- Konu Sahibi gecikmeliyim
-
herkes neden kaynanalardan sıkayetcı oluyor
nısanlıyım ve kendısı bana evlendıgımızde annemlerın alt katında oturacaz dıyor ben tamam desemde herkes buna karsı sorunlar yasarsınız dıyor. bende yaslı bı kadının bana ne zararı olur dıye dusunuyorum anne kız yasarız:
herkes neden kaynanalardan sıkayetcı oluyor
nısanlıyım ve kendısı bana evlendıgımızde annemlerın alt katında oturacaz dıyor ben tamam desemde herkes buna karsı sorunlar yasarsınız dıyor. bende yaslı bı kadının bana ne zararı olur dıye dusunuyorum anne kız yasarız:
ilk tartışmamız o kadar absürt bi konuydu ki,aman allahım!yazıp da ölümsüzleştirsem mi acep burada???:26::26::26:
evliliğimizin 3.günü.mevsimlerden yaz dışarısı leş gibi sıcak.o yıl türkiye yüzyılın sıcaklarınla tanışmıştı.tv açık bön bön bakıyos ikimizde...ard arda 2 klip çıktı,biri kiziroğlu mustafa bey diye bağırınıyo diğerini hatırlamıyom bilem sanırsam pınar aylin'in bi şarkısıydı.konu nerden nası açıldı bilmiyorum,sadece dedim ki:'Pınar Aylin de sevimli çıkmış burada...'eşim de:'hayır deminki kız daha güseldi.'dedi.bu muhalefet sebebi oldu aramızda!ama ne kavga...ya Rab,sıcaktan olsa gerek diyom şimdi. vay sen pınar aylin'i nası beğenmezsin?-kıllığına diyon,bal gibi de biliyosun klipteki kız daha güseldi...!
o gün akşama kadar konuşmamıştıkbu arada belirteyim,eşim de ben de türk müziğini dinlemiyoruz ve her ikimiz de hard rock ve metal dinliyoruz!!!
evet kızlar gerçekten çok merak ediyorum.herkes evliliğin ilk 1 yılı tartışmaların çok fazla olduunu taşların yerine oturmasının zaman alacağını söylüyorlar.
siz ne kadardır evlisiniz ve en sık tartıştığınız konular nelerdi??
(öğrenelimde biz tartışmayız belki)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?