evliliği imm

kubrabqlm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2015
14
0
31
Merhaba hanımlar ben 3yıllık evliyim bide kızım var 2 yaşında benim derdim eşimin yalanları ben çok hırçın biriyim tez sinirlenirim bu yüzden söylüyorum seni kırmamak için tartışmamak için diyorum ama hep daha fazla üzülüyorum şuan annelerde kalıyoruz ve bu pazar kendi evimize taşıncaz ve ben korkuyorum burada söylediği yalanlar hep parasal sizce napmlym

karşınıza alın aynı şekilde bende sana yalan söylesem nasıl hissedersin o anı kurtarmak için yalan söylüyorsun ama sonra daha çok üzüyorsun kendimi saygısız değersiz hissediyorum buna için nasıl elveriyor diyin

Hep parasal yalanlar içsem burada çok konuştum en son olayda yemin etti görmez bakalım çok yoruldum artık

Hep parasal yalanlar içsem burada çok konuştum en son olayda yemin etti görmez bakalım çok yoruldum artık

Cnm sana nasıl tavsiye verebilirirm bilmiyorum ama şöyle düşün insan elindekini kaybetme ihtimalini düşünmediği zaman kıymet bilmez. Nasıl yaparsın bilmiyorum ama eşine bir şekilde bunu hissettri. Evlilikte ylan dolan olmaz. İnsan eşine de yalan söylücekse bi hayat sürmenin ne mantığı varki..

Eşinizin yalan söylemesi ayrı bir konu.Ama ben sizin ,kendinizin farkına varması için yazıyorum.Diyorsunuz ya ,çok fevriyim,hemen sinirlenirim.Üzgünüm ama ,kimse böyle kişilere doğruyu söylemez.Ufak yalanlarla başlar,sonra alışkanlığa döner.Doğru söylense ,diyecek ki , iki saat vır vır dinleyeceğim,evde kaos ortamı.
Ben sinirliyim,fevriyim ,huyum bu ,gibi şeyleri asla kabul etmiyorum.
Benim için bu ,kimin kime gücü yeterse ,evde o ona bağırsın ,demek.
Komşunuza,babanıza,patronunuza ,yakın arkadaşınıza ,eşinize davrandığınız gibi bağırıyormusunuz?Hayır.
Sizdeki durum ,yakın tanıdığımda vardı.Hep eşini suçlardı ve eşi gerçekten haksızdı.Ne zamanki sakinleşip güzelce konuşmaya,herşeye kızmamaya başladı ,zamanla düzeldi herşey.
Eğer geçinmeye niyetiniz varsa birde olaya bu yönden bakın.Eminim anlatmaya başladıkça eşiniz haksız ,siz haklısınızdır.Ama çözüm evde huzuru sağlamak

Yalan üzerine huzur ne kadar devam edebilirki
Sorun çözülmeden huzur olabilirmi guven duymadan huzurlu olabilirmisin ki evde huzuru sağlıycaksın?

Sorun çözülmeden huzur olabilirmi guven duymadan huzurlu olabilirmisin ki evde huzuru sağlıycaksın?

Bende sizinle aynı düşüncedeyim,yalanla ilişki yürümez.Eşi haksız.Ama boşan desek boşanacak mı? Hayır ,sürecek bu evlilik.Bende başka bir konuya dikkat çektim.
Hangi kız,babasına sevgilisiyleyken,yalan söylemedi,arakadaşımdayım,dersteyim ,demedi? Neden yalan var ,korku ,dinlememek için evdekileri.o zaman ,yalan söylemem diyen ,asıl yalan söylüyordur.Eşinin sık yalan söylemesinin sebebi ,belki konu sahibinin tavırlarıdır, sakinleşirse ,eşini kızmadan dinlerse ,belki zamanla eşi düzelir ,diye düşünüyorum.İnsan hep aynı davranışları sergilerse farklı sonuç alamaz.

Olabilir ama esi onunla yeni tanismiyor sinirini yapisini biliyor ki kimse normal seylere sinirlenmez ben yalan karsisinda ofkelenmiyecek insan tanimiyorum

Ayrica esi yalan soyleyerek yaptugi yada gittigi yalan soyleyerek her ne yapiyorsa oradada mutlu olamaz sucluluk duygusu sariyordur.... hem kendine hem karisina eziyet ediyor yalan soyleyerek

Peki ailelere olayı taşımakla veya büyük kavga çıkartmakla ne kadar çözülebilir. Aileleri sokarsanız o iş çözümsüzlüğe gider. Daha karmaşıklaşır. İki kişi anlaşamazken olay büyür fazla kişi fazla sorun.

Siz sakin olmayı deneyip, eşinizde yalan söylemesi.
Çok hırçın ve ani sinirlenen biriyseniz önce kendinizi düzeltin.
Sonra eşinizden yalan söylememesini isteyin.

Soyle yani benim sahsi fikrim bu ...
Bazi erkekler eslerinin onlari ne yaparsa yapsin terk edemeyeceklerini ayrilamayacaklarini dusunur o yuzden rahat davranirlar hayatlarinin tepe taklak olabilecegi akillarina gelmez onlara gore kendi iclerinde en iyi koca en iyi idare edici yani yalan soyleyen diger her konuda en iyi onlardr

Durumu degistirmek adina yuvasinin yikilabilecegi korkusuna kapilmasini saglamak ona yaptiginin yanlis oldugunu hatadan donmesi gerektigini gosterebilir bence

birde şöyle bir durum
eşinin her söylediğine temkinli yaklaşmak acaba yalanmı söylüyor diye işte bu çok kötü bir durum oluyor
benim eşimde zamanında çok yalan söylerdi bende kızgınımdır sizin gibi. ben biraz daha anlayışlı oldum eşim düzeldi ama ben ona güvenemiyorum(biliyorumki sıkışınca yapar yine)

Iyide kizlar bu eslerimizin gorevi degilmi erkek dedigin esine guven vermeli yaninda oldugunu karisina degerli oldugunu hissetirmeli oyle davranan bir erkegin karisi suphe duyarmi huzursuzluk guvensizlik hissedermi gelecekten korku duyarmi esini mutlu etmek icin elinden geleni yapar sinir olucak bir neden olmadigi surece kimse ofkelenmez aksine mutludur kocasi ilgilidir anlayislidir evine esine baglidir zaten ohle bir kadin dunyanin enmutlu insanidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…