Evliliğim için ne yapabilirim?

umutqq

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2013
18
1
34
Merhaba hanımlar desteğe inanılmaz ihtiyaç duyduğum bir dönemdeyim.Ben 7 aylık evli bir bayanım öncesinde 1.5 yıl nişanlılık 2 yıl flört dönemim oldu ve eşim en yakın arkadaşımın kardeşi. Ablasıyla beraber okuduk okulu 4 yıl boyunca aynı yurtta aynı sınıftaydık ablası benden 2 yaş büyük ailesi beni çok severdi erkek kardeşi beni görüp beğenmiş ama ben bilmiyordum numaramı almış bir kaç defa evlerinde karşılaşıp konuştuk o ozamandan hayrandı peşimde dolandı ki o zaman yeni bitmiş bir flörtüm vardı ablası ise her şeyimi bilen bir bayandı ben 5 6 ay kadar cevap vermedim istemedim ama sürekli arıyro ilgileniyor neredeyse yalvarıyordu ve hoşlanmaya başlamıştım çünkü inanılmaz dürüst bir erkektir eşimin tek övündüğüm özelliği budur.Neyse annesi babası beni sever ben onlara bayılırım bu nişanlılık dönemi boyunca böyleydi eşim bana değer verri gel zaman git zaman evlendik ve eşim sürekli annesini öpmeye sevmeye ki zaten günde sürekli 4 5 defa saatlerce konuşurlar bizim her aldığımız her yaptığımız söyler bunlar sıklıkta arrtı annesi ben onu bir gün aramazsam arar eşimi noldu bu kız beni niye aramıyor der ben önce yazı kanne baba der ararım sorarım halada ararım hergün halini hatrını sorarım neyse eşim işten geldi diyelim yanyanayız annesinin kucağına uzanır onu sıkıştırır eller o ona hahaha felan naz yapar buda artmaya başladı biz kredi çekeceğimiz zaman bile bana niye sormadınız bana haber vereceksiniz gibi konuşmalar döndü eşim en ufak bir kaynana diizisi izlesek laf söyelsem kaynanaya hemen gelinlere küfür ediyor annesiyle arka odaya gidip beraber oturuyorlar annesi iyilik meleğiymiş gibi aaaaaa karının yanında ol bırak beni iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii diye konuşuyor oda o benimle zaten kız felan yapıyor resmen bir koca muamelesi var ve hergün annesi ablası babası ile mutlaka 2 3 defa konusyor ve sürekli onlardan akıl alıyor yani çok itici beni kötülük yapabilecek birisi görüyor ailesi cok güzel yapmış oluyor herşeyi benimkiler de kötülük oluyorki benim annem gerçekten hiçbirşeye karışmayan bir kadın kadın eşimin yannıda saclarımı kokluyor ayyy canım gelnimi diyor sev karını diyor oda sen sev felan diyor böyleee telefonad benimle konuşurken müthiş ama hissettiğim şeyler cok ciddiii aaaaaaaaaa benim oğulda olgnamı eldekiler anaya babaya tapıyor diyorki biz daha 1 hafta başbaşa vakit geçirmedik eşimde cok acık kavga etsem sen kimsinki ben ailem dururken senin için mi ölcem diyor annesiyle aşkım öpüşelmi mi gibi konosuyorlar kadın tam bir oynakmış ben iyilik sanıyordum zamanla farketttim ama mecburen aruyormu hakalrında tek kötü bir şey diyemiyorum eşim onların mükemmel benim köü olduğuma kanaat geti,rmiş artık benim annem hayatta rol yapamz sen yaparsın diye beynine yazmış oturup ailemiz özel olmalı diye konuştum ayrılığa kadar gidiyordu benim aileme bir birey olarak ekelndin sen ben seninle ayrı hayatmı kuracağım vb vb vb ve ben annesiyle bir kere konuşmaya calsıtım bayıldı krizler geçirdi eşimede yokbbirşeyim canımı sıktılar benden hiç ayrılma emi oğlum dedi konuyu anlatmadan eşimlede konuştum o ailesine yeterince maddi manevi ilgilenmediğini bile savunuyor. sizlerden ricam eşimle boşanmak ve onunla konuşmak ailesini anlatmak dışında bir öneri çünkü i okadar inatçıki bunlar işe yramıyor ayrılmak istemiyorum salaklıgımdan değil ailem içni böyle seyler fazlasıyla değrli ve 7 aylık evli oluşum dolayısıyla kardeşlerim yardımlaarınız beklıyorum

