Evliliğinde cinsel sorun yaşayanlar

Ne gibi bir sorun anlayamadım
Önce sorunu yazsanız biz de öyle yardımcı olsak

Açtığınız konunun içeriği daha açıklayıcı olsun lütfen.

eşimle birlikte olamıyorum aramızda soğukluk ama sadece bende o devamlı ısrar ediyo buda beni dahada çok etkiliyo ona yaklaşamıyorum...

Bu sorun bitmezmi herkesin başında var bende eşimle mutlu sevgi dolu çiftiz düşük riskim olduğundan 9ay beraber olmadık doğum sonrasıda 16kilo aldığım için eşim beni arzulamıyor bunu açıkça dile getirdi mutsuzum psikologa gitmeye karar verdim önerilerinizi bekliyorum(

ne yani kilolu oldugun icin istemedi mi yani ?
demekki senin icini degil disini sevmis..
nefret ediyorum böyle insanlardan

nasıl ya sen onun bebeğini sağlıkla dünyaya getirmek için acılar çek kilolar al sonra da kilo aldığın için seni istemesin,aklım almıyor,ben hamileliğimde 20 kilo aldım normaldede çok zayıf biri değildim ve doğumdan sonra 2 yıl bu kilolrla yaşadım ben dile getirdim hep şişkoyum diye eşim bana kızdı ben seni her halinle seviyorum sen bizim meleğimizi dünyaya getirdin olacak elbette istersen sonra kilo verirsin derdi,2yıl sonrasında kilolarımı verdim .değişen bişey yoktu yani hayatımızda ,sadece ben daha rahat hissediyorum kendimi böyle,eşinle açık konuşmalısın o bebeği 9 ay karnında taşırken hem fiziğinin hemde psikolojinin ne kadar deforme olduğunu anlasın ve tüm bu eziyetlerede onun için katlandığını bisin.hangi kadın ben kilo aldım çok mutluyum kendime bayılıyorum der ki....bu bir süreç elbette gidecek o kilolar ama eşinin senin yüzüne kilolusun demesi hiçbi zaman hafızandan silinmeyecek..öncelikle bebeğini emzirme sürecini geçirmelisin sen iyi besleneceksinki bebeğinde sağlıklı olsun bunun içinde 2 sene diyet olmaz zaten.spor hayatta olmaz kendimden biliyorum zaten gece gündüz bebekle uğraş yorgunluktan bi tap düşüyo insan..anne olmak bu kadar zorken,baba olmak kolaymı..bunu anlamayan erkeğe sürekli hatırlatacaksın,bebeğini dünyaya getirmek için aldım bu kiloları bende istemiyorum bu ki,loları ama elbette verecem dersin.umarım anlar.sizin için söylemiyorum yanlış anlamayın ama böyle adamlara 1 çocuk yaptıyanız 2. düşünmeyin derim...çocuk elbette ikinizin ama insan ilgide bekliyor heleki doğumdan sonra onun için o bebeğin ikinizin olduğunu ve zorluklarınada beraber katlanmanız gerektiğini söylemelisiniz.çok üzücü bir durum ,konuşarak halledebilirsiniz eminim eşinizde çok pişman olacaktır kurduğu cümleden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…