• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliligimi devam ettirmeli miyim

Karaelmas42

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2019
51
18
18
32
Mrh arkdlar ben 2 yıldır evliyim ve evlendiğinden beri aşırı mutsuzum..bir çok sorun yaşadım ve ben bunları asamyrm biraz uzun anltcm kusura bakmayın ne olur..eşimle 2017 şubatta ark vesileyle tanıştım.fakat sonra çok kötü şeyler oldu..ben esimiçok beğenmiştim bu yüzden gözüm kör oldu resmen..bana o sürede zorla sahip olmaya çalıştı şokoldum resmen mahvoldum hele ailemi ikna edip nisan nikah vs yapınca istememe rağmen zorla iliskiye girdi bu arada ben memurum ve ailemden uzakta yasyrdumçok kötüoldum ama sevdiğimden bişey demedim ailem arkamda durmyrdu doğru düzgün düğünde altın takmadılar bi sürü borç altında evlendim ve hmn esimin annesi ısrar etti ev falan aldık esim de bunalıma girdi yüklü miktarda iddia oynadı ve benşok olsun..ayrica esim çok saygısız biri calistgmz yerde hmn hmn herkesle tartışma..Bi gün gereksiz yere anneme telefonda bi bagrdiannem şok oldu veonunla ilişkisini kesti..babamda boşan dediler boşanmadım çocuğum oldu..banada çok bagrrçağırır defol git der sinirlendgbde beni sevdiğini hiçsatmyrm ayrıca eski tüm sevgilileriyle ilişkiye girmişve bunları bana anltyrdu midem bulandı benimde sevgilim vardı ama hiç sarilmadimbile yani benim midem bulanyrbu kişiden sizce ayrılmalı miyim yasadgmyeri sevmiyrm gidelim diyrm ailem burda gitmem dur yani ben nesöylesem o dediğini yapıyor evin mobilyasını dahi kendisi beğenmiş o kdr baskın biru anneside evimize altlı üstlü otryrz anahtarla giren kendi malıymış gibi davranan biri yani bana göre hiç değiller...

Ilk zamnlar esim hep başka bi yere gidip uyuyordu bende gel yatagimizda uyu diyrdumya ben eski sevgililerimle bile uyumyrdumcevabını verdi ve ben şok oldum..bide söyle bi huyu var kirar dökesobrada pişman oldum deyip kendince vicdanını rahatlatmaya calisyr bnce çünkü kisir döngü sürekli aynı şeyler boşanıp oğlumuza alıp gtmk istyrm ayrıca gorumcem de abimimyüzüne gül cilve yap diyor ben buz gibi olmuşum içimdengelmiyr abideyle konusacgna bana akıl veriyor

Tecavüze uğradınız yani.Bir de evlendiniz. Bir de çocuk yaptınız.
Size eski sevgilileriyle ilişkiye girdiğini de anlattı.Daha boşanmak için ne gibi şeyler yapması gerekiyor size?
O da alışmış. Her şeyi kaldırabilen,sindirebilen bir karısı var!

Benim 4 yıllık ailemin bildiği bi ilişkin vardı çok saygı duyan seven biriydi bende onu çok sevyrdum ailem sonra hiçbi sebep yokken izin vermeyen dediler uzaktım bunalıma girdim çocuk hasta oldu ben artık nasıl bi psikolojide isem bu kişiye hmn evet dedim ve o kdr şeye rağmen gözümü yumdum çok kötuyumsimdi

Peki bunu idrak edebiliyorsanız buradaki üyelerden ne bekliyosunuz? Okurken midem almadı bunları,size anlatıyor birde .. Beklemeniz hata ve kendinize bu kötülüğü yapmayın,yapmasınada daha fazla izin vermeyin.

Yani benim ne ailem var nede güvenebileceğim bi esim var sizcede bentek basima daha mutlu olmam mi ailesi baskici surekli akil vermye calisan tipler bunaldim mahfoldum

Ben kendi anneme hiçbirşey anltamiyrm biliyrm çok kötü bi konu herşey ortada sadece hemcinslerim olarak bana bi yol göstermeniz beni cesurlandrmaniz

Mrh arkdlar ben 2 yıldır evliyim ve evlendiğinden beri aşırı mutsuzum..bir çok sorun yaşadım ve ben bunları asamyrm biraz uzun anltcm kusura bakmayın ne olur..eşimle 2017 şubatta ark vesileyle tanıştım.fakat sonra çok kötü şeyler oldu..ben esimiçok beğenmiştim bu yüzden gözüm kör oldu resmen..bana o sürede zorla sahip olmaya çalıştı şokoldum resmen mahvoldum hele ailemi ikna edip nisan nikah vs yapınca istememe rağmen zorla iliskiye girdi bu arada ben memurum ve ailemden uzakta yasyrdumçok kötüoldum ama sevdiğimden bişey demedim ailem arkamda durmyrdu doğru düzgün düğünde altın takmadılar bi sürü borç altında evlendim ve hmn esimin annesi ısrar etti ev falan aldık esim de bunalıma girdi yüklü miktarda iddia oynadı ve benşok olsun..ayrica esim çok saygısız biri calistgmz yerde hmn hmn herkesle tartışma..Bi gün gereksiz yere anneme telefonda bi bagrdiannem şok oldu veonunla ilişkisini kesti..babamda boşan dediler boşanmadım çocuğum oldu..banada çok bagrrçağırır defol git der sinirlendgbde beni sevdiğini hiçsatmyrm ayrıca eski tüm sevgilileriyle ilişkiye girmişve bunları bana anltyrdu midem bulandı benimde sevgilim vardı ama hiç sarilmadimbile yani benim midem bulanyrbu kişiden sizce ayrılmalı miyim yasadgmyeri sevmiyrm gidelim diyrm ailem burda gitmem dur yani ben nesöylesem o dediğini yapıyor evin mobilyasını dahi kendisi beğenmiş o kdr baskın biru anneside evimize altlı üstlü otryrz anahtarla giren kendi malıymış gibi davranan biri yani bana göre hiç değiller...
Sadece şunu diyeyim. Eşinin + ve - yönlerini bir kağıta yaz. Düşün, taşın. Hangisi ağır basıyorsa onu yap.

İste tayiyini çek git Allah kötüye düşürmesin kimseyi bugün okuduklarım ardarda pes. Devlet memurusun birde en ufak gebeliğin yık boşa kurtul sevginde yok sevgisiz evlilik hataya açıktır. Keşke en başta sana zorla sahip olduğunda şikayet etseydin bunların hiç birini yaşamasaydın.

Şu an esim olacak şahıs zaten varlığı yokluğu bi hale gelmiş benimle calistgm için
İste tayiyini çek git Allah kötüye düşürmesin kimseyi bugün okuduklarım ardarda pes. Devlet memurusun birde en ufak gebeliğin yık boşa kurtul sevginde yok sevgisiz evlilik hataya açıktır. Keşke en başta sana zorla sahip olduğunda şikayet etseydin bunların hiç birini yaşamasaydın.

Back