evliliğnizin kaçıncı yılında tup bebekle anne oldunuz

Hylhyl1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
1.495
658
Benm bugün evliliğmizn 1 yılı doldu evlendğim günden beridr bebek için uğraşıyoruz kilom 105 eşimn sperm ileri hareketliliği %10 ben klomen çatlatma iğnesi denendi 1 kez aşılama yapıldı rahm filmi çekldi tuplerde hafif yapışma olmuş ama açık şuan da puregon iğnesi vurunuyorum bu ay 2nci aşılama deneyelm dedm doktora tmm dedi ama tup bebek içinde yumurtalarm uygunmuş tup bebek olan dedm çarşamba kontrole gtcem yumurta buyumesını takp ediyor ama halen tam karar veremedm kendmce birde anestezili oluyormuş yumurta toplama. O yüzden korkuyorm sizler evliliğnizin kaçıncı yılında tup bebek için karar verdiniz ve anne oldunuz lütfen yardımcı olurmusnz bana

başlarda bebek istemediğimiz için 2.5 yıllıkken öğrendik normal yolla çocuğumuzun olmayacağını. 4.5 yıllık evli iken bebeğimi kucağıma almıştım.

7 yılı devirdik 1 aşılama ve 2 tüp bebek denemesi sonucunda rabbim nasip etti çook şükür.aynı sene içinde 2.yi denedik biz çok ara vermedik 6,7 ay ara verdik sadece.korkma anestezi korkulacak bişey değil sen zaten iğneden sonra hemen uyuyorsun hiçbirşey hissetmiyorsun ki...sen daha 1 yıllık evlisin sakın umutsuzluğa kapılma sabret ve dua et.rabbim inşallah sana ve isteyen herkese nasip eder anneliği...amiiiiinnn

Çok teşekkür ederim Allah tüm isteyenlere içinde bana. Da nasip etsn inşllh

amin canım.az da olsa yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

6,5 yıllık evliyim 27 yaşındayım ilk tüp bebek denememiz çok şükür rabbime...ısteyen bekleyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…