Evliliğim uçurumda gibi gibi!

evcilgirl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2017
13
0
1
Ben daha oncede yazmıstım eşimin ilgisizlğnden sikayetciyım. Neden bır duzelme yok susuyorum yok konusuyorm yok delırcem artık. kaynanamla aksama kadar ewdeyım kızım zaten hıc durmuyo eşim de ilgisiz. İşe gırmek istiyorum ama kızım emıyor ve 5aylık olunca bensız duramıyor markete gıttım hemen aradı kaynanam napıcam ben bilmyorm. Eşim bana karısı gibi davranmıyor gelıyor gıdıyor baska bıse yok telde bıle cewap wermıyor bana ararm bıse ıstemek ıcın acmaz acarsada ısım war der halbukı babasıyla aynı yerde babasıda dukkanda durmuyo dıyor ben hangısne dayanıyım. Sorumluluk yok destek yok.. ben ılgılenyorm sarılmak istiyorum sıcak dıyor yorgnm dıyor onu ozluyorum cunku ağır gelıyor yasadıklarm bana bıkere olsn sarılıp yanndaym dıyemedı hep tek agladım aglayarak kendmı tesellı ettım arkadasm bıle yok esım we aılesı kımle arklık yaptıysam bahane buldular kızım buyusede o barı sarılsa bana bunalıma girdim dayanamyorm..

Rabbim yardim cin olsun canim esin hadi diyicem annesinin babasının yanında cekiniyorda soğuk davranıyorda özel odanızda bile aynı muameleyi yapıyorsa vardır bu adamda bir sıkıntı

Erkekler niye boyle davranir anlamiyorm ben yeni evliyim bizimki de ayni eskiden cok ilgiliydi simdi iki muhabbet icin can atiyorm ve biz basbasayiz gelip bir kez savimi oksamadi daha aldatiyor desem telefonunu da gizlice kurcaliyorm hic bisey yok valla canim cozum bulursan bana da yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…