Eşini sadece kendine iyici bagımlı yapmak zorundasın ki sana güvensin seninle bir aile oldugunu fark etsin bu ne ya ailesine aşık erkek sevmiyorum ben.bizim de istenmeme sorunlarımız var ama benimki bana çok düşkün ailesine degil çok tuhaf ya.kendine iyice bagla gerekirse ilgilenmeme taktigi uygula noluyor bu kıza desin :)

Arkadaşım konunun sonunda bana ayrıl demeyin demişsin fakat eşin sen bizim ailemize geldin ben seninle ayrı aile olmadım demişken kendine nasıl bir hayat biçeceksin ki? Üzgünüm ama yüzleşmen gerek bazı şeylerle. Eşin seni kaybetmeyi çoktan göze almış. Ablası ile zamanında yakın arkadaş olmanı çıkart kafandan. Senin bir tane hayatın var, ailen de kabullenir. Diyecek başka bir şey bulamadım...

"annesiyle aşkım öpüşelmi mi gibi konosuyorlar"

Ben bu kısma takıldım k.bakmayın ama bana garip geldi??

Canım Allah sana yardım etsin. Benim kaynanam da böyle. Biz ayrı şehirlerdeyiz ama oradan bile yeter. Her gün eşimle kaynımla saatlerce konuşur.
Benim düğünüm çok olaylı oldu canım ondan kaynanamdan da kayınpederimden de nefret ederim. Bayramdan bayrama görüşürüm. Bak güzelim al kocanı evlilik danışmanına gitmeye ikna et. ben öyle yaptım biz bi kaç kez gittik psikolog eşime bizim bi aile olduğumu ve sınır çizmemiz gerektiği her gün annesini aramasını ancak 5 dakikadan daha fazla konuşmamasını söyledi. Eğer eşinle ilgili bir şeyler söylerlerse özel hayatınızla ilgili anne şu an müsait değilim , ya da şarjım bitti vs gibi şeyler söyleyip kapatmasını istedi. Beni de zorlayamayacağını anlattı ki benim eşimde senin gibiydi ki şu anda oraya gittiğimizde de öyle davranamıyor.
Bunun için baskın ol biraz. Unutma BASKIN BASANINDIR :)
Ha hala demiyor mu çok nadirde olsa der ama benim de verecek cevaplarım var o yüzden güçlü ol ve ikna et bi şekilde.

Son düzenleme:
Laçkalaşmış bi aile düzenleri var sanırım..
Bizde annemize babamıza aşığız ölürüz onlar için ama,eşimizin yanında kucaklarına yatıp birbirimizi yalayıp yutmayız

böyle gelmiş böyle gider...

eşinizi psıkologa götürün diyeceğim çift terapisi adı altında ama annesini de götürmek lazım zira ikisi de birbirinden tuhaf.. çözüm varsa da ben bulamadm..

Eşinizde sanki oidipus kompleksi var anneye karşı aşırı bir düşkünlük ve gereksiz bir laubalilik var çok normal gelmedi bana da .

Esiniz kac yasinda?
Anlasilan hala ergenlikten kurtulamamis .
Hos simdiki ergenler bile anne ile oyle konusmaz ...

Anne de anormal esiniz de .

Peki bu davranislari evlendikten sonra mi ortaya cikmis?
Gorumceniz zaten arkadasinizmis onunla paylassaniz ya da caktirmadan agzini arasaniz iyi olur...

Yalniz bosan demeyin demissiniz de ,
bunlarin hic biri dahi olmasa
esiniz zaten sizi adam yerine koyup kabullenememis ...
Cok cok su an bosanmayi ileri bir tarihe ertelemis olursunuz...

görümcenle arkadaşmışsın eskiden beri. hiç ailesinden bahsetmez miydi, dikkatini çeken bir şey olmamış mıydı?

