• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğimi böyle hayat etmemiştim :(

zaygun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
241
0
26
İstanbul
okadar moralim bozukki kimseye anlatamıyorum eşimle tartıştık ve okadar gücüme giden şeyler söylediki 2 aylık evliyiz ayrı yattık ilk defa hep o haklı bikezde demiyo gel oturalım konuşalım olan bana oluyo okadar rahatki para olayları nerelere gitti 6 sene görüşsende konuşsanda hiçbirşey genede olacakları kestiremiyosun sevmekle sonuçlanmıyor işte sevgi karın doyurmuyor işte hayat bukadar basıt istediğim bizim için uğraşması emek vermesi bide böyle giderse ablana benziceksin dedi çok gücüme gitti :( ablamın evliliğinde sorunlar var ama o bilmiyodu dışardan görülen insanlar anlıyo oda anlamıs sanırım kafam cok dağınık çalışamıyorum cok moralim bozuk kendimi hemen bırakıyorum elimde değilll

ne kadar kötü..evliliğin hayal edildiği gibi olmaması.. :50:
üzüldüm sizin adınıza gerçekten bende yani evliyim..siznde daha iki ayken böyle düşünmeniz üzücü..
Allah yardımcnız olsun..
sorun sadece para mı

parasızlık mı eşimi bu duruma getiriyo bilmiyorum aramızdaki sevgi kuvvetli buna inanıyorum ama sevgiyle sonuçlanmıyor herşeyy
bir sürü şey yaşadık genede sevgimizin arkasında olduk evlendik kızınca agzından cıkanı bilmiyor kırıcı oluyor oturup konusmuyo hep benden bekliyor sürekli benmı gıdıcemm bilmiyorum cok tuaf bı durum soyledıklerı aklımdan gitmiyoo :(

parasızlık mı eşimi bu duruma getiriyo bilmiyorum aramızdaki sevgi kuvvetli buna inanıyorum ama sevgiyle sonuçlanmıyor herşeyy
bir sürü şey yaşadık genede sevgimizin arkasında olduk evlendik kızınca agzından cıkanı bilmiyor kırıcı oluyor oturup konusmuyo hep benden bekliyor sürekli benmı gıdıcemm bilmiyorum cok tuaf bı durum soyledıklerı aklımdan gitmiyoo :(

aslında hata orada..
evlenmeden önce varolan sorunları ört pas etmek, düzeleceğini düşünmek hata..
hep sizden bekliyorsa o şekilde alıştırmışsınız demekki..
siz mücadele vermeyin bir süre..eşiniz uğraşssın..hiçbir şey yapmayın, bekleyin..
umursamaz, önemsemez bir tavır alın.

ben suçluyum okonuda evet ama oda çaba harcardı böyle yapmazdı yada ben sevgiden kör olmuşum evde huzursuzluk çok kötü allah kimseye yaşatmasın ama insna tedirgin oluyo ben adım atmim o adım atmasın bilmiyorum nasıl olcak bende öyle düşünüyorum beklim diyorum ama bilmiyorumm

dıştan bir okuyucu olarak söylemek istediğim şey şu;
birbirinizi seviyorsunuz maşallah, Allah bozmasın.
ve bu cok güzel birşey, Bakın birbirinize kavuşmussunuz. Ne mutlu. İnşallah da ömür boyu mutlu olursunuz.
Hanenız huzur gönlünüz nur dolu olsun.
Dua edin çokça, Şükür edin halinize. Ve sakın huzurun bozulmasına izin vermeyin. Allah rızası için çabalarsanız bunun mükafaatını bulursunuz elbet. Sizde Allah rızası için davranmaya devam edin...

Huzur ve mutluluk dolu bir aile hayatı geçirmeniz duasıyla

Merhaba.:3:Öncelikle Allah bir yastıkta kocatsın diyeyim.:nazar: Soruna gelince.Biz de 2 yıldır birlikteyiz ve evlenmemize en az 3 yıl var,tabi yine Allah bilir zamanını.Maddiyatın ne denli önemli olduğunu çok çok iyi biliyorum,gerek ailemden,gerekse sevdiceğimle yaşadığımız sıkıntılardan.Yıllar geçtikçe bir an önce kavuşmak istiyor insan,beraber atlatırız deniyor ama evlilik bambaşka.:12: O evi huzurla donatmak da sizin elinizde,huzursuzluğa boğmak da...Ayrı yatmak nedir Allah aşkına ? İyi günde kötü günde diyerek evlenilmiyor mu ? :20: Babam fabrika işçisi,ben üniversitede okuyorum,kardeşim lisede.Biz de çok sıkıntı çekiyoruz yerine göre,annemler de çekmiş zamanında ama ayrı yatmak çözüm mü ? Elbette hayır. Birbirinize sarılınca aşılmayacak şey yok,yeter ki geri dönüşü olmayan laflar etmeyin.

allah razı olsun hepinizden hamd olsunki çok dua eden bi insanım sürekli dua ediyorum 6 senelik ilişkimizin ardından kavuştuk ama ondan da adım bekliyorum umarım oda hatasını anlar yuvamızda mutlu oluruzz inşallah allahım cümlemizi mutlu etsin eşimi çok iyi tanıyorum herşeyi kafasına takarda belli etmez parasal olayları takıyo belliki bana böyle davranıyor ama kırıcı olldugunun farkındamı degıl bilmiyorum ayrı yatmak istemiyorum bende o nasıl uyudu bilmem akşam olsun bakalım nasıl davranıcak bana teşekür ederim hepinize

günaydın kızlar eşimde hatasını anladı bende çok konusmadık ama :) anlaştık biz teşekürler sizlere

Back