Evliliğim boşanmaya gidiyo

Bence sen bir yardım al evvela kendimi topla
Sonra da çık eşinle Konuş de ki ben iyi Değilim hayatında biri mi var bunu açık açık sor evliliğimiz yolunda gitmiyor de neden derse Sırala sence bunlar normal mi de

Son konularınızın hepsi eşinizle ilgili ve hepsi olumsuz.

Ben anlamıyorum gerçekten sizi bir önceki konunuzda da yazdım.Sizi aldatan o,üstelik size paranoyakça yaklaşan size güvenmeyen bunu da açık açık belli eden o ( sanki siz onu aldatmışsınız gibi ),siz hala ben ne yaptım diyorsunuz.Siz bir şey yapmadınız,eşiniz size sevgi ve saygı duymuyor hepsi bu kadar.

Lütfen önünüze bakın,lütfen.Daha fazla fırsat vermeyin şu adama.Boşanacağım deyip bir şey yapmadıktan sonra tabiki de ciddi olduğunuzu düşünmez.Ağlamak da çözüm değil,''bana şifreni ver'' demek de.Şifresini verir,içindekileri siler.Sonra ne olacak ?

Ben 19 yaşında kendimi çok yaşlı hissediyorum ya aldatma belirtileri neler şuan o kadar düşünemiyorum ki psikolojim berbat. Tek sorun eşimin şifre saklaması eve geç gelmesi yok cinsel hayatımız yeni evli olduğumuz için belki ama hala iyi. Eşim istekli. Beni ailesine karşı savunuyo. Ben mi paranoyağım. Bana arkadaşlarımla küfürlü konuşuyorum dedi kafama esince vericem sana dedi. Ama ben hem inanıyorum hem de inanmak istemiyorum. Beni bunaltan tek eşim de değil şöyle söyliyim kayınbabam benimle konuşmuyo görmezden geliyo adam tek bana öyle değil eltime de öyle ama eltimin evi ayrı görümcem desen sürekli laf sokma çabasında. Kaynanam onlara gmre daha iyş ama oda eşimle dışarı çıkayım hemen surat yapar. Sinirlenir kıskanır. Wşim takmaz bu durumu. Mesela kasım ayında inaşşallah hayırlısıyla tatile çıkacağız ge kaynanamlara söylemedik söyleek kadın şimdiden cıngar çıkarır. Düşünün ramazan bayramında tatile çıkacaktık arife günü yola çıkmamaız lazım drdim ki ben gidip kendimi bir şeyler almam lazım kadın kalktı bana baklava açtırdı sesimi çıkarmadım iş yapmaktan kimse ölmedi çünkü. Biz tatilden geldik bu sefer kaynanölar tatile çıktı ve eşimle aramız o kadar iyiydi ki hiç bir şekilde sorun yaşamadık ve tabi aynı şekilde tatildeyken de öyle. Eşimle tekken gerçekten iyiyz ama kaynnamlarla yaşıyo olmak beni fazlasıyla yıprattı rahat değilim bunu eşim de görüyo oda çıkmak istiyo ama annesi ve babası öyle inasanlar ki beddua etmekle tehdit ediyo eşim de biraz geçtikten sonra çıkacağım diyo. Ama zamanı var bide beni daha iki bekar kaynım var eşim en küçükleri sanırım bu sebebten çıkmıyoruz bemim tahminim öyle hani mantık şöyle sıranı verdi abilerin sana onlar evlenene kadar bekleyeceksin belki çyşr değil amamtahminimce öyle. Benim eşim önceden eve çok geç gelirmiş gece on iki bir hatta ikiyi de bulurmuş beni kim göre daha önce çok geç gelirdi eve şimdi evlendiğinde beri çok erken geliyo diyolar. Eşim işi gereği saat dokuz on civarı geliyo eve. Eşim önceden eve bile gelmezmiş bana bi kere dediki bu eve gelme sebebim sensin sen benim hızurumsun dedi. Kaynım bana dediki evli kaynım x ömür boyu durmaz evde sen çıkıcaksın ayrı eve savret demişti. Sonuç olarak bunları görünce eşimin kötü biri oöadığını görüyorum aöa bzı davranışlaro da ciddi anlamda kötü bunu kabul ediyorum ama ben de dört dörrlük değilim

jsbdhfubal hdhd aks ididbdnsks

Evlenip eşin ailesiyle yasamayi kabul etmek icin nasil bir gerekce olabilir aklim almiyor, evde anne baba kayin gorumce varken nasil sevisiyorsunuz, nasil kavga ediyorsunuz, nasil bir hayat ki bu?
Adam zaten guvenilir degil, sifreyi verse ne olacak vermese ne olacak. Ani aglama ve gülmeler icin destek alin diyecektim de yas 19 mus, ergenlikte olur oyle seyler.
Bosanmayi dusunuyorsunuz ama bence ortada bir evlilik de yok, adamin ailesinin evinde oturup onlara hizmet edeceginize gidin ailenizin evine kendi ailenize hizmet edin, okuyun, meslek sahibi olun, sonra evlenin. Her seyin bir sirasi olmali hayatta, o sira kayinca hayat boyle tepetaklak oluyor işte

19 yaşında kaynana yanına evlenecek kadar derdin neydi?

Ben üniversite okurken bıraltım evlendim aptal gibi aşırı pişmanım çokta güzel sağlık alanında çalışacaktım

Boşanma işini ne kadar çok konuşursanız okadar tesiri az olur
Eğer gitmeye kararlı iseniz yarın evden gidiyorum avukat tutacağım seni arar dersiniz ve gerçekten evden gidersiniz
Eşinizin boşanmayalım diyeceğini düşünmüyorum ya harekete geçin ya da kabullenin

Daha yaşınız çok küçük
Hem evlenmissiniz üstüne bir de boşanmayı düşünme aşamasına gelmişsiniz.
Okulunuza devam edin. Evli olmak üniversite okumaya engel değil. Siz şimdiden kendinizi eşinize ve kayınvalidenize adarsaniz; pismanliklariniz o kadar çok olur ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…