evliliğin ilk zamanlarında en çok neden tartıştınız??

gecikmeliyim

Güzel günler göreceğiz 🍃🍃
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2010
713
26
98
39
Ankara
evet kızlar gerçekten çok merak ediyorum.herkes evliliğin ilk 1 yılı tartışmaların çok fazla olduunu taşların yerine oturmasının zaman alacağını söylüyorlar.

siz ne kadardır evlisiniz ve en sık tartıştığınız konular nelerdi??

(öğrenelimde biz tartışmayız belki)

Evlendiğiniz kişiyi ne kadar iyi tanıdığınızı düşünseniz de ilk yıl en çok kişilik çatışması yüzünden tartışılıyor.

Her hafta sonu annesine gitmemiz zorunluydu ki çalışan ve çocuklu bir bayan olarak kaynananın duygusal ve sözlü eşime baskısı ondan nefret etmem en büyük sebep

9. ayımız bitti tartışmalarımız olmadı bir ara takı mevzusu biraz canımızı sıksada büyük tartışma yaşamadık çok şükür inşallah böyle devam eder

cnm ben üç yıllık evliyim. ilk yıllarda hep kaynanamın oğlunu kıskanması ve geri kafalı olması yüzünden tartıştık.

herkes neden kaynanalardan sıkayetcı oluyor
nısanlıyım ve kendısı bana evlendıgımızde annemlerın alt katında oturacaz dıyor ben tamam desemde herkes buna karsı sorunlar yasarsınız dıyor. bende yaslı bı kadının bana ne zararı olur dıye dusunuyorum anne kız yasarız:

şimdiden geçmiş olsun

ortak sorun kayınvalide sanırım.
ayrıca gerçekjten insan ne kadar tanıyorum desede aynı çatı altında yaşamak bembeşka.aslında bilemediğimiz okadar çk özlleiği va rki karşı tarafın bunlarda tartışma sebebi oluyo işte.

herkese huzur dolu bir evlililik diliyrum...

İnşallah Düşündüğünüz Gibi Olur..

ilk tartışmamız o kadar absürt bi konuydu ki,aman allahım!yazıp da ölümsüzleştirsem mi acep burada???:26::26::26:
evliliğimizin 3.günü.mevsimlerden yaz dışarısı leş gibi sıcak.o yıl türkiye yüzyılın sıcaklarınla tanışmıştı.tv açık bön bön bakıyos ikimizde...ard arda 2 klip çıktı,biri kiziroğlu mustafa bey diye bağırınıyo diğerini hatırlamıyom bilem sanırsam pınar aylin'in bi şarkısıydı.konu nerden nası açıldı bilmiyorum,sadece dedim ki:'Pınar Aylin de sevimli çıkmış burada...'eşim de:'hayır deminki kız daha güseldi.'dedi.bu muhalefet sebebi oldu aramızda!ama ne kavga...ya Rab,sıcaktan olsa gerek diyom şimdi. vay sen pınar aylin'i nası beğenmezsin?-kıllığına diyon,bal gibi de biliyosun klipteki kız daha güseldi...!
o gün akşama kadar konuşmamıştıkbu arada belirteyim,eşim de ben de türk müziğini dinlemiyoruz ve her ikimiz de hard rock ve metal dinliyoruz!!!

Okurken kendimi zor tuttum gülmemek için.. İşyerindeyimde şuan .. Keşke hep böyle tartışsa çiftler..

ilk yılımızdayız, sülalesi dışında tartışmayız hiç, en büyük derdimiz eşimin görgüsüz ailesi ve akrabaları.
onlara da alışırız diye umuyorum yıllar geçtikçe.

her ne kadar bildiğin sevdiğin insan olsada aynı eve girince bi bocalama dönemi oluyo haliyle ev ortamında bilmedıgımz huyları bile cıkıyo 1 yıl evlılıgı oturtmak ıcın bir sürec

ilk zamanlar tek tartışma konumuz ailesi oldu.herkes ilk 1 yıl diyor ya çok doğru bu tartışmalar o iilk 1 yılda kaldı,şimdi artık onları da takmıyoruz çok şükür. haaa unutmadan benim eski defterleri açıp ailesinin hatalarını eşime kabul ettirme çalışmalarımda vardı kavga sebebi olarak.

ben nişanlımla 4 aydır aynı evde kalıyorum düğün eylülde bu bana göre bi avantaj çünkü birbirimizi kabullenmemiz daha kolay olacak diye düşünüyorum en azından bütün iyi kötü özelliklerimizi bilyoruz artık evlenince farklı olacağını sanmıyorum ama ailelerden yana umarım sıkıntı yaşamam annesini çok seviyorum ama işin aslı evlenince değişir diyorlar umarım öyle olmaz ve oğluna baya düşkün bi anne düşünün annesi her seferinde valize muuz falan koyuyor yesin diye sanki bu memlekette yok çok gülüyorum

annesine babasına ailesine ve akraba çevresine çok düşükün olan erkek ten ne beklenir siz düşünün gerisini bide daha nişanlıyken bile sana çok iyi yaklaşarak hizmetci durumuna sokabilen aileyi siz düşünün artık ...sizlerinde eşi acaba ailesine çok düşkünmü merak ediyorum düğüne çok az kaldı ve artık korkuyorum acaba evlenince 7/24 orda olacakmıyız dieee çünki ev arıyoruz şuan ve çok yakınınından bierden tutucazzz sorun yaşarmıyım çok merak ediyorum şimdie kadar hiç yaşamadım çünki hep susttumm ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…