- 3 Nisan 2019
- 126
- 92
- 13
- 39
- Konu Sahibi yildizliyagmurlugeceler
-
Bu hastalık cinsel yolla bulaşan bir hastalıktır. Sizin yada eşinizin geçmiş hayatında çok eşlilik yaşamış olmasından kaynaklı. Normal şartlarda vücutta var, var olanı aktif eden ise şartlarCok dertliyim.kotuyum.evleneli2 yil oldu.gecmeyen yanma akinti nedeniyle dra gittim.onceside doktorlar kultur aldilar bisey yok diyip gonderdier taa ki hamile kalana dek..drum ozel bir laboratuvarda test yaptirmami onerdi sonuc klamidya enfeksiyonu var.hamile oldugum icin ilac kullanimim kiistli oldu.bakteri gecmedi gecmiyor esim de ilac kullandi cinsel iliskimiz yok sirf bu nedenle.bu arada dogum yaptim sezaryen oldum.su an bebegime bakiyorum.bakteri icin test yaptirdim hala pozitif baska dr a gidecegim.cok korkuyotum bebegime bulastiririm diye.tuvaletten kalkiyorum temizleniyorum ama bir sekilde ustume kiyafetime akinti bulasir sonucta bebegimi emziriyorum bebek elini kiyafetlerime vuruyor agzina goturuyor ona da bu sekilde bulasir diye korkuyorum.esimle tartisiyor cunku netice alamiyorum tedavierden.drlar cok umursamiyor acikcasi.arkadaslar klamidya olan var mi aranzda?veya dr hemsire beni bilgilendirebiecek.cok cok kotuyum.en kotusu de bebegime bulastirmak bu illeti
Yardim ne olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?