• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim bitiyor sanırım sevgim de...

kalbimdurur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2012
343
0
0
İzmir
Merhaba kızlar daha önceki konumu okuyan arkadaşlar hatırlamıştır…okumayanlarda bir derdim var bölümünden ailem mi eşim mi diye sayfam var oradan okuyabilir…

kızlar ben yaklaşık 1 yıllık evliyim eşimle 2 yıl görüştük 1 yıla yakın zamandır da evliyiz…ama benim eşime karşı günden güne sevgim tükeniyor eskisi gibi ona bakamıyorum eski heycanım kalmadı gibi…23 yaşındayım eşim 35. 2 yıl boyunca çok güzel anılarımız günlerimiz oldu.taa ki geçen seneye kadar evlilik olayları beni çok fazla yıprattı tabi sonrası da.

Artık aileme hak veriyorum içimden bir ses ailenin yanına git daha fazla yürütme zaten bitecek diyor..daha öncede demiştim eşim beni hep yarıyolda bıraktı ona güvenmiyorum!! Güvenmediğim biri için ailemi çok üzdüm kendimi üzdüm yıprattım…şimdi de ben bırakıp gitmek ailemin yanında olmak istiyorum..öyle birşey ki dışarı çıktığım da erkeklere bakınca nefretle bakıyorum sanki her erkek aynıymış gibi geliyor…ailemi çok özledim….çok büyük pişmanlıklarım var.ailemin yanına gidip onlara destek olmak, onlardan da manevi destek almak istiyorum eski beni okadar çok özledim ki…evlilik bana göre değilmiş gibi geliyor çünkü yoruldum hep idare etmekten hep sessiz kalmaktan hep suçlanmaktan…uzun zamandır sinirlenip bağırıp çağırıp ağlayamıyorum kimseyle konuşamıyorum eşimin ailesiyle görüşmüyoruz bizimkilerle görüşmüyoruz tek başıma….eşimin hep beni yarı yolda bırakmasından dolayı ona güvenemiyorum ailemin haklı çıkmasından ve benim geç kalmamdan korkuyorum ve evliliğimi bitirirsem pişmanlıktan da korkuyorum ama ne kendime ne eşime nede evliliğimize son bir şans veremiyorum dayanamıyorum… sevgim mi bitti evliliğim mi bitti kestiremiyorum!!!! sizce yaşadıklarım normal mi ne yapmalıyım yerimde olsaydınız neler yapardınız düşüncelerinize ihtiyacım var…teşekkürler

Bence hemen ayrılma kararı almayın.
Eşinizle konuşun, bir süreliğine ailenizin yanına gidebilirsiniz.
Biraz ayrı kalınca daha iyi karar verirsiniz.
Belki ailenizin yanında hiç rahat edemeyeceksiniz kim bilir.
Evlenip geri döndükten sonra insan ailesinin yanında bile rahat edemeyebilir.

bence hemen ayrılma kararı almayın.
Eşinizle konuşun, bir süreliğine ailenizin yanına gidebilirsiniz.
Biraz ayrı kalınca daha iyi karar verirsiniz.
Belki ailenizin yanında hiç rahat edemeyeceksiniz kim bilir.
Evlenip geri döndükten sonra insan ailesinin yanında bile rahat edemeyebilir.

bu kararı hemen vermedim ki...aylardır düşünüyorum!!!ailemle görüşmüyorum sarsıntılı bir evlilik dönemi geçirdim.yazımın başında da demiştim bir konu açmıştım daha önce ailem mi eşim mi diye..detayları oraya yazmıştım.23 yaşında dul kalmak bunun korkusunu elbette yaşıyorum ama kararsızımmmm

Diğer konunuzu okudum.

Orada eşinizle aranızın düzeldiğini yazmışsınız

Şimdi tekrar mı bozuldu aranız?
Yoksa sadece ailenizi dinlemek adına mı boşanmayı düşünüyorsunuz?

Diğer konunuzu okudum.

Orada eşinizle aranızın düzeldiğini yazmışsınız

Şimdi tekrar mı bozuldu aranız?
Yoksa sadece ailenizi dinlemek adına mı boşanmayı düşünüyorsunuz?
[/QUOT

teşekkürler...eşimle 3,4 aydır çok çok iyiyiz bana karşı çok iyi. ama ben artık soğudum gibi bana yaşattıkları sevgimi öldürdü gibi ona güvenmemek hergün bunları düşünmek bıktırdı sanırım...ailemi çok üzdüm sonucunda eşimin yüzünden...bana yaşattıkları içimde genç kızlık anılarına karşın uktelerin kalması bu sevgiyi tüketti gibi..çok şans verdim zaman verdim ama net karar verdim gibi..ailemle 6 aydır görüşmüyorum bunun vicdan azabını da çekiyorum..

Peki ailenizle görüşmeye başlarsanız,
onlar size boşanın diye diretecekler mi?

Yani ailenizin şartı bu mu?

