Evlilik arifesi stresi

durumleylaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2024
21
6
Kızlar 4 ay sonra düğünüm var ama acayip stresliyim. Bu zamanların çok eğlenceli geçeceğini düşünürdüm hep ama öyle değil sürekli kaygılı ve düşünceliyim. Nişanlımı çok seviyorum aramızda bir problem yok ama yine de korkuyorum. Sanki her an ayrılacakmışız kötü bişey olacakmış gibi. Bu konuyla ilgili yazılar vardı okudum ama yine de emin olamadım. Tavsiyeleriniz neler geçer mi bu hisler ne yapmalıyım

Akışına bırak, her düğün organizasyonu ve ev kurma süreci biraz stresli biraz gergindir. Düğün bitince kocaman bir boşluk kalıyor sürekli koşturmaca ile uğraşınca bitmeyecek gibi geliyor

Akışına bırak, her düğün organizasyonu ve ev kurma süreci biraz stresli biraz gergindir. Düğün bitince kocaman bir boşluk kalıyor sürekli koşturmaca ile uğraşınca bitmeyecek gibi geliyor
umarım öyle olur teşekkür ederim inanın birkaç aydır stresten cildim bozuldu

Geçer geçer evlilik yolunda stres olur her zaman. Hayırlı olsun.

umarım öyle olur teşekkür ederim inanın birkaç aydır stresten cildim bozuldu
Hepimiz bu yoldan geçtik oluyor
Ekonomik durumlar geriyor
Bir şeyler seçmek yoruyor
Milleti memmun etmek düğün demek kalabalıkla muhattap olmak demek o yoruyor
Misafir yoruyor
Adetler yoruyor
Gerilirsin istemeden karşındakini kırarsın
Öyle böyle istediğin gibi olmaz planlar aksar
Derken derken düğün bitmiş hengame kalmamış olur
Mesele dağılmadan atlatmak
Sakin kalmaya çalış fevri olma kafi

çok teşekkür ederimmm

Sizi kaygılandıracak arka planda bir şeyler olduğunu düşünüyorum. Ya karşı çıkanlar, istemeyenler, ya insanı rezil eden akrabalar, ya da başka bi şeyler. Yoksa kaygı olur ama böyle olumsuzluk pek olacak şey değil.

Ben eşimle 2 buçuk yıl sevgili kaldım hiç tartışmadık. Ama bi nişanlandık of offff. Aile stresi ekonomik stres düğün stresi…. Ama geçiyor merak etme.

tam olarak neden streslisin?
masraflar yüzünden mi, nisanlinin bazi hallerine gicik mi oluyorsun? mesela sen hevesle koltuk seçerken her dedigine hıı hıi, güzel, hee falan mi diyor?
vardir elbet bir sebebi.
normalde ailenle mi yaşıyordun? sehir degistirecek misin?

Ay ben evlenme teklifimle dugunum arasindaki 6 ayda 57 kilodan 48'e düşmüştüm, gelinlikcim her provada yemek ismarliyodu daha fazla zayiflamayim da ugrastirmayim diye

Stres dogaldir, hayatiniz degisecek, hayatinizdaki adamdan gideceginiz aileden eminseniz dert etmeyin mutluluklar

Bu dönemde stres kaos oluyor bazen herşey üst üste gelebiliyor ailelerle ters düşünebiliyor anın tadını çıkar sadece içine kurt düşürme herşeyin iyi olacağını düşün sevdiğine kavusuyorsun gülümse bol bol keyfine bak bende 2 sene önce sen gibiydim zaman çok hızlı geçiyor kırıp kırılma kimseye mutluluklar diliyorum şimdiden

Bu dönemler çok zor geçiyor gerçekten olur olmadik kavgalar, tartışmalar vs yasaniyor mutlaka ama cokta tatlı bir dönem. Bitip gidince özleyeceksiniz. Birkaç tavsiye verebilirim:
Biriniz sinirlenince mutlaka diğeri sussun ya da baktın kavga çıkacak su an karşımdaki insanın beyni çalışmıyor onu alttan almam gerekiyor diyerek krizi yonetmelisiniz mutlaka.
Düğünde kesinlikle hiçbir akrabayla 10 saniyeden fazla muhatap olmayın, kötü niyetli bir insan geliyor bir laf söylüyor asabın bozuluyor durup dururken.
Peki bunları ben yapabildim mi? Hayır tabiki ama siz yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…