• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğinizde monotonlukla nasıl başettiniz?

Yarali1987

Şu koca dünyada yalnızlığımda boğuldum...
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2015
219
141
103
Kızlar bunu sadece ben yaşamıyorumdur evlilik zamanla monotonlaşıyor çünkü bana fikirlerinizi paylaşırmısınız,ben 5yıllık evli 1sene nişan 1sene flört olmak üzere 7yıldır hayatımda olan canımın diğer yarısı kocamla evliyim Çok şülür iki tanede evladımız var. Eşim benden daha anlayışlı yemeği sorun yapmaz ütüsüzse kıyafeti seslenmez niye şu şurda niye bu böyle demez elinden geleni yapar benim için ailesi için yalnız uzun çalışma saati var 14-15saat görüşmüyoz gün içinde ve bu haftanın 7günü böyle. Akşam olunca işten gelince yemeğini yerçocuklar uyumamışsa oyun oynad kapıdan girerken mutlaka beni öper sonra oturup meyve yeriz bir yatarız.gün içinde araşırız msjlaşırız fakat sıradan gibi artık hep napıyon canım çocuklar nasıl işler nasıl falan,bu monotonluktan kurtulmak için siz neler yapıyorsunuz? Arada görüntülü arayıp sürpriiiiz diyoruz çocuklarla, hergün olmasada haftanın 1-2günü ona özel gitinip karşılıyorum,ne bilim komik majlar atıyorum ama yetmiyo bana bunlar sanki ya

Ara sıra çocukları birilerine bırakıp gece özel bir yemeğe çıkın, eğer alkol alıyorsanız daha iyi, gevşer rahatlarsınız, o geceyi baş başa geçirirsiniz. Daha da iyisi, hafta sonu günübirlik ya da 1 gece otel konaklamalı küçük kaçamaklar yapmak. Bizim yöntemlerimizden bazıları bunlar. Henüz çocuğumuz dünyaya gelmedi ama o gelince de bunlara devam edeceğiz, en azından planlarımız öyle, konuşuyoruz bunları şimdiden. Kısaca cinsel hayatı aktif tutmak lazım, aşkı harlamak lazım.. Başka yolu yok.. Sizi "anne" olarak değil de "sevgilisi" olarak görmeli..

Ara sıra çocukları birilerine bırakıp gece özel bir yemeğe çıkın, eğer alkol alıyorsanız daha iyi, gevşer rahatlarsınız, o geceyi baş başa geçirirsiniz. Daha da iyisi, hafta sonu günübirlik ya da 1 gece otel konaklamalı küçük kaçamaklar yapmak. Bizim yöntemlerimizden bazıları bunlar. Henüz çocuğumuz dünyaya gelmedi ama o gelince de bunlara devam edeceğiz, en azından planlarımız öyle, konuşuyoruz bunları şimdiden. Kısaca cinsel hayatı aktif tutmak lazım, aşkı harlamak lazım.. Başka yolu yok.. Sizi "anne" olarak değil de "sevgilisi" olarak görmeli..
aynen imzamı atarım. aşk ve cinsellik evliliği en güzel yapan şeyler.

Umarım bunları çocuklarınız olunca yapabilirsiniz biz şahsen yapamıyoruz ikiside çok çok hareketli ve bırakmaya korkuyoruz

Umarım bunları çocuklarınız olunca yapabilirsiniz biz şahsen yapamıyoruz ikiside çok çok hareketli ve bırakmaya korkuyoruz

İnşallah, umudumuz bu yönde. Siz hiç mi bırakmıyorsunuz birilerine? Sizin için çok zor olmuyor mu bu? :( Hem çocuklar da alışır başkalarıyla olmaya, başta zorlansalar da düzene girince onların da hoşuna gitmeye başlayabilir. Kısa zaman aralıklarıyla alıştırarak bıraksanız güvendiğiniz birilerine, başta 20 dk., sonra 1 saat vs. gibi.? Evliliğiniz için denemeye değmez mi? Ne kaybedebilirsiniz ki? en fazla biraz fazla ağlarlar, yaramazlık yaparlar.. Ama her çocuk alışır her ortama gerektiği kadar zaman tanınırsa onlara.. Ben öyle düşünüyorum. Bol şans dilerim..

Monotonluğu çok sorun etmiyorum ben. Eşimi de kendimi de rahat bırakırım. İlişkimize hareket gelsin diye kasmam kendimi.

Ruhunuzu hala çocuk bırakın evde, bakın nasıl monotonluktan kurtuluyor herşey:KK45:

Back