- 4 Kasım 2024
- 21
- 6
-
- Konu Sahibi durumleylaa
Akışına bırak, her düğün organizasyonu ve ev kurma süreci biraz stresli biraz gergindir. Düğün bitince kocaman bir boşluk kalıyorKızlar 4 ay sonra düğünüm var ama acayip stresliyim. Bu zamanların çok eğlenceli geçeceğini düşünürdüm hep ama öyle değil sürekli kaygılı ve düşünceliyim. Nişanlımı çok seviyorum aramızda bir problem yok ama yine de korkuyorum. Sanki her an ayrılacakmışız kötü bişey olacakmış gibi. Bu konuyla ilgili yazılar vardı okudum ama yine de emin olamadım. Tavsiyeleriniz neler geçer mi bu hisler ne yapmalıyım
umarım öyle olur teşekkür ederim inanın birkaç aydır stresten cildim bozulduAkışına bırak, her düğün organizasyonu ve ev kurma süreci biraz stresli biraz gergindir. Düğün bitince kocaman bir boşluk kalıyorsürekli koşturmaca ile uğraşınca bitmeyecek gibi geliyor
Geçer geçer evlilik yolunda stres olur her zaman. Hayırlı olsun.Kızlar 4 ay sonra düğünüm var ama acayip stresliyim. Bu zamanların çok eğlenceli geçeceğini düşünürdüm hep ama öyle değil sürekli kaygılı ve düşünceliyim. Nişanlımı çok seviyorum aramızda bir problem yok ama yine de korkuyorum. Sanki her an ayrılacakmışız kötü bişey olacakmış gibi. Bu konuyla ilgili yazılar vardı okudum ama yine de emin olamadım. Tavsiyeleriniz neler geçer mi bu hisler ne yapmalıyım
teşekkür ederimmGeçer geçer evlilik yolunda stres olur her zaman. Hayırlı olsun.
Hepimiz bu yoldan geçtik oluyorumarım öyle olur teşekkür ederim inanın birkaç aydır stresten cildim bozuldu
çok teşekkür ederimmmHepimiz bu yoldan geçtik oluyor
Ekonomik durumlar geriyor
Bir şeyler seçmek yoruyor
Milleti memmun etmek düğün demek kalabalıkla muhattap olmak demek o yoruyor
Misafir yoruyor
Adetler yoruyor
Gerilirsin istemeden karşındakini kırarsın
Öyle böyle istediğin gibi olmaz planlar aksar
Derken derken düğün bitmiş hengame kalmamış olur
Mesele dağılmadan atlatmak
Sakin kalmaya çalış fevri olma kafi