- 23 Haziran 2019
- 51
- 18
- 18
- 32
- Konu Sahibi Karaelmas42
Mrh arkdlar ben 2 yıldır evliyim ve evlendiğinden beri aşırı mutsuzum..bir çok sorun yaşadım ve ben bunları asamyrm biraz uzun anltcm kusura bakmayın ne olur..eşimle 2017 şubatta ark vesileyle tanıştım.fakat sonra çok kötü şeyler oldu..ben esimiçok beğenmiştim bu yüzden gözüm kör oldu resmen..bana o sürede zorla sahip olmaya çalıştı şokoldum resmen mahvoldum hele ailemi ikna edip nisan nikah vs yapınca istememe rağmen zorla iliskiye girdi bu arada ben memurum ve ailemden uzakta yasyrdumçok kötüoldum ama sevdiğimden bişey demedim ailem arkamda durmyrdu doğru düzgün düğünde altın takmadılar bi sürü borç altında evlendim ve hmn esimin annesi ısrar etti ev falan aldık esim de bunalıma girdi yüklü miktarda iddia oynadı ve benşok olsun..ayrica esim çok saygısız biri calistgmz yerde hmn hmn herkesle tartışma..Bi gün gereksiz yere anneme telefonda bi bagrdiannem şok oldu veonunla ilişkisini kesti..babamda boşan dediler boşanmadım çocuğum oldu..banada çok bagrrçağırır defol git der sinirlendgbde beni sevdiğini hiçsatmyrm ayrıca eski tüm sevgilileriyle ilişkiye girmişve bunları bana anltyrdu midem bulandı benimde sevgilim vardı ama hiç sarilmadimbile yani benim midem bulanyrbu kişiden sizce ayrılmalı miyim yasadgmyeri sevmiyrm gidelim diyrm ailem burda gitmem dur yani ben nesöylesem o dediğini yapıyor evin mobilyasını dahi kendisi beğenmiş o kdr baskın biru anneside evimize altlı üstlü otryrz anahtarla giren kendi malıymış gibi davranan biri yani bana göre hiç değiller...