yaşayabilirsin söylemleri evlenince kpss ye çalışacağım kpss sınavım 2014 te evlenince çalışamayacaksın söylemleri ve de yaşın daha 23 çok küçüksün denmesii iyice karamsarlığa itti beni hele ki annem sen beni sevmiyorsun sevsen evlenmezsin diye şakalar yapması sanki ailemden tamamen ayrılıyormuşum hissi veriyor bana babam geçenlerde biz seni istediğimizde göremeyeceğiz sen bizi göremeyeceksin demesi çok üzdü beni aynı şehirde oturacağız sonuçta..Şuan kendimi öyle değişik hissediyorum ki bazen acaba istemiyormuydum diyorum ama tamamen aile bağlılığından kaynaklanan bi durum galiba evlilik dönemlerinde benim gibi hissedenler mutlaka olmuştur yardım ederseniz çok sevinirimm
Evlilik psikolojisi evlenene kadar yenilemeyen bir şey.
evlendiğinde ilk 1 ay zor bir dönem geçirirsin ama sonuçta sevdiğin kişi ile evleniyorsan bu kadar problem etmemelisin.
bide bu psikolojik sıkıntıları sen değil ailen yaşıyor sanki ve sana hissettirmeleri de çok kötü
Elinden geldiği kadarı ile olumsuz düşüncelerini anlatevlenince hiç bir şeyin değişmeyeceğini bilmeleri gerekli
cevabın için çok teşekkür ederim bide ben aileme çok aşırı düşkünümdür bundan da oluyor olabilir onlarda korkuyor tabi dediğin gibi sevdiğim insanla evleniyorum havalarda uçmam gerektiği yerde hissettiklerim bazen de komik geliyor tabi birde evlilik için çok genç olduğumu söylüyor hep etraftakilerr aynı şeyleri duy duy kafam karıştı ister istemez
Çok çok rahatlattın benii,içime umut verdin de diyebilirimbide evliliğin güzel tarafları konunu okudm gerçekten çok tatlı şeyler yazıyor..Bu mutluluğun ömür boyu sürer inşallah canımm:)
Merhabalar kızlar Eylülde düğünüm var şuanda üniversite 4.sınıftayım haziranda okulum bitiyor..7 yıllık bir birlikteliğim vardı ağuststa nişanlandık herşey çok hızlı gelişti yıllardır beklediğimiz şeye sonunda kavuşuyoruz derken içimi bir korku sardı öyle bir korku ki uykularım kaçıyor herkesin evlenince hiçbirşey aynı olmayacak hayal kırıklığı yaşayabilirsin söylemleri evlenince kpss ye çalışacağım kpss sınavım 2014 te evlenince çalışamayacaksın söylemleri ve de yaşın daha 23 çok küçüksün denmesii iyice karamsarlığa itti beni hele ki annem sen beni sevmiyorsun sevsen evlenmezsin diye şakalar yapması sanki ailemden tamamen ayrılıyormuşum hissi veriyor bana babam geçenlerde biz seni istediğimizde göremeyeceğiz sen bizi göremeyeceksin demesi çok üzdü beni aynı şehirde oturacağız sonuçta..Şuan kendimi öyle değişik hissediyorum ki bazen acaba istemiyormuydum diyorum ama tamamen aile bağlılığından kaynaklanan bi durum galiba evlilik dönemlerinde benim gibi hissedenler mutlaka olmuştur yardım ederseniz çok sevinirimm
aynı duyguları yaşıyorum şu aralar aneme kardeşlerime baktıkça içim acıyor ağlamak istiyorum ama öncesinde böyle değildi bi an önce evlenelim istiyordum vakit yaklaştıkça içine oturuyor insanın birşeyler...
