• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliliğin dalgalanışı

Canım bak belki örnek tam uymaz ama. Benim erkek arkadaşım çok sinirli ve sinirlenince onu tanıyamıyorum artık var ya kendinden geçiyor. Sonra sakinleşince konuşabiliyoruz ve ben sinirliyken ona yazmamaya çalışıyorum. Sen de yanına gitme bir şey söyleme arama kendiliğinden düzelecek eminim.. En azından konuşmaya başlar en azından özür diliyor.
yani işte ortada onu bu kadar sinirlendirecek bir neden yok ki ben de onu anlamadım:KK14: arkadaşları yemeğe davet etti. ben de tanımıyorum arkadaşlarını sen bilirsin dedim yorum yapamadım yani gidelim yada gitmeyelim diye. o da aradı gelemeyeceğiz yarın işe gidicek eşim erken kalkıyo geç kalırız dedi(memleketteydik). ben de tlfu kapatınca "neden gitmedik" dedim. amacım sevmiyor mu onları acaba bunu öğrenmekti. çıldırdı resmen! ben sana her hareketimde hesap mı vericem, hem kararı bana bırakıyosun hem de niye diye soruyosun, bıktım senden diye başladı. ve gündüzünde sabah 10 dan akşam 6 ya kadar arkadaşlarıyla birlikteydi! üstelik o gelecek diye ben arkadaşlarımla yaptığım planı iptal etmiştim. 2 saat görüşür gelir diye düşünüyodum. sonra gece 11 de gelirim deyince tepki verdim bi tek.7 saattir ne yapıyosunuz ki aşkım diye msj attım bu kadar! ben hayatı zindn etmişim bunlarla!

bir an dünyalarımı önüme serecek olan adam var bir anda sadece o evde mecbur benle yaşamak zorunda olan adam var
ozaman kendimi çok değersiz ve çaresiz hissediyorum galiba eşlerimizde sinir sorunu var

Evet aynen anlattığın gibi ortası yok .. Ve bu bir kadına kendini inanılmaz kötü hissettiriyor ..
Öfke kontrolü yok .. Zaman, mekan, durum gözetmek yok .. Her konuya aynı şiddette tepki .. Çok zor ..

Dava falan açma geri dönüşü olmaz kesin ayrılmak istemiyorsan.Evi bırak git blöf gibi sadece bir kaç gün hem uzaklaşmış olursun hem de gözü korksun.Biz de Aynıyız her evlilik öyle kedi köpek gibi biz erkeklere çabuk inananıyoruz.İki güzel söze ertesi gün aynı..Benim ailem çok uzakta sen şanslısın bırakıp gidemiyomda blöf bile yok o yüZden çok üstüme geliyor neden çekiyorum diyorum.

aynen bu arkadasa da katılıyorum biz eşini tanımadan yorum yapıyoruz canım belki karakteride böyle olabilir,veya üstte deiğim gibide olabilir eşini en iyi sen tanırsın
yani işte ortada onu bu kadar sinirlendirecek bir neden yok ki ben de onu anlamadım:KK14: arkadaşları yemeğe davet etti. ben de tanımıyorum arkadaşlarını sen bilirsin dedim yorum yapamadım yani gidelim yada gitmeyelim diye. o da aradı gelemeyeceğiz yarın işe gidicek eşim erken kalkıyo geç kalırız dedi(memleketteydik). ben de tlfu kapatınca "neden gitmedik" dedim. amacım sevmiyor mu onları acaba bunu öğrenmekti. çıldırdı resmen! ben sana her hareketimde hesap mı vericem, hem kararı bana bırakıyosun hem de niye diye soruyosun, bıktım senden diye başladı. ve gündüzünde sabah 10 dan akşam 6 ya kadar arkadaşlarıyla birlikteydi! üstelik o gelecek diye ben arkadaşlarımla yaptığım planı iptal etmiştim. 2 saat görüşür gelir diye düşünüyodum. sonra gece 11 de gelirim deyince tepki verdim bi tek.7 saattir ne yapıyosunuz ki aşkım diye msj attım bu kadar! ben hayatı zindn etmişim bunlarla!
garipsemedim bakınız erkek arkadaşım; Ben: of çok sıcak yaa biri bana üflesin(klime yok ondan öylesine dedim olsada üflese fln) o : kim üflicek he kim üflicek? haydaaaa tövbe yarabbim güler misin ağlar mısın kavga çıktı :KK70:

Öfke kontrol sorunu.. Arada böyle error veriyorlar işte. Benimki artık özür bile dilemiyor. Üç dört gün hiç konuşmuyoruz bazen

Evet aynen anlattığın gibi ortası yok .. Ve bu bir kadına kendini inanılmaz kötü hissettiriyor ..
Öfke kontrolü yok .. Zaman, mekan, durum gözetmek yok .. Her konuya aynı şiddette tepki .. Çok zor ..
bugun sabahtan beri affetmem için uğraşıyor ben haftanın 6 günü çalışıyorum ve eve akşamları 9 gibi yani geç gıdıyorum ve hep temızlık derdi olan bir insanım. sımdı mejas cektı akşam onu affetmem için temizlik yapacakmış hani o dün gece esip gürleyen adam ne oldu bende işte hemen yelkenlere suya indiriyorum

Bu sefer artık burnu sürtmeli diye hemen yumuşamayın ama her seferinde de burnunuz havada olmayın. Hani o çizgi çok ince. Her seferinde zor barışırsanız bu sefer bıkacak ve belli bir süre sonra bıktım ne olursa olsun diyecek. Kolay barışınca da laçkalaşıyor... Offf yazarken bile içim şişti. Al kafasına vur vazoyu sussun kıymetini bilsin.

bu olay şu kendisine ilk küfründe ya da hakareti nde ağlamak yerine dünyayı zindan etseydiniz bir daha yapabilecek miydi

işte o yapıp edip ben sana ne yaptım ki diye ağladım demişsiniz ya
orada daha farklı bir tepki bu tarz erkekleri düzeltir
bu tarz erkekler hem psikolojik şiddet uygulayıp karşılarında kendilerini cezalandıracak biri bulamadığında daha beter hale geliyorlar

salona gidip yatması vb haller bu şımarıklık ne yaparsam yapayım gitmez halleri
aslında bence de memlekete gitmeniz lazım ama bunu yapacak güçte değilsiniz
bu güce gelmek için ya kendiniz için cidden psikolojik anlamda uğraşacaksınız ya da o sizin kalbinizi iyice kıra kıra bu gücü kazandıracak ki o zaman da sevgi kalmıyor

bence yüz göz olmadan aile terapisine gitmek istediğinizi bu kadar bıktıysa bunları sonucu ne olursa olsun çözmeniz gerektiğinizi çünkü sizinde bu hareketlerden bıktığınızı söylemek lazım hazır hissettiğinizde

bilmıyorum canım bende aklım çok karışık daha 11 aylık evlıyım
bende konunu okudum ki ne yapacağımı bileyım ...
akşam eve gidence yeni surat asarsam evde huzursuzluk olacak belkı tekrar kavga ya dönüşecek artık kavga kaldırmıyor yüreğim.
çok iyi anlayışlı hatta yıllardır aradığım sımsıcak kalbı olan adam bir anda değişiyor ve ben bir hiçmişim gibi davranmaya başlıyor buda beni ve evliliğimi zedeliyor
sen ne yapacaksın
konuşarak halletme taraftarıyım ama adam konuşmaya da yaklaşmıyo ki! dün işte kavgadan sonra yeter bıktım artık sürekli kavga etmekten ya çözelim yada bitsin dedi!:KK57: ya gerçekten şok oldum 6 aydır hiç kavga etmedik. kendini tutmuş zorlamış da şimdi patlamış gibi. bu kadar sudan bir sebeple boşanma mı olur? saatlerce arayıp sormadı beni bir de arkadaşlarından biri yeni evlenecek nişanlısının bir dediğini iki etmiyo o da yanlarındaymış kılıbık diye dalga geçmişler. diyorum acaba birbirlerini gaza mı getirdiler?
bilmiyorum ki 5 te ararım tekrar. o polis olduğu için 7de çıkıyor işten. 5te de hala aynı uslupla konuşursa giderim memlekete

ya kızlar tam diyorum ki artık herşey yoluna girdi, birbirimizi anladık, tartışmalarımız olmuyor, güzel anlaşıyoruz saçma sapan bişeyden yine kedi köpek gibi birbirimizi yediğimiz günlere dönüyoruz.

