Evliliğim ve sorunlar

meltemgul

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mart 2015
457
120
44
Gunaydin merkeze.6 senelik evliyim.bir çocuğun var.Severek evlendik.
Eşim evliliğimizde monotonluk, sıkıcılıktan bahsetmeye başladı.Sürekli gergin.
Konuşuyoruz tabi.şuanda ne yazicam şaşırdım bilemiyorum.

madem bundan sıkıntı duyuyor ozaman evliliği kendisi daha güzel hale getirebilir, ozaman öneri sun da yapalım de

Aslında o sosyal anlamda daha baskın ve bişeyler yapıyor.Benim yapmadigimdan çok şikayetçi.ev iş çalışma hayatı.heep aynı şeyler
madem bundan sıkıntı duyuyor ozaman evliliği kendisi daha güzel hale getirebilir, ozaman öneri sun da yapalım de

eee sende fikir ver hafta sonu şuraya gidelim vs de. adam karşısında oylece duran birini istemez herhalde.

Aslında o sosyal anlamda daha baskın ve bişeyler yapıyor.Benim yapmadigimdan çok şikayetçi.ev iş çalışma hayatı.heep aynı şeyler

birde çalışıyorsunuz eve gidince de ev işi, sosyalliğinizi istiyor sizin ama size ev işinde falan yardımcı mı peki destek mi

cocugu arada bırakıp gezmeye gıdıyormusunuz? sınemaya , arkadas ortamı varmı? bos vakıtlerınızde ne yapıyorsunuz

Çocuğu bırakacak akraba yok yakınımızda. Ama.akşamları sahil kenarına vs gezmeyencikariz
cocugu arada bırakıp gezmeye gıdıyormusunuz? sınemaya , arkadas ortamı varmı? bos vakıtlerınızde ne yapıyorsunuz

Önce siz sonra da eşiniz okusun bu yazıyı.

Angelina Jolie`nin mastektomi yaptırmasının ardından karısının yanından bir an bile ayrılmayan Brad Pitt`in duygularını açık bir şekilde dile getirdiği mektup uzun süre konuşulacak gibi görünüyor. Jolie`nin geçirdiği zor zamanlar karşısında uzun saatler uykusuz kaldığını belirten Pitt`in yazı boyunca güzel oyuncudan karım diye bahsetmesi ve boşanmanın eşiğine geldik ifadelerini kullanması, kafalarda çiftin evlendiğine dair düşüncelerin oluşmasına neden oldu.

Şimdiden sosyal medya üzerinden hızlı bir şekilde yayılan mektupta yer alan cümleler şöyle:

” Karım hasta. Kişisel yaşamı, işi, kendi hataları ve çocukların sorunlarından dolayı sürekli gergindi. Karım 14 kilo verip, 40 kiloya kadar düştü,. Çok sıskaydı ve sürekli ağlıyordu. Karım mutlu bir kadın değildi. Devamlı başı ağrıyodu. Kalp ağrısı vardı ve kaburga arkasında sinirleri sıkışıyordu. Sağlıklı bir uyku düzeni yoktu, sadece sabahları ve çok yorgun olduğu zamanlarda hemen uykuya dalıyordu. Bizim ilişkimiz bitmek üzereydi. Ayrılığın eşiğine gelmiştik. Karım kendi güzelliğini bırakmıştı. Gözlerini altında torbalar vardı, yüzüyle alay ediyordu. Kendisine gelen tüm filmleri ve rolleri reddediyordu. Artık ben de umudumu kaybetmiştim.. Yakında boşanacağımızı düşündüm. Ama sonra bir şey yapmaya karar verdim. Sonuçta dünyanın en güzel kadınıyla evliydim. Onun yanında uykuya dalmaya başladım, ona sarılmaya başladım. Çiçeklerle beraber uyandırmaya, onu öpmeye, güzel sözler söylemeye başladım. Onu her dakika memnun ediyordum. Sadece onun için yaşamaya başladım. Onun hakkında basınla sadece ben konuştum. Bütün olayları onun yönetimi altına aldım. Onun ve ortak arkadaşlarımızın yanında onu övdum. İnanamayacaksınız ama yüzünde çicekler açtı, daha iyi hissetti. Kilo almaya başladı. Artık sinirlenmiyordu ve beni hiç olmadığı kadar seviyordu. Hem de beni bu kadar sevebileceğine dair hiçbir ipucu yokken.

Ve sonra bir şey fark ettim: Kadın, erkeğin yansımasıdır. Eğer erkek kadını deliler gibi seviyorsa, kadın gelecektir…”

işte bu.... Gözlerim doldu ya.. Çok şükür benim de öyle anlayışlı bir eşim var. Kendinden önce beni düşünen

Çok güzel bir yazı. Eşim önceden çok iyimser anlayışlı biri vebsuprizlerle doluydu.sonra azalmaya ve ve bana lafsokmaya başladı.benim yaptıklarımı yeterli bulmuyor
işte bu.... Gözlerim doldu ya.. Çok şükür benim de öyle anlayışlı bir eşim var. Kendinden önce beni düşünen

Neden soyliyim.burda cogunzaman insanlar kırıcı yorum yapabiliyor. O yüzden samimi yazdım sana.
Lütfen sana yazdığını buraya kapyala herkez gorsun.Sana terbiyesizce yada cinsellik yada hakaret içeren bseu yazmadım.lütfen buraya kopyala yapıştır.
neden soruma ozel cevapla yanıt verdınız

Çok güzel bir yazı. Eşim önceden çok iyimser anlayışlı biri vebsuprizlerle doluydu.sonra azalmaya ve ve bana lafsokmaya başladı.benim yaptıklarımı yeterli bulmuyor

KENDİNDEN VAZGEÇME TEK DEĞERLİ OLAN SENSİN BU HAYATTA. ONA FIRSAT VERME SANA BİRŞEY DEMESİ İÇİN DEMİCEM TABİ.. İSTEDİĞİNİ DESİN KULAK ASMA..

BU DÜNYADA Kİ TEK DEĞERLİ OLAN SENSİN.. EŞ ÇOCUK 2.PLANDA..

BİR SAHNE VAR HEP AKLIMDA ablamın bebeği karnında 8.aylıkken öldü.. ve o devlet hastanesinden içeri girdiğimiz de bize el sallayarak doğumhaneye gitti...

Orada tekti anladın .. üzüldükleri sevindikleri herşey gerideydi.. Ve Tekti.. tek başınaydı..

Bu hayatta teksin.. Doğduğunda da öldüğünde de..

Evet hayatımız monoton peki bu durumu iyileştirebilmek için ne yapabiliriz
ben de senin gibi düşünüyorum dile getirmen iyi oldu
deyin bakalım ne gibi beklentileri varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…