- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.393
Amin canim sagol.Mutlu evlilikleri görünce duyunca evlilikten korkmuyorum
Çok güzel bi evliliğiniz var Rabbim nazarlardan korusunn
Darısı bütün evleneceklerin başına
Evliligin ilkbiki üç yılında genelde sorunlar oluyo alışma süresi biraz sıkıntılı ne kadar sevsende aynı eve girince farklı oluyomuş
merhaba kızlar ben de yeni katıldım aranıza. aynı endişeler bende de oluyor zaman zaman
Çok teşekkür ederiz canım demekki mutlu evlilik içinAmin canim sagol.
Tabiki olur muhakkak ama siz illa tartisma olacak diye kendinizi sartlarsaniz tartisma olur. Anlayisli olursaniz kimsenin kalbi huzuru yuvasi kirilmaz bozulmaz. Sen sinirli oldugunda esin susacak, esin sinirli oldugunda da sen susacaksin. Siz yeter ki yataga küs girmeyin. Kimseyi yuvaniza karistirmayin. Kimseyi isinize karistirmayin ve sirlarinizi tartismalarinizi sakin en yakininiza bile anlatmayin.
Ilimli olun, askla dolu olun. Beraber mutlu olacaginiz seyler yapin. Orta yolu bulun. En onemlisi iletisim kurun. Sakin iletisimsiz olmayin. Her konuda konusun. Mesela cinsellikten esinin yaptigi davranışı begenmedin mi? Otur konus su hosuma gitmiyor soyle olsa daha iyi, ya da ben soyle zevk alabilirim falan filan. Her konuda konusin. Konusmaktan asla cekinmeyin..
@Bilgecetatlialirim Rabbim yuvalarınızı nazardan korusun İnşallah bize de sizin gibi mutlu yuvalar nasip etsin
hah aynen bunlar onemli. Rabbim huzurunuzu bozmasin. Hep mutlu olun insallahÇok teşekkür ederiz canım demekki mutlu evlilik için
Sevgi
Saygı
İletişim
Bunlar önemli
Yazdım söylediklerini bi kenara
Amin.canm insallahAmin amin insallah canim..hep mutlu olun.
hah aynen bunlar onemli. Rabbim huzurunuzu bozmasin. Hep mutlu olun insallah
Merhaba canmn
Konun çoook güzel olmuş
bende yakında evlencemm
Ama aynı eve girince nasıl olcak merak ediyorum
alışma sürecini yeni evli hatunlar paylaşsınlar bizede fikir olurr
maşallah maşallahhseker000
Anlasabildigin biriyle evlendiysen evlilik cok guzel :)
Istedigin zaman istedigini yapmak, evde beraber vakit gecirmek, gecenin bi yarisi disari cikmak, sabah zorla uyanip ise gitmek, bir an evvel aksam olsa da eşime kavuşsam evime gitsem diye saatleri saymak, beraber evin alışverişini yapmak ya da eşin eve gelmeden once onu arayip ekmek al yogurt al demek bile cok guzel :) beraber akşam yemeği yemek, eşin yemeğini beğenince mutlu olmak, beraber oyun oynamak, yuruyus yapmak, sohbet etmek, sarılıp uyumak :)
Hele bir de hamileysen eşin de merhametli anlayışlı bi adamsa ona nazlanmak, beraber bebekle ilgili hayaller kurmak :)
Bunların hepsini yapabilmek icin birbiriyle anlasan ve uyuşan bi cift olmak gerekir :)
Masallah demeyi unutmayalım
Morinim çok sevindim bebekmi bekliyorsunuz sağlıcakla doğsun inşallahhiçbirşey değişmedi , herşey çok güzel hala el ele geziyoruz hala sevgiliyiz:) evde sarılarak filmler izliyoruz , bazen tavla oynuyoruz , canımız ne zaman nereye isterse gidiyoruz (imkanlar dahilinde) en yakın arkadaşım en sevgilim oldu, kötü günlerimizdede birbirimize dost olabiliyoruz daha anlat anlat bitmez , ve şimdide ailemize minik bir melek katılacak. evlilik doğru insan ile yapıldı ise muhteşem birşeysizi korkutan şey evlilik olmasın. karşınızdaki insandan emin olmaya bakın.
