- 15 Nisan 2016
- 83
- 6
- 86
- Konu Sahibi Umutluyumhalaa
Söylemiştim eşim şifresini saklıyo benden. Dün akşam kaynanam kaynımın kız arkadaşına gitri konuşmaua bizde aarabada durdk kaynımda vardı yanımızda. Sonra eşim her zöanki gibi şifresini sakladı. Ben bugünlerde iyi değiim ve bunu eşime dr söylemiştim sonra eşimin şifre saklamasına mı bilmiyorum ama kaynanamlar geldi beni aniden bir ağlama tuttu ama böyle hıçkıra hıçlıra aplıyorum kaynnam korktu neyin var dedi sonra aniden gğlmeye başladım kaynnam eşime sordu eşim ben dr bi bilsem drdi ben de bişey olöadığını bir kaç gğnden beri kötü okduğumu aöyledim kaunanam üzüldüm senin için drdi psikoloğa götürürcem seni drdi ben dr isteöedim eşim de bişeyi yok anne boşver dedi. Beni bu hale getiren eşim benim psikolojimi bozan eşim ama bunu söylesem ne eşim ne de ailesi kabul eder. Mahfeyti eşim beni kaynanyla yaşamak ayrı dert eşimden çektiğim ayrı dert. Sonra eve geldi gitti içerde yattı telefonunu da odamızda şarja taktı amamben hala şifresini bilmiyorum. Artık şifre de umuruöda değiş benim iyi olmadığıöı bilen eşim gitti içerde yattı ben suçlı oldum yine ben haksız oldum ama o an ağlamamk elimde değildi ki aniden gelen bir şey bundan aonra beklemeye alıcam kendimi eşimi takmıyacağım karakterini bir kere daha gösterdi dün