kızlar bi kitap okudum belki siz daha önce okumuşsunuzdur.
evliliği pekmez sandım diye,sema Maraşlıya ait. ben kitaba bayıldım. kitabın içinde kadın-erkek ilişkilerinde yok yok yani. bi okuyosunuz aaaaaa gerçekten diyorsunuz sonra benim eşimde böyle yada bende böyle yanlış davranıyorum diyorsunuz. ben kitabı okuduktan sonra kelimelerime ,vücut dilime, konuşma tarzıma daha bi dikkat eder oldum.ikili ilişkilerde hayatın daha farklı yönlerini görebilirsiniz bu kitapta eğer okumadıysanız bence mutlaka okuyun.
kitap sizi emin olun sıkmaz zaten konuları ayrı ayrı ele almış.öyleeee ansiklopedi gibi kalında değil, yani tam akılda kalacak ve okunacak gibi.
...işte o kitaptan bir alıntı...:sm_cool::dance:
ünlü ingiliz yazarı Bernand Shaw'a sormuşlar.
-dünyanın en çekilmez ve huysuz kadını kimdir?
-yeryüzünde sanırım bir tek çekilmez ve huysuz kadın vardır!
-bir tek mi
-evet, her evli erkek onu kendi karısı olduğunu zanneder.
evliliği pekmez sandım diye,sema Maraşlıya ait. ben kitaba bayıldım. kitabın içinde kadın-erkek ilişkilerinde yok yok yani. bi okuyosunuz aaaaaa gerçekten diyorsunuz sonra benim eşimde böyle yada bende böyle yanlış davranıyorum diyorsunuz. ben kitabı okuduktan sonra kelimelerime ,vücut dilime, konuşma tarzıma daha bi dikkat eder oldum.ikili ilişkilerde hayatın daha farklı yönlerini görebilirsiniz bu kitapta eğer okumadıysanız bence mutlaka okuyun.
kitap sizi emin olun sıkmaz zaten konuları ayrı ayrı ele almış.öyleeee ansiklopedi gibi kalında değil, yani tam akılda kalacak ve okunacak gibi.
...işte o kitaptan bir alıntı...:sm_cool::dance:
ünlü ingiliz yazarı Bernand Shaw'a sormuşlar.
-dünyanın en çekilmez ve huysuz kadını kimdir?
-yeryüzünde sanırım bir tek çekilmez ve huysuz kadın vardır!
-bir tek mi
-evet, her evli erkek onu kendi karısı olduğunu zanneder.