- 29 Mayıs 2011
- 247
- 20
- 118
- Konu Sahibi biyologizem
Merhabalar kızlar Eylülde düğünüm var şuanda üniversite 4.sınıftayım haziranda okulum bitiyor..7 yıllık bir birlikteliğim vardı ağuststa nişanlandık herşey çok hızlı gelişti yıllardır beklediğimiz şeye sonunda kavuşuyoruz derken içimi bir korku sardı öyle bir korku ki uykularım kaçıyor herkesin evlenince hiçbirşey aynı olmayacak hayal kırıklığı yaşayabilirsin söylemleri evlenince kpss ye çalışacağım kpss sınavım 2014 te evlenince çalışamayacaksın söylemleri ve de yaşın daha 23 çok küçüksün denmesii iyice karamsarlığa itti beni hele ki annem sen beni sevmiyorsun sevsen evlenmezsin diye şakalar yapması sanki ailemden tamamen ayrılıyormuşum hissi veriyor bana babam geçenlerde biz seni istediğimizde göremeyeceğiz sen bizi göremeyeceksin demesi çok üzdü beni aynı şehirde oturacağız sonuçta..Şuan kendimi öyle değişik hissediyorum ki bazen acaba istemiyormuydum diyorum ama tamamen aile bağlılığından kaynaklanan bi durum galiba evlilik dönemlerinde benim gibi hissedenler mutlaka olmuştur yardım ederseniz çok sevinirimm