Çok îyi
çok iyi fikir. Aslında bir ara bunu denemeye yeltendîm ama benimle gezecek arkadaş bulamadığımdan sıkıntıdan eve gelmiştim. Ama tek başıma da çıkmak zorunda olsam yapacağım. Zaten bugün boşanma konusunu dile getirdim. Bu böyle giderse boşanmaktan başka birşey yapamayacağım dedim. Yine geldi alaycı gülümsemesiyle aşkım sus öyle deme falan diye sırnaştı. Şafta anlamıylr icraatta görsün bakalım birçok soru sordum ama, zaten denediğiniz şeyleri önermek istemediğimden
"umursamıyor" gibi davranıyorum diyorsunuz ya, peki sizi kaybettiğini hissettiriyor musunuz?
hiç onun kafasında, ne oluyor bu kadına gibi bir soru işareti uyandırdınız mı?
bunları daha önce de 2 üyeye yazmıştım, size de yazayım
yani daha önce denemediyseniz bu yolu deneyebilirsiniz
hazır çocuk da yok
haftasonları o evden çıkmadan önce, spor ama güzel giyinip evden çıkabilirsiniz. o sormadan, nereye gittiğinizi söylemeyin, sorarsa da "arkadaşlarla kahvaltı yapacağız" gibi kısa ve öz bir cümleyle cevap verin
o gün eve ondan geç gelin, son derece neşeli gelin, ama eşinize karşı değil, genel olarak neşeli bir edayla gelin
çok yorgunum deyip yatın
bunu haftaiçi de "biz arkadaşlarla akşam yemeği yiyeceğiz" gibi tekrarlayın, yine geç gelin, o gün de yorgun olun, yüzünüzde büyük bir gülümsemeyle yatıverin :)))
her zaman işe gittiğiniz saatten daha erken kalkın, giyinip hemen çıkın birgün, yine "kahvaltı edeceğiz" deyin
evde birlikte olduğunuzda, eşinizden çok telefonunuzla ilgilenin
o size birşey sormadan onunla konuşmayın, bir şey sorduğunda 1-2 kelimelik cevaplar verin
ama hep neşeli olun (eşinize karşı değil, genel ruh hali olarak)
mesela ortada değil ama onun istediği zaman görebileceği şekilde yakın civar gezi yerlerini inceleyin
yani kafasında soru işaretleri uyandırın
eğer bu durumda bile halinden memnun olup, sizinle ilgilenmezse, o zaman ciddi ciddi boşanmayı düşünün derim
yok ne oluyor derse, o zaman belki biraz akıllanır