Nişanlımda annesiyle şakalaşır fln ama :18: İnşallah böyle değildir.. Allahım korusun.. :26:

Acaba bi bebeğiniz olsa sizin sadece üç kişilik bir aile olduğunuzu daha iyi anlayabilir mi? Aklıma ilk gelen bu.. Ve olabildiğince evinizde zaman geçirin.. Bahaneler bulun kocanızı kendinize bağlayın ve kv gelmemesi icin hastayım,bi yere gidicez vs gibi bahaneler bulun, Evinizde baş başa olun.. Aile olduğunuzu, artık annelerden bağımsız olduğunuzu, büyüdüğünüzü olgunlaşmanız gerektiğini falan anlatın sakin sakin.. Direk eşinize annenle böyle böyle yapma demeyin.. Kendiniz üstünden konuşun..

O da işe yaramazsa annenizi çağırın ve eşiniz annesine nasıl davranıyosa onun yanında iki gün üç gün boyunca öyle davranın. bunalsın daralsın ve kendi yaptığının çocukca olduğunu, saçma hareketler olduğunu görsün.. Hergün annenizle eşiniz geldikten sonra telefonda saatlerce konuşun.. "Sen annenle konuşuyorsun da ben neden konusamıyorum" dersiniz.. Onun yaptıklarını yaparsanız kendi hatalarının farkına varar belki..

.çok politik olman gerek kaynana tilkiyse sen onun kuyruğu ol , başka türlü üzüleceksin

Bak şunu da bir dene.. Kayınvalidenin yanında eşine aynı hareketleri yap, Yanağından öp, otururken sıkıca sarıl, kafanı omzuna koy yerinden kımıldayamasın eşin.. Elini tut otururken, mutfağa gidersen hemen eşine seslen yanına gelsin.. Kayınvalidenin fazla konusmasına fırsat verme hep senin sesin çıksın.. Yani onların birbirlerine sırnaşmasına fırsat bırakma.. Eşinin o hareketleri seninle yapması lazım annesiyle değil.. Madem eşin öyle sevmekten hoşlanıyor o kişi sen ol.. Annesi bunları görünce sinirlenir zaten, oğlunun kendisine ilgi göstermediğini görünce çıldırırr Belki sürekli sizinle olmaktanda vazgeçer bu sahneleri görmemek için

görümcenle arkadaşmışsın eskiden beri. hiç ailesinden bahsetmez miydi, dikkatini çeken bir şey olmamış mıydı?

Ailesiylede görüşürdük çok iyilerdi ama bu cocouk burada yoktuki kadın kızınıada aarar sürekli aramazsa üzülür o kadar iyi bir politikacıki annelik duygusuyla yapıyor yazık derdim ama oğluna böyle olduğun bilmezdim

Ya onlar kendilerini bağlı aile olarak tanımlıyorlar annesiyim ben onunu sende benim kızımısın diyorrrr beni ço ksevdiğini sölyuro sürekli onunla ilgilenmemeizi istiyor evlenmeden evlerinde cok olmuyordum ama guruyordum bana daha yakın olurdu annesini sevdikçe şimdi ben eskisi gibi olamıyorum annesine hissediyorum artık yine arıyorum soruyorum ama biraz daha farklı oda oğlunu arayup ağlıyor görmüceme gelnice o zaten benim çok sanslı olduğumu onların beni ço ksevdiğini kendilerinden kabul ettikleri için secdeye yatmam gertektiğini söyluyor

kesinlikle benimde direk takıldığım nokta o oldu.diğerlerine adapte dahi olamadım desem.
Bir tuaf oldum
bende takılıyorum eşim süreki annesini över ya su kızlar dder senni yanında sıfır mankenim benim der ben kayınvaldemden kiloluyum o cok bakımlı ben daha muhafazakarım ama kadın kendisinin melek olduğuna okadar inandırmış öyle biyütmüşki ben bir gün geç gidelim annenlere desem kavga kıyamet kopuyor hemen onları arıyor napayım ben buun yaa ne demek gelmemek diyor bana diyorki ya değişeceksin ya değişeceksinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…