evliliğim yüzünden annem ve babamla konuşmuyorum

Arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkürler , bunu böyle bi yerde konuşmak bana iyi geldi , şimdi daha iyi düşünebiliyorum yapmam gerekenleri sağolun

Aile rızası olmadan yapılan bircok evlilik mutsuzluğa doğru adım adım gidiyor. Ki boşanmış çocuklu bir adamla evlenmenize karşı olmaları çok doğal bircok anne baba kahrolur böyle bir evlilikte.sizin yerinizde ben olsam rızaları olana kadar aklınıza gelebilecek her yolu dener ikna eder evlenirdim yoksa evlenmezdim. Madem evlendiniz arayın, görüşmeyi deneyin, evliliginizde de mutlu olursanız mutlulugunuzu gördükçe huzur bulur kabullenirler belki.

Kime göre neye göre diye bi kavram vardır. Bu konu için bu konu sahibi için belirtmiyorum bunu.her anne baba ve her aile için geçerli değil bu. Bazen anneler ve babalar da yanılabiliyor unutmayın....

Öyle yada böyle hicbir anne baba gizli nikahı haketmez herhalde.ve bunu kabul de etmez...hı inanın benim annem üvey ve babam da ne yazıkki ona uyuyor.yani o her ailenin bir olmadigi durumunu cok iyi biliyorum.3 yıldır torununu aramayan bir babam var.aradaki sogukluk evlilik yuzünden degil yanliş anlasilmasin 7 yildir evliyim zaten.işte bu yüzden konu sahibine dedim aileden önemli sey yok diye.simdi elinin tersiyle ittigini insallah bir gün aramaz.ben birsey yapmadigim halde ailem yanımda degil ne yazıkki.bir de gizli nikah falan yapsaydım fırsat bu fırsat deyip bütün bagları koparirdi benim babam.yani evet biliyorum kime göre neyin ne oldugunu...

Kabul sürecinde kirginliklar küslükler elbette olur.ama gizli nikahi kaldiramam ben bir anne olarak.kabullenmem cok uzun sürerdi.konu sahibinin ailesi dügune gelerek bir adım atmis.sıradaki hamle konu sahibinde ama konu sahibi oralı bile olmamis.

Madem zaten sevmiyodun ananı babanı ne diye gelsinler diye o kadar yalvardın.
Sorun kalmamış o zaman aramayın birbirinizi olsun bitsin.

ailen haklı, eni büyüttüler okadar, rızalarını aldığın biriyle evlenseydin kötümüydü, ailenden soğudun mu, ne kadarkolay yazmak, seni bu yaşa onlar getirdi, evlat büyütmek ne zor bilsen....
adam sağlam adamsa, güvenilirse yuvanı yıkma, sürekli de aileni arama, biraz sessizlik olsun, torunlarını severler artık

Senin adına üzüldüm canım

Hayır yanlış o anne olunca daha iyi anlayacaktır ailesini

Evet bende kızımın daha önce evlenmiş ve çocuğu olan biriyle evlenmesini istemezdim, evet bende karşı çıkardım ama Ne olursa olsun, bu kadar tavır fazla bana göre. Kapına geliyo kızın ama kapıyı açmıyosun. Düğüne de muhtemelen etraf ne der düşüncesiyle gitmişlerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…