evlilik danismani faydasi gorenler?

Evet demek istemiyorum ama agzimdan cikarttiriyorsun bu cumleyi dedi, galiba su an gidecek hicbir yerim yok, ailem 850 kusur kilometre uzaklikta, isimden ayrildim kpss ogretmnlige ders calismak icin, bi gelirim de yok ondan boyle guveniyor galiba kendine. İnsallah kazanirim da edebiyat ogretmeniyim atanip maddi anlamda da guclu olursam boyle diyemz gibi geliyor.

Inşallah kazanırsınız bencede gidicek yeri yok diye bukadar rahat allah yardımcınız olsun evlilik danismanini ihmal etmeyin sonuç alırsınız muhakkak .

Danisman oyle dedi, hatta tirnak yemesi, sigarayi bu denli icmesi ve uyku problemleri birlesince yuksek ihtimal psikolojik bi rahatsizlik cikacaktir isimiz zor dedi, tesekkurler.
Tırnak yemek kaygılı ruh halinin belirtisi olabileceği gibi oral dönemdeki (0-1.5 yaş) bir takılmadan da kaynaklanıyor olabilir.

Tabi buradan bakıp da net bişey söylemek mümkün değil. Umarım sorununuzu çözersiniz.

Mutluluklar..

Inşallah kazanırsınız bencede gidicek yeri yok diye bukadar rahat allah yardımcınız olsun evlilik danismanini ihmal etmeyin sonuç alırsınız muhakkak .
Amin,insallah kazanirim, hem kazaninca bi sene de olsa es durumundan ayri kalacagiz biraz uzak kaliriz bnirbirimizden bakalim ne olur gidisatimiz, insallah da kotuye gitmez, korkuyorum onu kaybetmek istemiyorum boyle basit ama cozmedigi bisey yuzunden. Carsmba gunu gidecegiz danismana neredeyse bi hafta var nasil sabredeceksem. Tesekkurler cevaplariniz icin.

İnanin araba kullanirken tv izlerken her durumda tirnak yiyiyor, insallah cozulur, faydasi olur, tesekkurler, Allah herkese evinde huzur, mutluluk versin.

Rica ederim sabır et danisman a basladiginizda sizden çok anlayış bekliycek eşiniz dilerim hersey gonlunuzce olur.

acik acik konusup,yikanmadigin ve dis fircalamadigin ustune ustuk 2 paket sigara ictigin icin bu kokuya tahammul edemiyorum,diyin.
yok ben illa boyle yasiycam diyorsada inanin ben yapamam.kokan bir insanla iih.
erkeklerin zaten kendine ait agir bir kokulari var bide kisisel temizliklerine dikkat etmezlerse teke den ne farklari kalir

Merhaba, eşiniz terapiyi kabul etmiş ne güzel, sorunu da çözülür inşallah.
Bu arada eşiniz gusle inandığı halde yapmıyorsa dinden çıkmaz, bu ayrıntıyı bilmek lazım.

Onceki yazdiklrim gibi esimle sevimli bir dille, uyari diliyle kavga bagrisma diliyle din imanla her yolla deniyorum konusmayi, o bu durumu normal goruyor elestiryi hakaret kabul ediyor.

Merhaba, eşiniz terapiyi kabul etmiş ne güzel, sorunu da çözülür inşallah.
Bu arada eşiniz gusle inandığı halde yapmıyorsa dinden çıkmaz, bu ayrıntıyı bilmek lazım.
Evet kendi dedi bana danisman bul da gidelim diye cok ilginc, cok da sukur sorgulamiyorum bile hem temiz olmamayi sorun gorup hem neden kendin kabul ediyorsun gorusmeyi kendinle celisiyorsun diye, gelsin gorsun anlasin problemli oldugunu istiyorum.
Tesekkurler gusul icin verdiginiz bilgiye ben alirim gusulumu, ama ne ne derece dogrudur yanlistir bilemem esime de baski yapamam dini yonden, ama elbette bu yonden de uyarimi yaptim.

Onceki yazdiklrim gibi esimle sevimli bir dille, uyari diliyle kavga bagrisma diliyle din imanla her yolla deniyorum konusmayi, o bu durumu normal goruyor elestiryi hakaret kabul ediyor.
seni uzen sana rahatsizlik veren ve seni mutsuz eden hatta ondan uzaklasmana neden olan seyi iyi niyetle soyledigin halde bunu hakaret olarak aliyorsa bu onun sorunu.
ben olsam beni bu kadar rahatsiz eden ve cozumu cok basit olan seyleri israrla yapmasini esas hakaret kabul ederim.tiksindirmeye ne hakki var !!!

O kadar sacma bi cevp veriyorki:
Benden rahatsizsan bu senin sorunun diyor.ben boyle rahatim benim rahat birak, senden huzur istiyorum cok sey mi istedim diyor.
Bense aynen sizin dediginz gibi dusunuyorm ne hakki var basit bi sey icin aramizi acmaya, tek problemimiz de bu.

allahım nasıl bir hayat sürüyoruz :) benim eşimde sabah uyanır duş alır evden dişlerini fırçalamadan çıkmaz akşam eve gelir duş alır diş fırçalar gece diş fırçalar ilişkilerimizde duşssuz diş fırçamaladan olmaz bende sürekli süsünden sürekli kendine olan titizliğinden bıktım ama benimki kendine çok yi bakıyor .sürekli el yıkar buda beni çok rahatsız ediyor ev işine gelince onu oraya çıkarıyor atıyor kıyafetlerinin yerine koymak yerine oraya buraya asıyor kendine çok ttitiz evine öyle değil sürekli ben arkasını topluyorum banada günde 1 kez diş fırçaladagım için 2 günde bir duş aldıgım için kızar bende senin arkanı toplamaktan bana sıramı geliyor derim ..ama şuan başka problemlerimizden dolayı aile danışmanına gidiyoruz çok memenunuz bazı problemlerimizin nedenini orda bulduk eşim bena daha tutkun oldu artk dedikerimi yapmasada en azndan sorunlarımızı hallettik oyızden sana tek söyleyeeğim aile danışmanı özel tabiki farklı ama biraz pahalı allah yardımcın olsun ben doktorla bana yardım etmediğini de söleyecem bkalım faydası olcakmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…