• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliliğin dalgalanışı

Bir hafta o yokmuş gibi davransan, iyi ya da kötü konuşsa da duvara konuşuyor gibi yapsan işe yarar mı?
yok bir hafta değil bir gün dayanamıyorum ben aynı evin içinde küs kalmaya. biliyorum kendimi. az önce aradı baya düzeldi gibi aramız çiçek al bana dedi hemen bir buket kırmızı gül gönderiyorum üzerinde de benden özür dile sevgilim yazdırıcam dedim. yok yok rezil etme beni sakın , bir kilo elma al yeriz dedi:KK53: bi de seni seviyorum dedi:KK23:

ben yumuşadım bile şimdiden:oops: neyse akşama tartışmadan konuşmuş oluruz. kızgınken hiç dinlemezdik birbirimizi iyi oldu şimdi böyle

severek evlendik.. akşam gelsin bakalım ne diyecek ne imiş sıkıntısı? ne yaparak bunaltmışım, hayatı çekilmez hale getirmişim. eşimin çok esprili bir dili var işte akşam bi şaka yapsa dayanamayıp gülücem barışcaz. konuşsak her türlü barışcaz hatta çünkü gece ayrı yatacak kadar bile uzun küslüğüm olmadı yanyana iken.

evliliğin ilk zamanları çok daha kötüydük. her gün kavga her gün ağlama. şimdi bakıyorum kendime o zamanki tepkilerimin 10 da biri bile yok. ama özellikle küfür olayını bir daha asla etmemesini söylicem. sinirle de söylese en çok üzen o oldu valla. bir de kızıp arabadan indim namusumu 5 paralık etme al arabanın anahtarını al arabayla git dedi. ne namusunu kirletmesi ne diyosun sen dedim bastı gitti.. sinirle de olsa söylenmeyecek sözler. bunlar için gerçekten pişmanlığını görmem lazım
daha çok yenisiniz. evililiğe alışana kadar daha çok atışırsınız ama küfür ve hakarete asla müsade etmeyin.
ortada mevzu yokken annenize gitmeniz gereksiz. küçücük sorunu büyütür bu davranış.
hem ortada boşanacak mevzu yokken evi terketmeniz eşinizi daha çok kırar.
evi terketmek, anne evine gitmek vb davranışlar ancak çıkar yol kalmayınca son çözüm olarak durur.
en güzeli duymazdan görmezden gelmek bir süre. bırakın o konuşmak çözmek için yalvarsın size. az süründürün :)
erkekler genelde konuşan kadın sevmez ama bir hafta susun bakalım.

yok bir hafta değil bir gün dayanamıyorum ben aynı evin içinde küs kalmaya. biliyorum kendimi. az önce aradı baya düzeldi gibi aramız çiçek al bana dedi hemen bir buket kırmızı gül gönderiyorum üzerinde de benden özür dile sevgilim yazdırıcam dedim. yok yok rezil etme beni sakın , bir kilo elma al yeriz dedi:KK53: bi de seni seviyorum dedi:KK23:

ben yumuşadım bile şimdiden:oops: neyse akşama tartışmadan konuşmuş oluruz. kızgınken hiç dinlemezdik birbirimizi iyi oldu şimdi böyle
inşallah bir daha olmaz ama olursa çantada keklik olmadığınızı gösterin. ve boşanma, anneye gitme son çare. bunları koz olarak kullanmayın. çünkü bunlar ciddi meseledir, ciddi olmak zorunda kaldığınızda (Allah korusun) eşiniz blöf sanıp çaba bile gösterme gereği duymaz.
Allah sevginizi artırsın :)

ya kızlar tam diyorum ki artık herşey yoluna girdi, birbirimizi anladık, tartışmalarımız olmuyor, güzel anlaşıyoruz saçma sapan bişeyden yine kedi köpek gibi birbirimizi yediğimiz günlere dönüyoruz.