Eşinize neden güvenmiyorsunuz?

Aşk bitmiş,ayaklar yere basmış,gerçeklerin tatsızlıkları ağır gelmeye başlamış.
Durumun bu maalesef...

Bir de çok gençsin.Ailenin etkisinde de çok kalıyorsun.
Diğer konunda,eşinin ailesinin neden bir anda sana tavır takındıklarını anlamadım.
Eşinin nasıl birden ailesini bıraktığını da anlamadım.

Ancak 3. evliliğini yaşayan bir adamın,nikah ve düğünü önemsememesi çok garip gelmedi bana.
Bunlar,onun için önemli değildi ama senin için önemliydi.

Bayramda ailene gitmekten sözetmişsin.
Eğer tek sorun,ailenden dolayı suçluluk hissetmense,bayramı bekle derim.

Yok eğer aşkla beraber sevgi,saygı,ilgi bittiyse ciddi düşünme zamanı gelmiş demektir.
Eşinle sadece bugünü,yarını,bayramı,aile ilişkilerini düşünme.
20 yıl,30 yıl,belki daha fazlası,anne baba olmak,birlikte tüm hayatı paylaşmak,birlikte yaşlanmak...
Hepsini gözönüne almanı öneririm.

beni senden ziyade eşin düşündürdü

2 evliliği bitiren adam 3.yüde çok rahat bitirebilir

sen sevgini sorguluyorsun peki o seni seviyor mu?

Peki ailenizle görüşmeye başlarsanız,
onlar size boşanın diye diretecekler mi?

Yani ailenizin şartı bu mu?

Eşinize neden güvenmiyorsunuz?

ailemle görüşmeye başlarsam inanın ne diyeceklerini bilmiyorum bayramda eşimle ziyarete gidip gönüllerini alırsak en başta eşimi affederlerse ve zamana bırakalım derlerse ki ben öyle sanıyorum..boşanın demezler diye düşünüyorum tabi eşimin beni mutsuz ettiğini ve değişmediğini hissederlerse de boşanın derler haliyle..eşime diğer konumda da yazmıştım neden güvenmediğimi beni evlilik döneminde çok tekbaşıma bıraktı ailesinin sözlerine kanıp beni çok hiçe saydı.

Aşk bitmiş,ayaklar yere basmış,gerçeklerin tatsızlıkları ağır gelmeye başlamış.
Durumun bu maalesef...

Bir de çok gençsin.Ailenin etkisinde de çok kalıyorsun.
Diğer konunda,eşinin ailesinin neden bir anda sana tavır takındıklarını anlamadım.
Eşinin nasıl birden ailesini bıraktığını da anlamadım.

Ancak 3. evliliğini yaşayan bir adamın,nikah ve düğünü önemsememesi çok garip gelmedi bana.
Bunlar,onun için önemli değildi ama senin için önemliydi.

Bayramda ailene gitmekten sözetmişsin.
Eğer tek sorun,ailenden dolayı suçluluk hissetmense,bayramı bekle derim.

Yok eğer aşkla beraber sevgi,saygı,ilgi bittiyse ciddi düşünme zamanı gelmiş demektir.
Eşinle sadece bugünü,yarını,bayramı,aile ilişkilerini düşünme.
20 yıl,30 yıl,belki daha fazlası,anne baba olmak,birlikte tüm hayatı paylaşmak,birlikte yaşlanmak...
Hepsini gözönüne almanı öneririm.

çok doğru söylemişsin gerçeklerin tadsızlıkları ağır gelmeye başladı hep ağır geliyordu ama sabrediyordum kendimi kandırıyordum..ama artık kandırmak istemiyorum ben eşimi çok sevdim çokk olaylardan geçtim ama onun beni hep yalnız bırakması onun yüzünden ailemle aramın açılması sanırım bende son damlalar oldu..evet ne eşim ne ailesi düğünü önemsemediler beni almaya gelmediler bile belki bunlarda hep içimde kaldı bir düğün görsem hep imrendim...neden ben böyle oldum diye hep kalbim kırıldı...eşim kendi ailesiyle çok anlaşan biri değil tartıştıar ve eşim yaklaşık 2 aydır görüşmüyor ama tamamen görüşmeyecek değil elbet görüşecek onların birbirinden ayrılacağını sanmıyorum...evliliğime tanıdığım zaman süresi son 2 ay gibi görünüyor içimdeki sevgi ona olan saygımın gün geçtikçe daha çok tükendiğini hissediyorum..

beni senden ziyade eşin düşündürdü

2 evliliği bitiren adam 3.yüde çok rahat bitirebilir

sen sevgini sorguluyorsun peki o seni seviyor mu?

sevdiğini düşünüyorum şu yaklaşık 4 aydr bunu daha çok hissediyorum hissetmesem herhalde gitmek daha kolay olurdu eşimle ilk flört etmeye başladıgımızda daha bitkin bir psikolojisi vardı ama benim ona çok desteğim oldu ve şu zamana geldi...

Back