• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğinin ilk ayında hamile kalan var mi?

kahveseverrr

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2020
131
260
23
28
Merhaba kızlar,
ben 12.09.2020 de evlendim 13 .09.2020 de Regl oldum bir hafta sonra ilişkiye girdik ve dün 14.10.2020 de betahcg Değerim 289 çıktı. İdrar testi de çift çizgi :kızgın::kızgın::kızgın: Şok oldum resmen betahcg değerine göre 3-4 haftalık yani benim ilişkideki ilkhaftama hatta ilk geceme bile denk gelebiliyor:mad: İlk geceden hamile kalan bahtsız ben miyim sadece çok ağladım çünkü istemiyordum bu kadar erken. Korunma yöntemide zaten geri çekmeve takvim uygulamıştık ama hiç bir işe yaramadı. Çok üzgünüm benim gibi olanlar var mi akıl verecek ?

Sıkma canını demek ki böyle olması gerekiyormuş zamanla alışırsın. Yaşadığını yaşayan milyonlarca insan vardır. Bugün üzülür yarın sevinirsin. Çocuğun hiç olmasaydı her gün üzülecektin.

Canım Bugün 6cm kistimin olduğunu öğrendim ona rağmen hamile kalmışım. Doktor bile şaşırdı. Kist tedavisinden sonra kalmanı bekleriz normalde dedi. Bu Allah’ın takdiri sanırım. Bide ertesi gün hapı da içmeme rağmen o içtiğim dönemde döllenme olmuş :işsiz::KK57::KK57:

Sıkma canını demek ki böyle olması gerekiyormuş zamanla alışırsın. Yaşadığını yaşayan milyonlarca insan vardır. Bugün üzülür yarın sevinirsin. Çocuğun hiç olmasaydı her gün üzülecektin.

Merhaba kızlar,
ben 12.09.2020 de evlendim 13 .09.2020 de Regl oldum bir hafta sonra ilişkiye girdik ve dün 14.10.2020 de betahcg Değerim 289 çıktı. İdrar testi de çift çizgi :kızgın::kızgın::kızgın: Şok oldum resmen betahcg değerine göre 3-4 haftalık yani benim ilişkideki ilkhaftama hatta ilk geceme bile denk gelebiliyor:mad: İlk geceden hamile kalan bahtsız ben miyim sadece çok ağladım çünkü istemiyordum bu kadar erken. Korunma yöntemide zaten geri çekmeve takvim uygulamıştık ama hiç bir işe yaramadı. Çok üzgünüm benim gibi olanlar var mi akıl verecek ?
😁 benım gibi benzer durum ile kaza sahıbı daha alışırsın zamanla fikire zaman geçtikçe sevmeye başlıyorsun uzakdan 😂 eşya felan bakmaya başlıyorsun otomatikman 🤣

Ne zaman istersen o zaman söyle hatta 3 ay geçsin bence yakın çevreye öyle söyleyin krıtık dönem atlatılsın
Canım hala kese görünmedi sende beta hcg kaç ken kese görünmüştü. Ne olduğu belli değil korkmaya başladım. Bu bir haftadır ne yaşadığımı anlamayamoyorum

Merhaba kızlar,
Benim arkadasimda oyle kaldi istemiyordu gya

Merhaba kızlar,
Olan olmuş artık. Ben gibi reglliyken amannn ne olacak diye hamile kalan varsa ilk gece senin ki gayet olasi ve doğal.Bebisin hayırlı olsun simdiden😘

Canım hala kese görünmedi sende beta hcg kaç ken kese görünmüştü. Ne olduğu belli değil korkmaya başladım. Bu bir haftadır ne yaşadığımı anlamayamoyorum
1500 üstü olması lazım kese gözükmesi için ben 2 kere ölçtürdüm en son 304,7 iken ölçtürdüm dr tahmınen hesap yaptı su gün gel dedi o gün gittim kese gözüktü

Back