Hamilelik yüzünden çok hassas olabilirsin bence eşinle tartışma bu yüzden doğumdan sonra bakarsın duruma hem kv yardımcı olur sana iki cocukla zor olur bence dayan tadını cıkar hamileliğinMerhaba arkadaşlar çok dertliyim azıcık rahatlamaya ihtiyacim var 4 senelik evliyim bir oglum var ve hamileyim
Kaynanamlarin yanına borçlarımızı kapatmak icin geçici süreliğine taşındık.Ama yapamiyorum cok zorlaniyorum Butun duzenim altust oldu Rahat oturamiyorsun rahat yiyip icemiyorsun Hamile olmasam bir dk dk durmicam.Esimle surekli tartisiyoruz.Benim istemedigim icin sorun cikarttigimi istesem durabilecegimi soyluyor.Ama olmuyor olmuyor . Hamile hamile depresyona giricem.Bir akil verin ...
Borçlar ne borcu ne kadar
Ne zaman taşındınız ve taşınırken ne kadar sürede borçlar kapanır sandınız
Kv için de zor onun da düzeni bozuldu
Bir de evin içinde küçük çocuk yaşlılara zor geliyor
Mümkün mertebe karşılıklı anlayışla idare edeceksiniz
Sizden iş mi bekliyor ne yapıyor da dayanamıyorsunuz
İş bölümü yapın ve girin odanızda yaşayın kalan sürede
Stresten uzak olmaya çalışın
Çok uzun süre degil kart borçları en fazla ocak ayını bulur valla onlar çok seviniyorlar kaynanam rahatsiz ameliyat olacak bana bakar diye bekliyor ama hamile ve çocuklu halimle bakamam
Yinede biraz var tek kişi calisinca zor oluyor hamile olduğumu geldikten sonra ogrendim hamileyim diye gelmedim ki ztn evleri dubleks terasta yasiycaz sadece yeme icme bir olacak...Ne zaman taşındınız
Ocak ta bitecek kart borcu için taşınılmaz ki eşyaları vs ne yaptınız
Borç bu ocakta değil de seneye ocakta biterdi
Eşiniz ne iş yapıyor
Sizin bildiğiniz dışında borç olma ihtimali var mı
Ben iflas vs ettiniz de geldiniz sanmıştım açıkçası kart borcu dediğin kaç lira olabilir ki
Keşke bu şartlarda hamile kalmasaydınız.Merhaba arkadaşlar çok dertliyim azıcık rahatlamaya ihtiyacim var 4 senelik evliyim bir oglum var ve hamileyim
Kaynanamlarin yanına borçlarımızı kapatmak icin geçici süreliğine taşındık.Ama yapamiyorum cok zorlaniyorum Butun duzenim altust oldu Rahat oturamiyorsun rahat yiyip icemiyorsun Hamile olmasam bir dk dk durmicam.Esimle surekli tartisiyoruz.Benim istemedigim icin sorun cikarttigimi istesem durabilecegimi soyluyor.Ama olmuyor olmuyor . Hamile hamile depresyona giricem.Bir akil verin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?