- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.775
- 388
- 45
Banlanicam diye ağzımı açmıyorum. Siz bu kafayla daha çok aldatılırsiniz. Eşiniz size gülüyordur nasıl da kandırıyorum diye. Kendinizi ezik yapan da sizsiniz. Kimseye tecrübe falan olduğu yok. Size de olmamış.
Cocuğum yok olmasi icin cabaliyorduk kocamin degerlerinde problem oldugunu ogrendik.tedavi oluyorPeki bisey sorucam çocuğun varmi
Cocuğum yok olmasi icin cabaliyorduk kocamin degerlerinde problem oldugunu ogrendik.tedavi oluyor
Bosanmak istememeni anliyorum bosanmakta kolay bisey değil o yuzden onun sana davrandığı gibi yap simartma onu sende onun gibi isteksiz davran yani
Kocan degerini bilmiyor canım baska kadin olsa yuzune vurabilirdi karsidakinin peki sana isten eve gelince hicsarilip cok ozledim falan demiyormu tam mı bitmis yani sana karsiCocuğum yok olmasi icin cabaliyorduk kocamin degerlerinde problem oldugunu ogrendik.tedavi oluyor
Ona bunu sordugumda yani o tarzda biriyle seni nasil biraraya getirim dedi esim yalanci ses kaydina ulasmadan once hicbirsekilde bir kizla bulusmadim dedi.ne zaman ses kaydina bakmak aklima geldi aslinda kendi kaydima bakicaktim benimle ne konusmus diye bendn onceki kayitta onu bir erkek ismiyle kaydedip yanija kizin ismini yazmis.ben aslinda osmani aramistim kiz da beni osman yaptin ha diyip gulmus kiz zaten geyik bi tip beraber gulusmusler2 espri 2 muhabbet yapmışlar öyle mi?
Of of senin yerine canım yanıyor desem inanır mısın?
Peki aramıza mı alayım demesini napıcaksın?
Ona bunu sordugumda yani o tarzda biriyle seni nasil biraraya getirim dedi esim yalanci ses kaydina ulasmadan once hicbirsekilde bir kizla bulusmadim dedi.ne zaman ses kaydina bakmak aklima geldi aslinda kendi kaydima bakicaktim benimle ne konusmus diye bendn onceki kayitta onu bir erkek ismiyle kaydedip yanija kizin ismini yazmis.ben aslinda osmani aramistim kiz da beni osman yaptin ha diyip gulmus kiz zaten geyik bi tip beraber gulusmusler
Tam bitmis dersem yanlis soylerim sevdigin biriyle ozel biseyler yapmak istersin bas basa o istemez mesela boyle bisey arkdaslariyla takilir havuza gider.tamamen yuzsuz diyemem ufak biseyde kirilsam gonlumu alir merhametli ama boyle ni hatayi nasil yapti anlamiyorum.bahsettigim trn uyumu eksikligi baslardaydi suan ilaclar etkisiyle daha iyi.Kocan degerini bilmiyor canım baska kadin olsa yuzune vurabilirdi karsidakinin peki sana isten eve gelince hicsarilip cok ozledim falan demiyormu tam mı bitmis yani sana karsi
Arkadaşca takılma yüzünden mi? olaylar size neden bu kadar normal geliyor? Arkadaşlar birbiriyle bu tarz muhabbetler etmezler, arkadaşlarıyla buluşunca eşlerine yalan söylemezler.Farkında mısınız yorum yazan herkes bunun aldatma olduğunu söyledi.Bundan sonrası için lütfen her söylenene inanmayın,Cok sukur anlayan biri cikti aslinda bosanmak kolay ama istemedigim biseyi gururum ugruna yapicam.sonrasinda dusunuyorum ne olacak bir arkdasca takilma yuzunden yuvam dagilcak diyorum.Pisman olucagim somucts defalarcs ozur diledi eski arkdasimdi diyor o kizin arkdasiyla iliskisi olmus vs
Arkadaşca takılma yüzünden mi? olaylar size neden bu kadar normal geliyor? Arkadaşlar birbiriyle bu tarz muhabbetler etmezler, arkadaşlarıyla buluşunca eşlerine yalan söylemezler.Farkında mısınız yorum yazan herkes bunun aldatma olduğunu söyledi.Bundan sonrası için lütfen her söylenene inanmayın,
Kizacagim icin soylemedi ben cok sonrs ogrendim yeminler etti bulusmadigina dairMadem aldatma yok neden buluşmadım diye yalan söylemiş en başta . Belli ki aldatmış. Sen de aldatmadığına emin olsaydın . İçinde şüphe olmazdı buraya fikir almak için yazmazdın
Gerçekten sizi anlamak için tekrar okudum. Ve anladığımı düşünüyorum. Siz olayları hazmetmissiniz. Eşinin suçlu olduğunu düşünmüyorsunuz. Siz ne yapın biliyor musunuz. Burayı kapatın. Buradaki hesabınızı kapatın. Yoksa bu konu altına neler neler yazılmaya devam edecek. Sizin siniriniz 2 güne geçer merak etmeyin.Cok zor bir karar degil mi bu inanin dusundum valizimi hazirladim evden ayrilmak istedim ama o kadar bagirip cagirdim hakaret ettim icimdeki o sey eridi rahatladim tekrsr iyi olduk ama ben ara ara o konusmalari hatirlayinca kotu ouyorum bugun de oyle oldum
Ben olayi tum ic yuzuyle anlamaya calisiyorum evet.esim o kizi ariyor ama esime gore o kiz aramis haber vermis trye geldigini biraz arkdasca sohbet sigara parasi zammi vs. Yok onisanlanmis filan.biyandan yas 33 hala citirim diyor kiz esim de citir mi 33 yas gerci sizin oralardaki insanlar oyle tarzinda birsey soyluyor sanirim cinsellige onem veren bir toplum oldugunu vurgulamaya calisiyor. Kendisine sordugumda evet ukraynilar bakimli oluyor dediGerçekten sizi anlamak için tekrar okudum. Ve anladığımı düşünüyorum. Siz olayları hazmetmissiniz. Eşinin suçlu olduğunu düşünmüyorsunuz. Siz ne yapın biliyor musunuz. Burayı kapatın. Buradaki hesabınızı kapatın. Yoksa bu konu altına neler neler yazılmaya devam edecek. Sizin siniriniz 2 güne geçer merak etmeyin.