kalbimi çok kırdı eşim ya!! ortada doğru dürüst mesele yokken " bıktım senden artık hayatı bana zehir ediyosun , yemin ederim istemiyorum artık seni" dedi!!!!!!! boşanacaksak boşanalım umrumda değil ama birçok haklı gerekçe varken boşanmadık şimdi ortada sebep bile yokken ne diyip boşanıcam. kendisi ben açmadıkça dava falan açmaz eminim. ama bu kadar ufak şeylerde böyle cümleler kurması uzaklaştıryor beni! şimdi barışıp sarılsak rol yapıyormuş aslında beni sevmiyormuş gibi hissedicem!

offf ya hep benim yüzümden oluyor bu! kalbimi her kırdığında bir tatlı sözüne affediyorum iyice yalama oldu! dün ağzından öyle kelimeler çıktı ki! özür de diledi küfür ettiği için ama bu kadar kolay mı yaaa:mad:
ortada bsey yokken bosanlmamali bnce oturun konusun anlasn derm

çok sevındım canım :) benımkide temızlık yapacakmış benı mutlu etmek için cunku benı en mutlu eden şey evimde temızlık olması :)

işte 3-4 gün sonra barışınca da artık küsmek de anlamsız geliyo. diyorum ki ayrılmayacaksak barışacaksak neden 3-4 günü surat asıp konuşmayıp zehir edeyim. ha 3-4 gün sonra affetmişim ha şimdi. yani bizi bu hale getiren benim. küslüğüm hiç uzun sürmüyo. elinde kopardığı bir çiçekle geliyo hoppp sarılıp barışıyorum
önceleri ben ilk barışan olurdum ama baktım ben adım atmayınca üç dört gün geçiyor. İki ev arkadaşı oluyoruz ayrı odalarda. Yemek filan da yapmıyorum o kendine sipariş verir, ben kendime. Ancak o zaman kıymetimi biliyor,ben olmayınca ev nasıl oluyor anlıyor

severek evlendik.. akşam gelsin bakalım ne diyecek ne imiş sıkıntısı? ne yaparak bunaltmışım, hayatı çekilmez hale getirmişim. eşimin çok esprili bir dili var işte akşam bi şaka yapsa dayanamayıp gülücem barışcaz. konuşsak her türlü barışcaz hatta çünkü gece ayrı yatacak kadar bile uzun küslüğüm olmadı yanyana iken.

evliliğin ilk zamanları çok daha kötüydük. her gün kavga her gün ağlama. şimdi bakıyorum kendime o zamanki tepkilerimin 10 da biri bile yok. ama özellikle küfür olayını bir daha asla etmemesini söylicem. sinirle de söylese en çok üzen o oldu valla. bir de kızıp arabadan indim namusumu 5 paralık etme al arabanın anahtarını al arabayla git dedi. ne namusunu kirletmesi ne diyosun sen dedim bastı gitti.. sinirle de olsa söylenmeyecek sözler. bunlar için gerçekten pişmanlığını görmem lazım[/QUOTE/]

Bazı erkekler çok sever ama diline sahip olamaz sinir annda dediklerini hatta unutur onun için önemli bile değildir hemen srnaşp unutturur eğer ki sizin eşinizde böyleyse biraz alttan alp az tartsmaya bakn kalbinin iyiliginden emin olun bide

Bence onu yalnız bırakma gözünün önünde ol görsün arzulasn ne bilim konuşmak istesin ama sakın annenin evine falan gitme o eski devirdeki erkekleri etkiliyomuş şimdikiler soguyo bence erkegi boş brakmaya gelmez sevginle herşeyi duzeltebilirsin biraz sabr:KK12:

Benım esımde polıs zor mesleklerı var hele bu ara ıyıce sıkıntı erkrkler ne yasadıklarnda anlatmazlar. Bu ara bısey yapalım dıyorum hıc hayır demez hayır dıyor
Esımle tartıstıgmda ya yarın telafı edemezsem dıyorum herseyı unutuyorum bır dıger yaptıgım ıse mesla cok sınırlı yagdırıyor derın bı nefes alıp susuyorum ıcımden kendmı sakınlestırıyorum sonra kavga etmıyorum o da sakınlesıyor bısey olmamıs gbı davranıyorm ıyıce zaman gecınce dalga gecırıyorum soyledıklerıyle guluyoruz bır daha da tekrarlamıyor tekrarlarsa daha cok dalga gecıyorm guluyorm hem o kızmıyor elestrıme hem ben eglenıyorum :)
Esıme sorsan sımdı esınle kavganız oldu mu hıc dıye, hayır der aslında oluyor ama unutuyor bende unutuyorum

