öyle yapmaya çalışıyorum canımAmin canım amin. Sen de önüne bak evliyken yapamayacağını düşündüğün şeylere odaklan onları yapmaya çalış eş zaten zamanı gelince karşına çıkarmesela okul okumak istiyorsan oku bir kurs istiyorsan yap. Seyahatse git vs....
2 gun sonra evlilik aski olduruyo dersin halbuki o aski sevgiliyken olduruyosunuz. Ben tabiki gorucu usulu evlenmedim ama yillarca mic mic olmadimtamamen kısının yapısıyl alakalı bence, bız 4 yıllık sevgılılık donemınden sonra ekımde nısan hazıranda dugun yaptık bes yıldır bırlıkteyız , ben esımı bıldım bılelı evcımen bır tıptır, tv karsısında elınde cep telı yada tablet saatlerce oturup oyun oynar, face e falan gırer durur, ben sırnasmasam laf atmasam ıkı kelıme konusmaz bıle, bazen carlarım evde yalnızım sankı ıkı kelıme konusta sesını duyalım falan derım
ama benımle ılgılenmese bıle hep aynı odada otururuz, takı bırımızın uykusu gelene kadar yada mac varsa ben dıger odaya gecer orda kendı ıstedıgım bısılerı ızlerım.
bu arada da fılm falan ızlersek gıderım yanına o da bana sarılır, sıkıssakta koltukta kalkmam yada ayak ucuna otururum ten teması olsun dıye...
ıs bırazda kadında bıtıyor, erkekten pek bısı beklememek gerek yanı bunun uzun surelı ılıskı ıle alakası yok, tabıkıde ılk heyecan falan kalmıyor ama heyecan yaratmak kısılerın elınde bılmem anlatabıldım mı ?
Ben asikken evlenmedim ki2 gun sonra evlilik aski olduruyo dersin halbuki o aski sevgiliyken olduruyosunuz. Ben tabiki gorucu usulu evlenmedim ama yillarca mic mic olmadim
Benim eşim de ilk başlarda buna yakındı. 3 yıl geçti hala aynı elinden telefon düşmez. Ben de çok ağladım çok çabaladım düzelsin diye ama düzelmedi ve şiddeti gün geçtikçe arttı küsmeler kavgalar başladı. Çünkü ben gururuma yediremiyordum laftan da anlamayınca kavga oluyordu. Başka olayların da etkisiyle boşandık. Boşanma sürecinde gördüm ki DIŞARDAN MUTLULUK ABİDESİ OLARAK GÖRÜLEN EVLİLİKLERDE BİLE BENİM YAŞADIKLARIMA BENZER SIKINTILAR varmış....
1 yıl sonra yeniden evlendik şimdi yine aynı ama ben durumu kabullendim. İyi taraflarını düşünerek avunuyorum. İçki yok sigara yok kumar yok abdestli namazlı küfür çıkmaz ağzından kazandığı parayı son kuruşuna kadar eve harcar. Maşallah deyim :) bir de ailesinin ağzına bakmaktan vazgeçerse gece gündüz oyun oynasın sıkıntı yok
Sen de ya kabullenecen ya da benim geçtiğim yoldan geçecen cnm. Bence kabullen gitsin. Kötü özellikleri yoksa
1 yıllık ayrılıkta ben tayimimi memleketime aldırdım. Ve eşim de memleketime geldi. Doğal olarak değişti tabi. En azından kavga etsek de uzatmıyor hemen düzeliyoruz. Ve şimdi çocuk da olacağı için daha bir duygusallaştı1 yıllık ayrılık sonrasında sizi düZeleceğine dair ikna edip evlenip,hiç düzelmedi mi??
1 yıllık ayrılıkta ben tayimimi memleketime aldırdım. Ve eşim de memleketime geldi. Doğal olarak değişti tabi. En azından kavga etsek de uzatmıyor hemen düzeliyoruz. Ve şimdi çocuk da olacağı için daha bir duygusallaştı
bi de ben hep çevreme eşim hatalarını biraz anlasın ve memleketime gelmeyi kabul etsin barışırım diodum. ki öyle de oldu. sonuçta ortada elhamdulillah affedilmeyecek büyük hatalar yoktu. olsaydı da imkansızdı zaten. ki ona rağmen 1 yıl süründürdümEn azından cepte olmadığınızı,istediğinizde ayrılabileceğinizi görmüş olmuş bence :)
Buarada sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Aşmanıza mutlu oldum.bizimde eşimin pc küçük odadaydi bu da beraber geçirdiğimiz süreyi düşürüyordu çünkü pc de işi. .neyse baktım olmayacak getirdim salona pc yi zaten 2 kişiyiz dağınık değil eşim şimdi Aynı odadayiz böyle çok mutluyuzHepinize cok tesekkur ederim arkadaslar. 1 yili iyisiyle kotusuyle devirdik. Esimle konustum surekli ve degisimler oldu baya :). Seviyorsak sabirli olmaliyiz bunu anladim :)