kalbimi çok kırdı eşim ya!! ortada doğru dürüst mesele yokken " bıktım senden artık hayatı bana zehir ediyosun , yemin ederim istemiyorum artık seni" dedi!!!!!!! boşanacaksak boşanalım umrumda değil ama birçok haklı gerekçe varken boşanmadık şimdi ortada sebep bile yokken ne diyip boşanıcam. kendisi ben açmadıkça dava falan açmaz eminim. ama bu kadar ufak şeylerde böyle cümleler kurması uzaklaştıryor beni! şimdi barışıp sarılsak rol yapıyormuş aslında beni sevmiyormuş gibi hissedicem!

offf ya hep benim yüzümden oluyor bu! kalbimi her kırdığında bir tatlı sözüne affediyorum iyice yalama oldu! dün ağzından öyle kelimeler çıktı ki! özür de diledi küfür ettiği için ama bu kadar kolay mı yaaa:mad:

Şuanda bende seninle aynı durumdayım. 4 yıllık evliliğim sudan sebepler yüzünden yıkılmak üzere. Hep biz kadınlar herşeyi alttan alıyoruz, sonrasında da karşılığında ne yaptın ki diyebiliyolar.

peki ama şu anda ortada hiçbir sebep yokken boşanma davası açmam daha çok yıpratmaz mı bizi? davayı açıp ailem öğrenirse zaten geri de çekmem ki bir daha. sevgili olsam çoktan ayrılırdım şu anda beni tutan kocaman bir sevgi besliyor oluşum değil ailem üzülmesin. çok mutsuz değilim hatta bu gibi saçmalıklar dışında mutsuz değilim, 6 aydır tartışmıyorduk hiç. ama dün neye sinirlendi o kadar, neden onca lafı etti anlayamadım:KK57: şimdi diyorum ki 6 aydır numara mı yapıyodu yoksa?

Evliliklerde ilk kavgadan ders alınmazsa o kavganın aynısı tekrarlanır. Sonra daha şiddetlisi ve daha şiddetlisi. Devamında hakaretler , itiş kakışlar başlar..
Ve artık hiçbir şekilde düzelmiyor.. Uzun bir ara veriliyor sadece.

Hele hele boşanma kelimesi kullanılıyorsa ve boşanılmıyorsa her iki tarafta çok kolay bunu diline bağlar..

Eğer dava açmayacaksanız tcdini istemenizin hiçbir anlamı yok. Sizi küçük düşürmekten başka işe yaramaz.
Karşı taraf boşanmayı ağzına alıyorsa ona bu konuyu bir daha söylerse gideceğini söyler kişi ve gerçekten gider. Hepsi bu.

Şuan adli tatil . Yapabileceğiniz tek şey protokol hazırlatmak olabilir.. Ötesini zaten yapamazsınız.

bu olay şu kendisine ilk küfründe ya da hakareti nde ağlamak yerine dünyayı zindan etseydiniz bir daha yapabilecek miydi

işte o yapıp edip ben sana ne yaptım ki diye ağladım demişsiniz ya
orada daha farklı bir tepki bu tarz erkekleri düzeltir
bu tarz erkekler hem psikolojik şiddet uygulayıp karşılarında kendilerini cezalandıracak biri bulamadığında daha beter hale geliyorlar

salona gidip yatması vb haller bu şımarıklık ne yaparsam yapayım gitmez halleri
aslında bence de memlekete gitmeniz lazım ama bunu yapacak güçte değilsiniz
bu güce gelmek için ya kendiniz için cidden psikolojik anlamda uğraşacaksınız ya da o sizin kalbinizi iyice kıra kıra bu gücü kazandıracak ki o zaman da sevgi kalmıyor

bence yüz göz olmadan aile terapisine gitmek istediğinizi bu kadar bıktıysa bunları sonucu ne olursa olsun çözmeniz gerektiğinizi çünkü sizinde bu hareketlerden bıktığınızı söylemek lazım hazır hissettiğinizde
yok canım bunu yapacak güçteyim ama özür dilemiş olması da var. bir anda sinirle küfür ettim özür dilerim dedi ama işte neye sinirlendi onu anlamadım konuşmuyo ki!!!! çoluk çocuk yok zaten maddi gücüm tek başına sefa sürecek kadar da yerinde. ailem de boşanma diyecek değil ben kesin kararımı verdikten sonra. işte ben de bu yüzden boşanma olayına hiç yaklaşmıyorum çünkü şakasını yapmam davayı açarsam geri adam atmam biter. şu anda bitirecek bir neden yok. ama adamda zerre kadar pişmanlık da yok.