Benım esımde polıs zor mesleklerı var hele bu ara ıyıce sıkıntı erkrkler ne yasadıklarnda anlatmazlar. Bu ara bısey yapalım dıyorum hıc hayır demez hayır dıyor
Esımle tartıstıgmda ya yarın telafı edemezsem dıyorum herseyı unutuyorum bır dıger yaptıgım ıse mesla cok sınırlı yagdırıyor derın bı nefes alıp susuyorum ıcımden kendmı sakınlestırıyorum sonra kavga etmıyorum o da sakınlesıyor bısey olmamıs gbı davranıyorm ıyıce zaman gecınce dalga gecırıyorum soyledıklerıyle guluyoruz bır daha da tekrarlamıyor tekrarlarsa daha cok dalga gecıyorm guluyorm hem o kızmıyor elestrıme hem ben eglenıyorum :)
Esıme sorsan sımdı esınle kavganız oldu mu hıc dıye, hayır der aslında oluyor ama unutuyor bende unutuyorum
akşam geldiğinde de aynı şekilde esprilerle geçiştirdik konuyu. inşallah tekrarı olmaz kötü sözlerinino_O
ben ona "seni çok özlüyorum uzaktayken , o yüzden geldiğinde yanımda olmanı istedim gelmeyince yanıma 8 saat ben de üzüldüm ne var bunda " dedim.
haklısın canım bütün polisleri askerleri Allah'ım korusun, ailelerine de güç versin. psikolojilerinin bozulmaması mümkün değil. dün annesi aradı merak etmiş normalde kraliçem bitanem diye annesiyle konuşan kişi dün o kadar sert konuştu ki "neyi merak ediyosun ne telaş yapıyosun ya!" falan diye ben şok oldum:KK57: kadının oğlusun tabi merak edicek niye kızdın bu kadar dedim ama anladım ki uykusuzluk yorgunluk her gün gelen şehit haberleri.... psikolojisi bozulmuş baya tek bana karşı değil agresifliği:KK14:

akşam geldiğinde de aynı şekilde esprilerle geçiştirdik konuyu. inşallah tekrarı olmaz kötü sözlerinino_O
ben ona "seni çok özlüyorum uzaktayken , o yüzden geldiğinde yanımda olmanı istedim gelmeyince yanıma 8 saat ben de üzüldüm ne var bunda " dedim.
haklısın canım bütün polisleri askerleri Allah'ım korusun, ailelerine de güç versin. psikolojilerinin bozulmaması mümkün değil. dün annesi aradı merak etmiş normalde kraliçem bitanem diye annesiyle konuşan kişi dün o kadar sert konuştu ki "neyi merak ediyosun ne telaş yapıyosun ya!" falan diye ben şok oldum:KK57: kadının oğlusun tabi merak edicek niye kızdın bu kadar dedim ama anladım ki uykusuzluk yorgunluk her gün gelen şehit haberleri.... psikolojisi bozulmuş baya tek bana karşı değil agresifliği:KK14:

Guyya o sekılde güçlü gozukuyor zor zamanlardayz kotu sozde oluo arada gulerek bırde............. Dıyorsn faln dııp makara yapıyorum oglumuz var henuz altı aylık cok sever,duskuntur bu sorunlardan sık calısmaktak cocugu bıle sevmıyordu oglum babacı degl bıraz severken aglatıyor cocuk bıle gorunce babasna gıtmek ıstedı bayadr gormeyınce hep gece calısıyordu. Sımdı yenı duzeldık saglıklı donsun evede hersey hallolur nefes alıyorsak herseyı cozerız artık aıleyız oyle olmak zorunda, bazı zaman o benı alttan alacak bazı zaman ben onu.

Back
X