Evlilik bana göre değil galiba

O kadar yazdığımdan bu cümleyi cımbızla çekip almışsınız ama çocuk istemememin nedeni sevmiyor olmam değil. Bunu da sonraki cümlede belirttim. Tabi ki isterim. Ama durum şu ki şu anki ilgisizliğiyle baş edemeyen ben o zamanki ilgisizliğinde iyice depresyona girerim heralde :) bu haldeyken tabi çocuk istemem. Çünkü ilgili bir babayla büyüsün hayalim var. Önce bu ilgisizliğini çözmeliyim.

Yok ben de zaten sevgini sorgulamadım, kafandaki baba profiline uymayan bir adamı sevsende zaten birşey fark etmez ki. Evlilik sevgiden çok daha fazla şey bana göre, o yüzden o sorumluluğu kaldırabileceğine inanmıyorsa zaten kadın için o adam kafasında evlilik adına bitmiştir.. Demek istediğim buydu tamamen, yeterince açık oldum galiba şimdi :)

Yok ben de zaten sevgini sorgulamadım, kafandaki baba profiline uymayan bir adamı sevsende zaten birşey fark etmez ki. Evlilik sevgiden çok daha fazla şey bana göre, o yüzden o sorumluluğu kaldırabileceğine inanmıyorsa zaten kadın için o adam kafasında evlilik adına bitmiştir.. Demek istediğim buydu tamamen, yeterince açık oldum galiba şimdi :)
Hah şimdi oldu. Anladım yani. Zaten boşanmayı aklıma getiren sebep de buydu çocuk istemiyorsam onla bir gelecek de istemiyorum demektir. Ama şunu söylemeye çalışıyorum her zaman ilgisiz biri değildi. Değişebilir ve belki evliliğin getirdiği sorumluluğu alabilir gibi bir umudum da var :) bakalım

Sonradan değiştiyse yine değişir bak evet, baştan böyleydi de sen artık dayanamıyorsan iş başka ama sonra olduysa yine olur, evet evet umut var :)

Bu taktik işe yarayacak gibi. :)
senin gibi evlendikten 6ay sonra anlattiginim aynisini yasadim.kimim ben bilemedim.sabir dedim.olmadi ilgi dedim olmadi.rahat biraktim olmadi.cocuk oldu gene olmadi. veee aldatildim.tokat yedim.kovuldum.ve hala beraberim.evlilik bu iste.erkek her b... yer.kadinda bakar .aklin varsa cocuk yapmaaaaaa sakinnn.

Niye ugrasiyor arkadaslar, ilgilenmis sevgi gostermis kocasina.daha ne yapacak. kadinlar neden bir erkek kendine baglansin diye surekli caba sarfetmek zorunda adam bana cinsellikle baglanacaksa baglanmasin. Bazi erkekler evet daha romantiktir bazilari da normaldir ama bi seviyenin alti kabul edilemez bana gore ilgi olarak. Adam sevmiyorsa ilgilenmeyecekse neden evlenmis bilmiyormu evliligin gereklerini ! Adam resmen umursamiyor. Ya tabiki kimse dort dortluk degil her es bazen az ilgilenir donem donem artar. Ama surekli boyle omur gecmez.

çok soru sordum ama, zaten denediğiniz şeyleri önermek istemediğimden
"umursamıyor" gibi davranıyorum diyorsunuz ya, peki sizi kaybettiğini hissettiriyor musunuz?
hiç onun kafasında, ne oluyor bu kadına gibi bir soru işareti uyandırdınız mı?

bunları daha önce de 2 üyeye yazmıştım, size de yazayım
yani daha önce denemediyseniz bu yolu deneyebilirsiniz
hazır çocuk da yok
haftasonları o evden çıkmadan önce, spor ama güzel giyinip evden çıkabilirsiniz. o sormadan, nereye gittiğinizi söylemeyin, sorarsa da "arkadaşlarla kahvaltı yapacağız" gibi kısa ve öz bir cümleyle cevap verin
o gün eve ondan geç gelin, son derece neşeli gelin, ama eşinize karşı değil, genel olarak neşeli bir edayla gelin
çok yorgunum deyip yatın

bunu haftaiçi de "biz arkadaşlarla akşam yemeği yiyeceğiz" gibi tekrarlayın, yine geç gelin, o gün de yorgun olun, yüzünüzde büyük bir gülümsemeyle yatıverin :)))

her zaman işe gittiğiniz saatten daha erken kalkın, giyinip hemen çıkın birgün, yine "kahvaltı edeceğiz" deyin

evde birlikte olduğunuzda, eşinizden çok telefonunuzla ilgilenin
o size birşey sormadan onunla konuşmayın, bir şey sorduğunda 1-2 kelimelik cevaplar verin
ama hep neşeli olun (eşinize karşı değil, genel ruh hali olarak)

mesela ortada değil ama onun istediği zaman görebileceği şekilde yakın civar gezi yerlerini inceleyin

yani kafasında soru işaretleri uyandırın
eğer bu durumda bile halinden memnun olup, sizinle ilgilenmezse, o zaman ciddi ciddi boşanmayı düşünün derim
yok ne oluyor derse, o zaman belki biraz akıllanır Hoppa

vaaooov taktik süper günün birinde ben de uygulayabilirim :KK8::KK8:

Bu taktik işe yarayacak gibi. :)

Burayı haberdar et merak ettim naptığını :KK8::KK48:

Merhaba,

2 yıldır evliyiz. Ben 27 eşim ise 30 yaşında. Eşime göre gayet normal giden bir evliliğimiz var. Ama bana göre ise evliliğimiz standartların altında. Bunun sebebi olarak başta eşimin acayip ilgisiz olması geliyor. Hafta sonu bile sırf keyfine işe gidiyor orada arkadaşlarıyla geyik yapmak için. Bu ilgisizliğini ne zaman ifade etmeye çalışsam gülüyor ve dalgaya alıyor. Umursamadığını düşündürtüyor.
Ben mutlu olmak için evlendim ancak ne eşimle oturup iki çift laf edebiliyoruz ne de cinsel anlamda olması gerektiği gibi bir ilişkimiz var. İyice koptum bu evlilikten. Bazem diyorum iş güç çalış gel yemek ye vs sonra yat uyu. Ne diye evlendim ki o zaman diyorum. Bu aralar kafamda sürekli boşanma fikirleri. Bilemiyorum. Ne dersiniz?
O bir es gibi davranmiyorsa, siz de evin hanimi olmayin bir sure. Hadi camasilarini atarken onunkileri de yikarsanda, ne utusunu yap, ne yemegini. Her aksam geldiginde de seni evde bulamasin. Ne oluyoruz , bu nasil evlilik derse, a biz evliimiydik ki dersin. Belki biseyler dank eder azicik kafasi basiyorsa.

Evet arkadaşlar bıgün hava soğuk ve yağmurlu olsa da evdeki işlerimi bitirdikten sonra süslenip dışarı çıkmak için hazırlanıyordum. Bana nereye böyle dedi ben de arkadaşımla görüşeceğim evi yakın zaten işim bitince gelirim dedim. Bana ne dese beğenirsiniz :/ senin arkadaşın yokki dedi. Çok üzüldüm. Artık var ama diyip çıktım. Şimdi eve dönüyrm

Arkadaşın yok mu gerçekten ?

Neden eşin öyle dedi acaba ? Hiç buluşup görüşecğin kimsen yok mu ?

X