aile terapisti yaşadığımız şehirde de memlekette de yok. terapiste gidebilme imkanımız yok yani. bi de o ağır küfrü ettikten sonra ben böyle isem sen de bu durumda böyle oluyorsun farkında mısın dedim. bir de bağırıp çağırıp ortalığı ayağa kaldırsam bikaç saat yada gün içinde barışınca ne gerek varmış diyorum. zaten evliliğin ilk yılı tamamen kavgalarla sinir krizleriyle geçti. o zamanları aştık şimdi hiçbir neden yokken bu duruma gelmesini anlamıyorum

konuşarak halletme taraftarıyım ama adam konuşmaya da yaklaşmıyo ki! dün işte kavgadan sonra yeter bıktım artık sürekli kavga etmekten ya çözelim yada bitsin dedi!:KK57: ya gerçekten şok oldum 6 aydır hiç kavga etmedik. kendini tutmuş zorlamış da şimdi patlamış gibi. bu kadar sudan bir sebeple boşanma mı olur? saatlerce arayıp sormadı beni bir de arkadaşlarından biri yeni evlenecek nişanlısının bir dediğini iki etmiyo o da yanlarındaymış kılıbık diye dalga geçmişler. diyorum acaba birbirlerini gaza mı getirdiler?
bilmiyorum ki 5 te ararım tekrar. o polis olduğu için 7de çıkıyor işten. 5te de hala aynı uslupla konuşursa giderim memlekete

Gitmeyin evinizden. Gidecekse de o gider.
Şu kadınların evden gitme gafleti bitsin artık.
Boşanılacaksa evinizde boşanın.

Eşinle devamlı arıyor gönlümü almak için akşam evi temizleyecekmiş onu affetmem için çok kırıldım bu defa cok ağlattı beni

garipsemedim bakınız erkek arkadaşım; Ben: of çok sıcak yaa biri bana üflesin(klime yok ondan öylesine dedim olsada üflese fln) o : kim üflicek he kim üflicek? haydaaaa tövbe yarabbim güler misin ağlar mısın kavga çıktı :KK70:
Harbi komik :KK48: Sen tabii, kim üfleyecek başka, üfle, üfle hadi, üfle ülaaann ! deseydin. Öyle saçma tepkiye böyle etki :KK53:

Eşinle devamlı arıyor gönlümü almak için akşam evi temizleyecekmiş onu affetmem için çok kırıldım bu defa cok ağlattı beni
seninki hatanın farkında galiba benimki hatalı olduğu halde benim aramalarımı başından atıyor! sanırım biliyor özür dilese affedeceğimi.. valla bilemedim ne yapacağımı.. gitmeyip evde mi surat assam? keyifsiz kalmaktan da nefret ediyorum ya onun yerine memlekete gideyim diyorum. sabah erkenden yola çıkmak gözümde büyüyor. izin de alabilirim işten ama iznimi de memlekette oturarak geçirmek istemiyorum..

işte en mantıklısı konuşup çözmek. konuşsak gerçekten ayrılmak istiyosa ayrılalım kendisi bilir beni istemiyorsa sevmiyorsa hiç üzülmem ayrıldığıma. yok seviyosa derdi ne anlatsa çözsek..

Öfke kontrol sorunu.. Arada böyle error veriyorlar işte. Benimki artık özür bile dilemiyor. Üç dört gün hiç konuşmuyoruz bazen
işte 3-4 gün sonra barışınca da artık küsmek de anlamsız geliyo. diyorum ki ayrılmayacaksak barışacaksak neden 3-4 günü surat asıp konuşmayıp zehir edeyim. ha 3-4 gün sonra affetmişim ha şimdi. yani bizi bu hale getiren benim. küslüğüm hiç uzun sürmüyo. elinde kopardığı bir çiçekle geliyo hoppp sarılıp barışıyorum

Back
X