- Konu Sahibi kozadakikelebek
-
Konunuza cevap vermek isterdim fakat tam anlayabilmiş değilim. Niye bazı harfleri kullanmadan yazıyorsunuz? Anaokulu da olsa eğitim sektöründe çalışıyorsunuz. Halimz mesela halimiz mi demek? Eğer klavyenizde sorun varsa anlarım ama yoksa yazdıklarınızı tekrar okumanızı rica ediyorum.
uzun zamandır ıcınde bocalanıp durdugum sorunum ıcın artık bır karar verıp ona gore yurumelıyım. idealist bır ınsan olarak bılındım hep cevremde. basarılı, gırdıgı ortamda eline aldıgı ısı hakkıyla yapan bırı oldum. hedeflerım vardı olmak ıstedıgım yerler ama sımdı cok azını elde edebılmıs durumdayım. ben unıye hazırlanırken tesetture gırdım. rabbımn huzurnda bır nımet olur ıns o donemde yasadıgm sıkıntılar detaya gırmeyecegım. sonrasında ortumden kopmamak ıcın unıye gıtmedım. tabı cok sıkıntı yasadım verdgım karardan dolayı aılem cevrem dahası ertelenen ıdeallerle bırlıkte her dem yıpranan psıkolojım. ama elh rıza ıcın yapılan bu mahrumıyetten dolayı hıc pısmanlk duymadım. derken c.hak lutfettı bır sekılde anaokulu ogrtmenlıgı ıcın dısardan egtm aldm su an calısııyorum ama malum sartlar cok zor. bu yogunlukta daha kac yıl bu meslegı yapabılırm bılmıyorum malm ozel sektor. bulundugum kurumda basarılı bır ogrtmen olarak anılıyorum sık sık ama yetmıyr bana. ıdare edecegm ınsanlarn ıdaresı altnda ezılmek oldukca can sıkıcı. ama ben tum bunlara esım ıcın katlanmak zorundayım. malum basortusu sorunu artk yok. egtımıme devam etmek ıstıyorum ama ıste tam bu noktada butun ıpler kopuyor. esım son derece kıskanc bır ınsan benı degl unıye gondermek AÖ den baska bır yerde okumama asla ızın vermez. onca calısyorm emegımın karslıgını ne madden ne de manen alıyorum. asla tatmın olamıyorum. esımın aılesı ıle zaten sorunlarımız var. bır de ben egtmıme devm etmek stıyorm deynce ıs cıgırndan cıkıyor. 5 yıllık evlıyız cocgmz esmden kaynaklanan bır sorun sebebı ıle olmuyor .. tup bebekle belkı bır ıhtımal. ama ben emın deglm cock olayndan. bazen dıorm cocgn olmması bır ısaret mı bu evlılık gıtmeyecek cunku. esım ıtedklernı yaptgm muddetce ıyı bır ınsan amabıldgnz bır enkaz yıgını. hayattan zevk almayı bılmez bır sınemaya bıle surukleyerek gotrrsnz yılda 2 en fazla. butun bunlar da bır oncekı atlattgmz bosanma evrsnden sonra duzelms halmz. ben enstrman calmayı seven kendınce hobılerı olan aktıf uretken bırıyım esımse benm tam tersmama cok ıyı bı ınsan hakkını yıyemem dger noktalardan comert akın uyumlu bırı. ama ben mutlu deglm. kımınz rahat mı batıyor dıyeblr belkı ama ınsan ısteklerı engellennce tutsak gıbı hıssedıyor kendını.kı ben ozgur ruhlu bırym. sımdı ne yapcagmı bılemıorm bu evlılıgı bıraz daha mucadele ıle adam edeblr mym acaba? 5 yıl ıcınde esımsz sokaga cıkıcıkabılıyorum ve soyal hayatma zor da olsa kavstm pekı bır 5 yıl onra ıstedgm meslege kavusablr mym? mllet sunepe karısnı adam etmek ıcın ugrasr durur benm kocam da nasıl benı ezse de sesm solgm cıkmasa dıe bakıyor? uff ıyıce ıcım darlandı. her gun dua edıyrm feth suresı okuyrm. dıger yanmda bosanms bır kadn olarak yasamaktansa sartları zorla belkı esınle bırlıkte amacna ulasrsn dıo ama bılıorm cok zor.cok dua ettm allaha ben de her kadn gıbı yemegmı yapaym gezeym tozaym böyle durup durup projeler uretp huzurmu kacrmayaym dıe ama yok olmuo ınsan kendı yapsna engel olamıyor. ben buyum.bu evlılık bu sebeplerden bıterse hakka gırer mym en cok da korkm bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?