Ben olayi tum ic yuzuyle anlamaya calisiyorum evet.esim o kizi ariyor ama esime gore o kiz aramis haber vermis trye geldigini biraz arkdasca sohbet sigara parasi zammi vs. Yok onisanlanmis filan.biyandan yas 33 hala citirim diyor kiz esim de citir mi 33 yas gerci sizin oralardaki insanlar oyle tarzinda birsey soyluyor sanirim cinsellige onem veren bir toplum oldugunu vurgulamaya calisiyor. Kendisine sordugumda evet ukraynilar bakimli oluyor dedi
Icime sigmiyor onu affetsem de bikac gun sonrs tekrar hatirliyorum konuyu tekrar surat asma trip suratsizlik yapiyorum sonra beni srvdigine emin oluyorum unutuyorum kucaklayip opuyorum ama o konusulan laubali seyler kulagimda tamam rvlenmeden once konusmussun ama sonrasinda neden nedenmadem bosanmayacaksınız nıye karıstırıp kurcalayıp yuze vuruyorsunuz ?
boyle kendınızı ne duruma dusunuyorsunuz farkında degıl mısınız?
barı bıldıgınızı bellı etmeyın de gurur sızde kalsın
ben o kocanın yerınde olsam ıhanetı kabul eden esım var nasılsa dıye rahat rahat aldatırdım bundan guc alırdım ıhanetı bıle kabul eden herseyı kabul eder cunku
bosanmayacaksanız kurcalamayacaksınız .
Evet zor kolay değil. Ama kendinize yakıştırıyor musunuz ? Resmen aldatmış ıste muhabbetlere bak. Mideniz alıyor ki sizin de hala düşünüyorsunuz ve yanındasınız. Iyi ki çocuk yok. Vazgeçemeyeceğinizi düşünüyorsanız psikoljik yardim alın ve bu adamı BOŞAYINCok zor bir karar degil mi bu inanin dusundum valizimi hazirladim evden ayrilmak istedim ama o kadar bagirip cagirdim hakaret ettim icimdeki o sey eridi rahatladim tekrsr iyi olduk ama ben ara ara o konusmalari hatirlayinca kotu ouyorum bugun de oyle oldum
Muhabbetler eskiden yapildigi sekilde aynen yapiliyor esim aslinda buna rvlendigimizde tebrik msji attiginda msji sil gibi bisey yazmis kiz da buna alinmis ben seni instagramdan sildim oyle dedigin icin filan demis guya alinmis o yuzden sasirmis evliyken aramasina bu erkek milleti boyle gibi cumleler sarfetmis kocam orda ne demis hatirlamiyorum.htirladikca geliyor sozler aklimaEvet zor kolay değil. Ama kendinize yakıştırıyor musunuz ? Resmen aldatmış ıste muhabbetlere bak. Mideniz alıyor ki sizin de hala düşünüyorsunuz ve yanındasınız. Iyi ki çocuk yok. Vazgeçemeyeceğinizi düşünüyorsanız psikoljik yardim alın ve bu adamı BOŞAYIN
Peki eve mi geleyim demesine nasıl bir bahane buldunuz da kendinizi kandırdınız onu da öğrensek?Ona bunu sordugumda yani o tarzda biriyle seni nasil biraraya getirim dedi esim yalanci ses kaydina ulasmadan once hicbirsekilde bir kizla bulusmadim dedi.ne zaman ses kaydina bakmak aklima geldi aslinda kendi kaydima bakicaktim benimle ne konusmus diye bendn onceki kayitta onu bir erkek ismiyle kaydedip yanija kizin ismini yazmis.ben aslinda osmani aramistim kiz da beni osman yaptin ha diyip gulmus kiz zaten geyik bi tip beraber gulusmusler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?