• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik çizelgesi yapamıyorum bilen var mı?

casper87

mutluyuzzzz
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
24
Puanlar
118
kızlar hani imza yerine geçen evlilik çizelgesi var ya onu yapıyosunuz ya kafayı yicem işi gücü bıraktım ama yapamıyorum tickerfactory ile daisypath den oluyomuş galiba yapıyorum olmuyo ya sitelerde sorun var
habire Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.bu yazı çıkıyor yapanınız varsa yardımcı olabilirmi
:50::50::50::50::50::50::50::50::50:

bu cizelge ucretlimi???:nazar:

yok canım ücretli değil yaptım sonunda tam konuyu açtım nasıl oduysa yapmışım

sen nerden yaptin ki senin desenlerin cok guzelmis ben baktim baktim bulamadim...hangisinden yaptin...

bende yapamadım anlatırmısınızzzzz????:81:

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu içeriği nedeniyle "Sitede yaşadığınız sorunlar"başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım.

sen nerden yaptin ki senin desenlerin cok guzelmis ben baktim baktim bulamadim...hangisinden yaptin...

daisypat den yaptım canım bende Daisypath - Free Wedding, Anniversary and Vacation tickers bu siteden anniversaryi seçtim oradan da doldurmam gereken yerleri doldurdum birde renk seçme yeri var solda biraz aşağıda oradan rengi ayarladım sonra nextle ilerledim sFor Websites: HTML • Image URL • Blogger • Friendster • hi5 • MSN • MySpace • Facebook • Wordpress • Hyves • iGoogle
onra for web sites yazan yerde

ımage url yi tıkladım çıkan linki kullanıcı kontrol panelinden profili düzenleden kan grubunun altındaki yere doğum,yıldönümü,kilo vs.yazan boş kutucuğa tıkla yapıştır yaptım

karışık oldu biraz kızlar kusura bakmayın

yapamazsanız gene takıldığınız yeri sorun yardımcı olmaya çalışayım

Back