daha önce yazmıştım eşimle aramız çok kötü boşanmayı düşünüyorum die.psikolojim o kadar bozulmuştuki çocuk yapmayı bile düşünmüştüm,buradaki arkadaşlarım tafsiyeleri beni kendime getirdi yorumlarınız için tek tek teşekkür ederim.ewet artık sonuna gelmiştik sonunda hastaneye kaldırıldım nefes darlıgıyla gelen sinir krizi nedeniyle...bu olay benide eşimide kendimize getirdi.dedimki artık yeter bu ewlilik herşeyden önce benim saglıgımı bozuyor artık net bi karar werelim dedim.oda 1 saate yakın düşündü sonra yanıma gelip aglaya aglaya beni kaybetmek istemediğini söyledi.ve çok ilginç benim hiç aklıma gelmeyen bişey söyledi;8 ay önce yani biz bu ewe taşınmadan önce böyle problemlerimiz hiç yoktu ne zmn bu ewe taşındık birbirimizden soguduk,ben bu ewe gelmek istemiyorum dedi.yen bir ewe taşınalım son kez ewliliğimize şans tanıyalım dedi.3 gün içinde taşındık yerleştik.we kızlar maşallah şeytan kulagına kurşun çok iyiyiz.
sanki o 8 ay hiç yaşanmamış gibi eski hayatımıza geri döndük.:dance:enteresan olan şey ise benim eşime eskisi gibi tekrardan hissede bilmem.bilmiyorum belki yaşananlara bahane bulmak diyceksiniz ama gerçekten böyle bişey olabilirmi?bunu nasıl açıklayabilirim ki?neyse arkadaşlarım şimdiden yorumlarınızı bekliyorum...