Şekerim benide unutmamış oyy
seker000
Anlasabildigin biriyle evlendiysen evlilik cok guzel :)
Istedigin zaman istedigini yapmak, evde beraber vakit gecirmek, gecenin bi yarisi disari cikmak, sabah zorla uyanip ise gitmek, bir an evvel aksam olsa da eşime kavuşsam evime gitsem diye saatleri saymak, beraber evin alışverişini yapmak ya da eşin eve gelmeden once onu arayip ekmek al yogurt al demek bile cok guzel :) beraber akşam yemeği yemek, eşin yemeğini beğenince mutlu olmak, beraber oyun oynamak, yuruyus yapmak, sohbet etmek, sarılıp uyumak :)
Hele bir de hamileysen eşin de merhametli anlayışlı bi adamsa ona nazlanmak, beraber bebekle ilgili hayaller kurmak :)
Bunların hepsini yapabilmek icin birbiriyle anlasan ve uyuşan bi cift olmak gerekir :)
Masallah demeyi unutmayalım
canımmmmmmmm evet hamdolsun herşey yolunda ve hamileyim çok şükür çok teşekkür ederimMorinim çok sevindim bebekmi bekliyorsunuz sağlıcakla doğsun inşallahherşeyin yolunda olması ayrıca güzel Rabbim mutluluğunuza mutluluk katsın
yeni gelinler hadi bize evlenmenin güzel yönlerini yasadıgınız güzellikleri anlatındüğün yaklaşınca depresyona girmiş gibiyim hayatım monotonlaşıcak dertler artıcak diye düşünüyorum... Evliliğin güzel yanlarını paylaşırsanız okuyanlarada banada moral olur
Maşallah canım sağlıcakla doğum yaparsın inşallahcanımmmmmmmm evet hamdolsun herşey yolunda ve hamileyim çok şükür çok teşekkür ederim
sende evlenmişsin canım hayırlı olsunnnn çok sevindim Rabbim ömür boyu mutl
maşallah maşallahhcevap için teşekkürlerr mutluluğun daim olsunn inşallah eşinle bebişinle bir ömür boyuu darısı başımıza inşallahh
Morinim çok sevindim bebekmi bekliyorsunuz sağlıcakla doğsun inşallahherşeyin yolunda olması ayrıca güzel Rabbim mutluluğunuza mutluluk katsın
Şekerim benide unutmamış oyyHenüz tazeyim ama ben çok bilgi veremeyebilirim 2 haftalık gelinim Şuanlık Rabbime şükürler olsun değişme falan yok bence o kişiyle alakalı karşındaki kişiyi tam olarak tanıdıysan beklentin yoksa gayette normal devam ediyor tatilimizi yaptık geldik diğer 1 hafta ailelere ziyaret iftar davetlerine katılma tatilde yığılan çamaşırları yıkayıp ütüleme evi sil süpür akşam iftara koşuştur gece sahura koşuştur öyle geçti Korkutmayayım bunlar bile aşkla yapılıyor öyle yorucu gelmiyor çok şükür ki o evlilik stresi falan geçti evlenince oh be dedik ne çok yorulduk koşuşturduk Aile özlemi çok oldu yeni yeni alışmaya başladım sahurda özellikle sessizlikte hissediyorum yokluklarını kedimi çok özlüyorum Eşinle tv izlemek çok keyifli akşamları iftar sonrası mümkün olduğunca beraber geçirmeye çalışıyorsun mesela dün muz doğradım çikolata sosuyla yedik bir güzel böyle romantik şeylere geçiş yapıyoruz ne romantik Ramazan ayı fırsat verdikçe yenmiyor akşam ya yemekten sonra bayılıyoruz üşengeçlik Rabbim herkese sevdiği insanla evlenmeyi nasip etsin onun kokusuyla uyumak uyanmak muhteşem birşey
Lokumum hamilesinMaşallah canım çok sevindim ya evlilik güzel bebiş geliyor hayırlısıyla inşallah çok mutlu ol canım benim
Amin canım benim inşallahSağol canım benimsizin de yuvanızda huzur mutluluk daim olsun insaAllah hayırlı olsun canım
inşallahhSagol canımm darısı basınıza insaAllah
Sağol canım benimsizin de yuvanızda huzur mutluluk daim olsun insaAllah hayırlı olsun canım
tabii unutmam tazecik gelinimizzMorinim çok sevindim bebekmi bekliyorsunuz sağlıcakla doğsun inşallahherşeyin yolunda olması ayrıca güzel Rabbim mutluluğunuza mutluluk katsın
Şekerim benide unutmamış oyyHenüz tazeyim ama ben çok bilgi veremeyebilirim 2 haftalık gelinim Şuanlık Rabbime şükürler olsun değişme falan yok bence o kişiyle alakalı karşındaki kişiyi tam olarak tanıdıysan beklentin yoksa gayette normal devam ediyor tatilimizi yaptık geldik diğer 1 hafta ailelere ziyaret iftar davetlerine katılma tatilde yığılan çamaşırları yıkayıp ütüleme evi sil süpür akşam iftara koşuştur gece sahura koşuştur öyle geçti Korkutmayayım bunlar bile aşkla yapılıyor öyle yorucu gelmiyor çok şükür ki o evlilik stresi falan geçti evlenince oh be dedik ne çok yorulduk koşuşturduk Aile özlemi çok oldu yeni yeni alışmaya başladım sahurda özellikle sessizlikte hissediyorum yokluklarını kedimi çok özlüyorum Eşinle tv izlemek çok keyifli akşamları iftar sonrası mümkün olduğunca beraber geçirmeye çalışıyorsun mesela dün muz doğradım çikolata sosuyla yedik bir güzel böyle romantik şeylere geçiş yapıyoruz ne romantik Ramazan ayı fırsat verdikçe yenmiyor akşam ya yemekten sonra bayılıyoruz üşengeçlik Rabbim herkese sevdiği insanla evlenmeyi nasip etsin onun kokusuyla uyumak uyanmak muhteşem birşey
Lokumum hamilesinMaşallah canım çok sevindim ya evlilik güzel bebiş geliyor hayırlısıyla inşallah çok mutlu ol canım benim