Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nedemek merdiven altı gibi bir yerHerkese merhaba nişanlımla bir ilişki yaşadım ve 3 ay 8 günlük hamile olduğumu öğrendim ama bu çocuğu doğuramam. Lütfen bana yardımcı olun daha önce başına böyle bir şey gelmiş ve merdiven altı gibi bir yerde aldırmış olan var mı??
Bebeğin babası da bu fikirde ama çok büyük bir hata yaptım elbette allahın verdiği canı almak istemiyorum ama aileme nasıl söyleyebilirim ki nasıl anlatabilirim bu durumuEvlilik tarihini erkene çekin koskoca olmuş bebek canınızdan olursunuz
Bebeğin babası ne diyor duruma
Bugün öğrendim ve berbat bir haldeyim aklıma başka bir şey gelmiyor kiNedemek merdiven altı gibi bir yer
Bilip bilmeden yorum yapıp konuşmak çok kolayDogurup evlatlik verin.. sizin gibi oz ailesi olmasin zaten
Kız neyi bilcez sevismişsin dünya umrunda olmamışBilip bilmeden yorum yapıp konuşmak çok kolay
Yasal sure doldukdan sonra aldirmak isteyen herkes cahildir.Bilip bilmeden yorum yapıp konuşmak çok kolay
Ya canından olursun yada rahminden olursun birdaha hiç çocuğun olmaz. 3 aya kadar nasıl hissetmez bir insan bu kadar süre geçinceye kadar neredeydi aklınız? Yapman gereken nişanlına bunu söylemen ve bu çocuğa 2 nizinde sahip çıkması ve sorumluluk alması.Herkese merhaba nişanlımla bir ilişki yaşadım ve 3 ay 8 günlük hamile olduğumu öğrendim ama bu çocuğu doğuramam. Lütfen bana yardımcı olun daha önce başına böyle bir şey gelmiş ve merdiven altı gibi bir yerde aldırmış olan var mı??
Gecikmem 10 günü bulur bulmaz midem bulanmaya fenalık geçirmeye başlamıştım. Nasıl bünyeler var millette, çocuk okula yazılacak nerdeyse anca anlıyorsunuz maşallah.Herkese merhaba nişanlımla bir ilişki yaşadım ve 3 ay 8 günlük hamile olduğumu öğrendim ama bu çocuğu doğuramam. Lütfen bana yardımcı olun daha önce başına böyle bir şey gelmiş ve merdiven altı gibi bir yerde aldırmış olan var mı??
Gecikmem 10 günü bulur bulmaz midem bulanmaya fenalık geçirmeye başlamıştım. Nasıl bünyeler var millette, çocuk okula yazılacak nerdeyse anca anlıyorsunuz maşallah.
Ben gecikme bile olmadan mide sorunları baş gosterince tahmin etmiştim . Regl a bir hafta kala öğrenmiştim bebegimi . Yani incitmek de istemiyorum konu sahibini ama nasıl göze alabiliyorlar ona şaşıp kalıyorum. Madem aile yapının kaldıramadıgi bir şey ne bu acele yani. Yazık günah o bebeğe çok çok üzüldüm konuyaGecikmem 10 günü bulur bulmaz midem bulanmaya fenalık geçirmeye başlamıştım. Nasıl bünyeler var millette, çocuk okula yazılacak nerdeyse anca anlıyorsunuz maşallah.
DÜnyanın en kusan hamilesiydin ben hatırlıyorumGecikmeden bile kusmaya başlamışım da bilememişim
3 ayı 10 günü belirtisiz geçirecek kadar konforlu hamilelik öff be hayal
3 ayı tamamlamışsın bile bu kadar zamandır nasil fark etmedin?Bebek nişanlindan işte neden kıyıyorsun?Biraz kınarlar sonra unuturlar zaten evleneceksin.Herkese merhaba nişanlımla bir ilişki yaşadım ve 3 ay 8 günlük hamile olduğumu öğrendim ama bu çocuğu doğuramam. Lütfen bana yardımcı olun daha önce başına böyle bir şey gelmiş ve merdiven altı gibi bir yerde aldırmış olan var mı??