Evliliği hiç böyle hayal etmezdim 3.5 haftalık evliyim kocam çok ilgisiz

öyle yapmaya çalışıyorum canım
içimden geldiği gibi yaşıyorum
arkadaşlarımla vakit geçiriyorum

2 gun sonra evlilik aski olduruyo dersin halbuki o aski sevgiliyken olduruyosunuz. Ben tabiki gorucu usulu evlenmedim ama yillarca mic mic olmadim

Kim ne derse desin bizde yaşadık cicim ayını normal degil cnm hemde hiç dgl.
Ben o hatalarımızı hatırlıyorumda heyecan doluydu ben giyinir sofralar kurar karşılardım oda kosar adımlarla ewimize gelirdi. Yemek yer,birlikte dvd izler eğlenirdik birbirimiz olmadan ayrı odada oturmayız asla birbirimiz olmadan yataga girmeyiz bekleriz ki ikimizinde uykusu gelsin nasıl alışırsa öyle gider bence öyle ayrı gayrı alıştırma zaman geçirin daha cok çiçeğiniz burnunuzda.

2 gun sonra evlilik aski olduruyo dersin halbuki o aski sevgiliyken olduruyosunuz. Ben tabiki gorucu usulu evlenmedim ama yillarca mic mic olmadim
Ben asikken evlenmedim ki Hersey yerine oturdugunda evlendim ki oncesindede birlikte yasiyorduk zaten yani imza formalite bizim icin o nedenle evlilik aski oldurur demem asla, kimse sonsuza kadar asik kalamaz zaten sevgi kalir aliskanliklar kalir geriye...

1 yıllık ayrılık sonrasında sizi düZeleceğine dair ikna edip evlenip,hiç düzelmedi mi??

1 yıllık ayrılık sonrasında sizi düZeleceğine dair ikna edip evlenip,hiç düzelmedi mi??
1 yıllık ayrılıkta ben tayimimi memleketime aldırdım. Ve eşim de memleketime geldi. Doğal olarak değişti tabi. En azından kavga etsek de uzatmıyor hemen düzeliyoruz. Ve şimdi çocuk da olacağı için daha bir duygusallaştı

Bana göre normal değil daha çok yenisiniz biz 1 yılı aştık ama ikimizde evdeysek ayrı gecirdigimiz vakit fazla olmaz .... ama belliki esin yalnızligi seviyor sende onu dışarı çıkarmaya çalış en azindan birlikte yürürsünüz.. yahut o ne yapıyorsa onun yanina otur sende ona katılmaya çalış ne bileyim

En azından cepte olmadığınızı,istediğinizde ayrılabileceğinizi görmüş olmuş bence :)
Buarada sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Normal degil valla..daha bir ay bile degil..seninde hatalarin var biraz..
Birincisi,tv odasi niye ayri.ayni odada oturup,ortak bir kanal bulunup izlenmeli bence.
Ikincisi,skiliyormusun dediginde niye yooo diyolrsun.skiliyorum de ki,hareketlerine ceki duzen versin.bu senlik hatalar bana gore.
Bir kacta sorum olacak.. birincisi esin sevgiliyken,nisanliykende mi boyle mac tutkunu ve cinsel yonden isteksizdi,sonradan mi oldu..
Ikincisi,dugun oncesi sevgililik doneminde cinsel anlamda beraberlik yasiyor muydunuz.
Ucuncusu mac disinda yok mu bu adamin hoslandigi birsey,sevgiliyken ortak yaptiginiz,arkadas bulusmalari,sinema tiyatro...falan filan.evden cikin biraz.hayat mactan,evdrn ibaret degil..ortami degissin kendine gelir umarim.

En azından cepte olmadığınızı,istediğinizde ayrılabileceğinizi görmüş olmuş bence :)
Buarada sağlıkla kucağınıza alın inşallah
bi de ben hep çevreme eşim hatalarını biraz anlasın ve memleketime gelmeyi kabul etsin barışırım diodum. ki öyle de oldu. sonuçta ortada elhamdulillah affedilmeyecek büyük hatalar yoktu. olsaydı da imkansızdı zaten. ki ona rağmen 1 yıl süründürdüm

Konu sahibinin mesajını ve ilk mesajları okuyup yorum yaptım.. Tarihe bakmamışım,konu ilk sıralarda olunca kusura bakmayın ..

Hepinize cok tesekkur ederim arkadaslar. 1 yili iyisiyle kotusuyle devirdik. Esimle konustum surekli ve degisimler oldu baya :). Seviyorsak sabirli olmaliyiz bunu anladim :)

Hepinize cok tesekkur ederim arkadaslar. 1 yili iyisiyle kotusuyle devirdik. Esimle konustum surekli ve degisimler oldu baya :). Seviyorsak sabirli olmaliyiz bunu anladim :)
Aşmanıza mutlu oldum.bizimde eşimin pc küçük odadaydi bu da beraber geçirdiğimiz süreyi düşürüyordu çünkü pc de işi. .neyse baktım olmayacak getirdim salona pc yi zaten 2 kişiyiz dağınık değil eşim şimdi Aynı odadayiz böyle çok mutluyuz

Dort yildir tanisanda ayni cati altinda daha bir ay olmamis bazi erkekler evlendigine bile inanamaz hele bi kadinla ayni cati altinda olduguna acele etme cokta ustune gitme zamanla degisir hersey ben esimden biliyorum baslarda sanki benimle zoraki evlenmis gibi tavirlari vardi halbuki evlenmek icin ugrasan heryere kosturan kendisiydi simdi evden ise
isten eve benimle ve kiziyla ilgili hep bence
moralini bozma umutsuzlugada dusme
Baslarda oyle sana ve evlilige alistikca oturur hersey ama sunuda soyleyim sana bisey sordugunda olumsuz dusunuyorsan yik bisey deme guzelce anlar derdini sen dert etmezsen o da dertlenmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…