Yeni evlisiniz, tahrişe bağlı klitoris (ve vulva) enfeksiyonu tarifliyorsunuz. Antibiyotik kullanmanız gerekir ve birkaç gün o bölgeyi dinlendirin, yalnızca su ile hijyeninizi sağlayın. Birkaç gün sonra klitorisiniz iyileşecek ve zevk almada bir sorununuz olmayacak.Evleneli tam bir hafta oluyor arkadaşlar. Birkaç kez birleşme yaşadık eşimle. Araya hastalıklar vs girdi birkaç gün ve regl oldum . Regl esnasında müthiş bir kaşıntı oldu genital bölgemde . Şişlik , kızarma , kaşıntı gibi . Doktora gittim enfeksiyon ve tahriş dedi . Eşimle ikimize ilaçlar verdi . Bana bir de krem verdi . Sorunlarimin yüzde 70 'ı gitti . Ama klitorisimde kızarıklık veaci devam ediyor. Diğer bölgelerde de hafif şişlik ve kaşıntı var . Bazı forumlarda bu durumun yıllarca geçmediğini okudum . Sorunum mantar değilmiş . Tahriş ve enfeksiyon. Kilitoristen zevk alan bireydir kadın . Bu acıyla zevk alabilir miyim ya da verebilir miyim bir de ne yapmalıyım nasıl hemen geçer . Evliliğimin ilk haftası kabus gibi geçti resmen
Sıcak su ile sürme nasıl bir şey anlamadım biraz daha açıklayıcı tarif eder misiniz? Bir de ilişki yaşarken acı duyar miyimCanım aynı durumu yaşadım ve 2 ay sürdü. Ablam sıcak su ıle sürme onermıstı taharet alırken onunyaprıktan sonra kasıntı tahrıs acı gectı denemek ıstersen ıns sıfa olur gecmış olsun
Ah canım yanlış yazmışım sirkeli su ile yazacaktım hayır acı olmuyorSıcak su ile sürme nasıl bir şey anlamadım biraz daha açıklayıcı tarif eder misiniz? Bir de ilişki yaşarken acı duyar miyim
Sirkeli su mantar için çok etkili, ama konu sahibinin sıkıntısı ne, o belli değil ki! Prezervatif kullanıyorlarsa,lateks alerjisi olabilir dedim, cevap vermedi.Ah canım yanlış yazmışım sirkeli su ile yazacaktım hayır acı olmuyor
Canım papatyayı kaynat içinde otur bü 15 dk öyle olsun enfeksiyonun temizlenir ilişkide ağrı da oluyor muEvleneli tam bir hafta oluyor arkadaşlar. Birkaç kez birleşme yaşadık eşimle. Araya hastalıklar vs girdi birkaç gün ve regl oldum . Regl esnasında müthiş bir kaşıntı oldu genital bölgemde . Şişlik , kızarma , kaşıntı gibi . Doktora gittim enfeksiyon ve tahriş dedi . Eşimle ikimize ilaçlar verdi . Bana bir de krem verdi . Sorunlarimin yüzde 70 'ı gitti . Ama klitorisimde kızarıklık veaci devam ediyor. Diğer bölgelerde de hafif şişlik ve kaşıntı var . Bazı forumlarda bu durumun yıllarca geçmediğini okudum . Sorunum mantar değilmiş . Tahriş ve enfeksiyon. Kilitoristen zevk alan bireydir kadın . Bu acıyla zevk alabilir miyim ya da verebilir miyim bir de ne yapmalıyım nasıl hemen geçer . Evliliğimin ilk haftası kabus gibi geçti resmen
Sirkeli su mantar için çok etkili, ama konu
Kasıntı kızarıklık dedıgı ıcın mantar olabılır diye düşündüm ama oda olabılırSirkeli su mantar için çok etkili, ama konu sahibinin sıkıntısı ne, o belli değil ki! Prezervatif kullanıyorlarsa,lateks alerjisi olabilir dedim, cevap vermedi.