ah kıyamam sana yaaa
evlenmeden önce herkes böle düşünüomuş demekki sende kendimi gördüm
bi kuzenim var benim evlenmeden önce
yok şu falanca evlendiğine pişman hiçbişey evlenince güsel olmuo
yok düğünün ertesi günü kalkınca ay evlilik bu mu diceksin falan daha neler neler
bunalıma girdim nişanlıydım bu lafları duyunca tocamı çok seviorum tamam ama
evlenmeden önce bunları duyunca acabalardan kafayı yicek oluyosun
çok kızıorum bu insanlara yahu moral ver dimi ama ne geçio eline bunları anlatınca
boşver canım sen nişanlınla mutluysan güveniosan bide allaha sırtını dayıyosan evlilikten güsel şeymi var???
ben herkese tavsiye ediyorum valla sevdiğinin yanında uyanıcan
tabii annenlerden ayrılmak üzüyo ama geçio alışıosun zamanla
ay çok yazdım sözün kısası allahım mesut etsin aldığınız kararlardan utandırmasın
kıyamam ya hepimz aynı durumdayız galiba benimde nişanlım polis şarka gideceğiz mecburen hayatlarımızı öyle yada böyle kuracağız, kpss işini benden çok nişanlım istiyor her şekilde sana yardımcı olurum diyor Allah bizlere güzel kapılar açar inşallah canım sana da hayırlı uğurlu olsun Allah hep mutlu etsincnm 2 ay sonra evleniyorum bende aynı şeyleri yaşıyorum ve hatta bunları yazarken gözlerim doldu göz yaşlarım akmasın diye zor tutuyorumama ailenin sana bunları söylemesi çok yanlış cnm nişanlını seviyorsan gerisini düşünme hayat bu herkes evlenip yuva kuracak ayrı eve çıkacak ya görecek ailesini ya göremiyecek benim babam polis memuruydu ve şark görevindeyken anneannem ölmüş anneme 1 ay sonra haber vermişler gelemez kahrolur falan diye hayat çok zor cnm bende anne ve babasız evlenicem inan bu daha da zor inş kurduğumuz yuvalarımızda çook mutlu oluruz. kpss olayına gelince nişanlınla kesin ve kati bir şekilde konu çalışacam kazanıcam falan de inş kazanırsın cnm özel sektör çok zor inş devlet memuru olursun bu arada benden 4 yaş küçük kuzenim üni 1. sınıfa giderken evlenmişti ve şuan 3. sınıfta gayette başarılı bir şekilde hem okulu hem evi bir arada idare edebiliyo
Canım benim ne de güzel yazmışsın çok doğal demekki bunları hissetmek,ailelerimizde korkup endişelerini bizimle paylaşınca bu duruma geliyoruz demekki..İnşallah bu korkuları fazla üzülmeden atlatırım ne kadar zor şeymiş yıllarca beklediğin şeyin böyle hissettireceğini tahmin bile edemezdik alınacak sorumluluklar hepsinden önce yeni bi hayata geçiş zor olacak tabi,Allah her daim mutlu etsin seni canım bunları duyduğum için çok mutlu oldum.
bende bazen aileme ihanet ediyor yanlış yapıormuşum sanki henüz onları bırakıp gitmememliyim gibi hissediyorum: bazen oturp düşününce diyorum ki sen gidersen ailen çok zor duruma düşecek vs.ç yani tamamen duygusal olarak çöküntü yaşşıyorum kafayı çok yoruyorum
canım ya o da ayrı bir problem tabi bende beni okuttular onlara hiç yardımım olamayacak diye üzülüyorum hep işe girseydim kazancımla ortak bişeyler yapardık vs..Ama öyle de olsaydı benm babam o parayı yine benm için harcayacak almayacaktı.Ama onu da nişanlımla kesin bi dille konuştum şükür ki çok anlayışlı elimizden geldiğince her şekilde yardımcı olacağız almayacaklar ama kardeşim özel üniversitede okuyor en azından onun taksitlerini ödeyeceğiz diye düşünüyoruz
aminnnn canım benim
çok güsel olcak allahın izniyle
bizde baya beklemiştik evlenmeyi bitsin artık flört dönemi aile olalım die sabırzıslanıoduk
düğünde gelin masasına oturdum şöyle bi etrafıma baktım
kızım sen npptığının farkındamısın dedim
düğünde çok ağladım allahım doğrumu yapıom die
ama ertesi gün geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?