- 15 Nisan 2016
- 83
- 6
- 86
- Konu Sahibi Umutluyumhalaa
-
Ben bu son bir kaç gümdür boşanma konusunu çok açtım ve artık sanırım onun için bir anlam ifade etmiyorTelefonu ne marka? iphone samsung? ya da başka birşey ?
Desen çizimliyse telefonu güneşe tutup siyah ekranda bakın.
eğer rakamlıysa neler koyabileceğini düşünün. Genellikle doğum tarihi tc kimlik no son rakamı kredi kartı son harfi veya kullanım tarihi, Arabası varsa plakası. Kredi kartının şifresi de olabilir.
Ya da isminin rakam hali. bunu genelde kızlar koyar ama eşinizin adı neyse kısaltılmışını telefon da deneyin.
Yeni telefonlarda 30sn bekleyin gibi bir uyarı çıkyor ama çok yapmayın. ara ara deneyin.
Eğer telefon iphone ise mesajlar ana ekranda gözükür sadece sosyal paylaşım sitelerinin bildirimleri gizlenir.
Bu kadar çok merak ediyorsanız telefona reset atın
Kapama tuşuyla ortada ki tuşa basılı tutarak. Bunun sonucu kavga gürültüye gidebilir ama whatsapp yüklendiği zaman eski mesajlar yine gelir.
Ya da bu kadar kendiniz yormayın.
başka biri mi var diye sorun sakin bir tavırla? Başta hayır neeeğğaalakassoo vaar diyecektir. ama çok alakası var.
Biri varsa söyle evliliğimiz iyi gitmiyor de bişeyler de öttürün kısaca.
Boşanmak istiyorum sanırım ama cesaretim yok hep düzelicek umuduyla yaşıyorum tabi benimki züğürt tesellisi sanırımKıskanç ve güvensizlik abidesi koca, paranoyak bir eş ve sağlıksız bir evlilik..
Yaklaşık 1 sene de tükenmişsiniz, düzelme vaad etmiyor şahsi kanım
Telefonu ne marka? iphone samsung? ya da başka birşey ?
eğer rakamlıysa neler koyabileceğini düşünün. Genellikle doğum tarihi tc kimlik no son rakamı kredi kartı son harfi veya kullanım tarihi, Arabası varsa plakası. Kredi kartının şifresi de olabilir.
Ya da isminin rakam hali. bunu genelde kızlar koyar ama eşinizin adı neyse kısaltılmışını telefon da deneyin.
Yeni telefonlarda 30sn bekleyin gibi bir uyarı çıkyor ama çok yapmayın. ara ara deneyin.
Eğer telefon iphone ise mesajlar ana ekranda gözükür sadece sosyal paylaşım sitelerinin bildirimleri gizlenir.
Kapama tuşuyla ortada ki tuşa basılı tutarak. Bunun sonucu kavga gürültüye gidebilir ama whatsapp yüklendiği zaman eski mesajlar yine gelir.
başka biri mi var diye sorun sakin bir tavırla? Başta hayır neeeğğaalakassoo vaar diyecektir. ama çok alakası var.
Vaşşş maşallah...Telefonu ne marka? iphone samsung? ya da başka birşey ?
Herkesin derdi baska isteBu kadar yazım yanlışı içerisinde ancak bir yere kadar okuyabildim. Ufak tefek yazım yanlışları olur anlarım neticede edebi eser yazmıyoruz burda ama bu nedir be kardeşim??
Bu yazıyı kör olmadan sonuna kadar okuyan da varsa tebrik ederim. onların azminden ve sabrından diliyorum kendime tez zamanda...
Tebrik etmişim zaten alt paragrafta işte.. eee?Herkesin derdi baska iste
Kadin aglayarakmi yazdi nasil yazdi nerden bilebiliriz. Ben okudumda anladimda hic sorun olmadi
Allah sana baska dert vermesin ne diyim dalga gecmeye devam etTebrik etmişim zaten alt paragrafta işte.. eee?
Al bu da madalyanmı diyeyim ne diyeyim?
Allah sana baska dert vermesin ne diyim dalga gecmeye devam et
Kimsenin kimseyle dalga geçtiği yok. O kadar duyarsız veyahut karaktersiz bir kimse değilim. Okuduğunu anladığını iddia etmişsin ama benim yazdığımı hiç anlamamışsın sen.
Hayır ben zaten başlık sahibinin yazdığı yazıyı sonuna kadar okuyamadığımı dolayısıyla sorununu da anlamadığımı söylemişim zaten. sen niye sanki başlık sahibinin derdiyle dalga geçmişim gibi lanse etmeye çalışıyorsun ki?? Hmmm tipik tribünlere oynama sevdası diyorsun. Oldu peki. Başarılar!
Tribunlere oynayan sensin sunca seyi yazana kadar iki uc kez okusaydin, belki anlardin. Napalim simdi sen anlamadin diye özetmi geçilsin. Daha düzgün yazabilen sana tercümemi etsin yazıyı? Anlamadıysan kapat başka konuya geç. Insanlarin bukadar büyük dertleri varken, Yazi şöyle kotu yazi böyle yanlis yazinca eline gecen ne, bende bunu anlamis degilim. Anlamadiysan anlamadin. Sana yazmamis zaten. Anlayanlar cevap vermisler yorum yapmislar. Ben bu durumda, bu piskolojide olan bir insana biraz daha anlayış gosteririm (gosterebilirim) yarin ne olacagini kimse bilemez. Geç sen tribunu madalyayi
Ne yapiyimki şifresini kaç drfa istedim kavganda etrim güzellikle de söyledim ama yok ona göremortada hiç bir sorun yok sadece ben aşırı şüoheci olduğum için beni ainir etmwk istitomuşhayır sen kendini niye suçlu hissediyorsun onu anlamadım. adam eski sevgilisiyle mesajlaşıp telini uçak moduna falan alıyor demişsin eski konunda da. şifre değiştirip duruyor demişsin. ağladığın için sen mi suçlusun yani? adam seni iyi sindirmiş valla. aldatılmayla problemin yoksa hiç kurcalama. ya da restini çek. bi halt etmeyen adam niye böyle işler yapsın yani? suçlu olan o üste çıkıyor güven kazanması gerekirken. sen de sindikçe siniyorsun benim gördüğüm bu.
Telefonum donup duruyo bide çok aceleyle yazdım hiç bakmadım bile.Bu kadar yazım yanlışı içerisinde ancak bir yere kadar okuyabildim. Ufak tefek yazım yanlışları olur anlarım neticede edebi eser yazmıyoruz burda ama bu nedir be kardeşim??
Bu yazıyı kör olmadan sonuna kadar okuyan da varsa tebrik ederim. onların azminden ve sabrından diliyorum kendime tez zamanda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?