Evliliğimizin 1. Ayı :'))

• Konu Sahibi Konu Sahibi gzdem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gzdem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2012
694
0
46
Tekirdağ
Bugün canımıniçi, ruheşimle evliliğimizin 1. ay dönümü :123:

Sizlerle paylaşmak istedim çok çok mutluyum :16: Allah herkese eşim gibi bir eş nasip etsin :98:

Kızlar eşim bana sırataş yüzük almış çok beğeniyordum sürpriz yapmış dün verdi :16:

Sizce ben onun için ne yapabilirim? Değişik birşeyler hazırlamak istiyorum.. Fikirlerinizi bekliyorum :103: :71:

Kızlar kimseden ses yok. Neyse ben anlatayım neye karar verdiğimi.

Evlendiğimiz gece düğünden hemen İtalya'ya gitmek için yola çıktık (bize uygun tek tur o zamandı).
Dolayısı ile evime gelinliğimle giremedim.
Ben de karar verdim bugün gelinliğimle karşılayacağım eşimi :16:
İşyerimde kuaförde var saçlarımı toplattım örgülü bir topuz yaptı sade şık bir şey.
Ara ara yaptırırım böyle modeller eşim çok beğenir :12:

Böyle bir sürpriz yapacağım. Gelinliğimi yalnız giymek biraz zor olacak ama sanırım halledebilirim :123:

Not: 2 düğün yapan biz değişmişiz gibi gelinliğimi giymeyi özledim deyip duruyordum :21:
İnşallah çok güzel olacak :16:

Okuyan arkadaşlar günlük yazıyormuşum gibi hissettim yahu yorum bekliyorum sizden :9:

canım çok güzel bir sürpriz olacak bence daha nice mutlu aylara yıllara inşallah daha kalabalık aileler olarak minik prens ve prenseslerinizle :)

canım çok güzel bir sürpriz olacak bence daha nice mutlu aylara yıllara inşallah daha kalabalık aileler olarak minik prens ve prenseslerinizle :)

Çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için. Allah hepimize ömrümüzü mutlulukla geçirmeyi nasip etsin.
Sen de hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah :16:

Göreceksin tabi neden göremeyesin her şeyin bir vakti zamanı vardır. Allah gönlüne göre nasip etsin

Kesinliklee Çok Güzel Bir Sürpriz Olacağından Eminim Canım. Çok İyi Düşünmüşsün. Güzel Romantik Birde Akşam Yemeği Oldumuu süperr Olur. Bende Arada Sırada yapıyorum Eşimee Gerçekten Çok Güzel Oluyo. Mutluluğunuzz Daim Olsun Tatlımm:16::16::16::16::nazar::nazar:

Kesinliklee Çok Güzel Bir Sürpriz Olacağından Eminim Canım. Çok İyi Düşünmüşsün. Güzel Romantik Birde Akşam Yemeği Oldumuu süperr Olur. Bende Arada Sırada yapıyorum Eşimee Gerçekten Çok Güzel Oluyo. Mutluluğunuzz Daim Olsun Tatlımm:16::16::16::16::nazar::nazar:

Çok teşekkür ederim canım gerçekten çok güzel oldu :16: Amin hepimizin mutluluğu daim olsun

bu kısma ilk kez bakıyorum. ilk senin konun gözüme çarptı. mutluluğun daim olsun, bir yastıkta bir ömür dileğiyle..:nazar:

maşallah çok güzel :) çok güzel bi hediye mutluluğunuz sonsuz olsun inşallah :)

Bence ona şöylede yapabilirsin eve gazlı balonlar al ve kurdelerle asağı doğru asılan not yaz bence ilk not hoş geldin askım ikinci not masanın üzerinde vcd izle gibi bir film yap esin için aileni onun ailesi arkadasları felan ce mesela desinler bu kız sni cok seviyo bende seviyorum gibi yanı kocanı sevdiklerini gösteren film hazırla en son sen konus mesela güneşim iyiki varsın gibi film izledikden sonra balkonda güzel bir sofra kurabilirsen kur bence balonlar devam etsin şimdi leziz yemek vaktı gbi muhtesem sofra kur balkona sonra senı kocaman supriz bekliyor de yatak odasına kadar git cılgın giyin saçlarını yaptır kendıne hayran bırakdır bence unutamıcağı bir gün yasamıs olur.

Back