"annesiyle aşkım öpüşelmi mi gibi konosuyorlar"
Ben bu kısma takıldım k.bakmayın ama bana garip geldi??
birlikte yaşamıyoruz ama birlikte giyizi maalesefbirlikte yaşıyosunuz sanırım...
görümcenle arkadaşmışsın eskiden beri. hiç ailesinden bahsetmez miydi, dikkatini çeken bir şey olmamış mıydı?
Ya onlar kendilerini bağlı aile olarak tanımlıyorlar annesiyim ben onunu sende benim kızımısın diyorrrr beni ço ksevdiğini sölyuro sürekli onunla ilgilenmemeizi istiyor evlenmeden evlerinde cok olmuyordum ama guruyordum bana daha yakın olurdu annesini sevdikçe şimdi ben eskisi gibi olamıyorum annesine hissediyorum artık yine arıyorum soruyorum ama biraz daha farklı oda oğlunu arayup ağlıyor görmüceme gelnice o zaten benim çok sanslı olduğumu onların beni ço ksevdiğini kendilerinden kabul ettikleri için secdeye yatmam gertektiğini söyluyorEsiniz kac yasinda?
Anlasilan hala ergenlikten kurtulamamis .
Hos simdiki ergenler bile anne ile oyle konusmaz ...
Anne de anormal esiniz de .
Peki bu davranislari evlendikten sonra mi ortaya cikmis?
Gorumceniz zaten arkadasinizmis onunla paylassaniz ya da caktirmadan agzini arasaniz iyi olur...
Yalniz bosan demeyin demissiniz de ,
bunlarin hic biri dahi olmasa
esiniz zaten sizi adam yerine koyup kabullenememis ...
Cok cok su an bosanmayi ileri bir tarihe ertelemis olursunuz...
bende takılıyorum eşim süreki annesini över ya su kızlar dder senni yanında sıfır mankenim benim der ben kayınvaldemden kiloluyum o cok bakımlı ben daha muhafazakarım ama kadın kendisinin melek olduğuna okadar inandırmış öyle biyütmüşki ben bir gün geç gidelim annenlere desem kavga kıyamet kopuyor hemen onları arıyor napayım ben buun yaa ne demek gelmemek diyor bana diyorki ya değişeceksin ya değişeceksinnnnkesinlikle benimde direk takıldığım nokta o oldu.diğerlerine adapte dahi olamadım desem.
Bir tuaf oldum