Evliliği hiç böyle hayal etmezdim 3.5 haftalık evliyim kocam çok ilgisiz

Ay ayol o dusunemez ki.. yani erkekler genel olarak kadinlar gibi dusunceli olamaz ki.. o gelmiyosa tv odasina gidiyorsa sende git patlat misirini sokul yanina, o tv izliyor diye sen neden ayri oturuyosun a şapşik

Bunun tek sebebi uzayip giden vıcık iliskiler. 1-2 yildan fazla munasebet butun heyecani öldürüyor bence. Zaten su 7-8 yillik iliskimiz var falan diyen insanlara anlam veremiyorum. Tabi buldugunuz adama aninda nikahi basin demiyorum ama bence soz nisan vs kismi fazla uzamamali

ay bi an önce konuş idare ediyorum diosun idare etme sıkılmıyorum diosun deme al karşına konuş arkadaşlarında dediği gibi suçlamadan sen die cümleye başlamadan ve ortak bişeyler planla sürekli

1-Uzun ilişkiler sonucu bıkkınlık olur yanlış bir düşünce, sadece alışkanlık oluyor.
2-Etrafta mutlaka "siz cicim aylarındasınız, o sevişmeden bu sevişmeye koşmanız lazım, yiyip içip sevişmeniz lazım" diyecek insanlar olacaktır. Onlara aldırmayın, kazın ayağı pek öyle olmuyor.
3-Evliliğin ilk yılı erkeklerin çoğu ne olduğunu anlayamıyor, bekar adetlerini sürdürmek istiyorlar. Romantiklik, sıcaklık, sırnaşma falan bekliyorsanız yönlendireceksiniz. Küstüm oynamıyorum derseniz 10 yıl da geçse aynı konumda olursunuz.

tamamen kısının yapısıyl alakalı bence, bız 4 yıllık sevgılılık donemınden sonra ekımde nısan hazıranda dugun yaptık bes yıldır bırlıkteyız , ben esımı bıldım bılelı evcımen bır tıptır, tv karsısında elınde cep telı yada tablet saatlerce oturup oyun oynar, face e falan gırer durur, ben sırnasmasam laf atmasam ıkı kelıme konusmaz bıle, bazen carlarım evde yalnızım sankı ıkı kelıme konusta sesını duyalım falan derım
ama benımle ılgılenmese bıle hep aynı odada otururuz, takı bırımızın uykusu gelene kadar yada mac varsa ben dıger odaya gecer orda kendı ıstedıgım bısılerı ızlerım.
bu arada da fılm falan ızlersek gıderım yanına o da bana sarılır, sıkıssakta koltukta kalkmam yada ayak ucuna otururum ten teması olsun dıye...
ıs bırazda kadında bıtıyor, erkekten pek bısı beklememek gerek yanı bunun uzun surelı ılıskı ıle alakası yok, tabıkıde ılk heyecan falan kalmıyor ama heyecan yaratmak kısılerın elınde bılmem anlatabıldım mı ?

Canim bikere bizde senelerce ciktik bende yeni evliyim ayni eve girince buyuk patlama yasadik her konuda yuvayi disi kus yapar bence sen konus yakin davran azdir anladin sen tv yi izlerken gulun eglenin takin film opusun yapis bian yani olabilir mesala bende eve alisamamistim gic is yapmiyodum esim yapiyodu sonra benle konustu askim alis lutfen dedi bu senin evin dedi yemeklerim kotu olsun dedi ben yerim sen yeterki yap dedi kotu oluyo ama o caktirmadan yiyo ben yaptikca guzellesiyo yani olabilir yeni evlilerin sorunlari ilk yil zormus alisma sureci ne kadar uzun iliskin olursa olsun ayni evin ici cok farkli o yuzden is sizde bitiyo elinden geleni yap baktin olmuyo ozaman konus acik acik baktin olmuyo tavrini koyarsin camim

Yani bikkinligada ben inanmiyorum ki ne demek bikkinlik esya miyiz biz hatta alisinca onun sevip sevmedigi seyleri biliyosun mesala bazen konusuyoruz suraya gttik bunu yaptik sunu yaptik fln fln aptalliklarimiza guluyoruz icimizden ne gectigini soluyoruz birbirni tanidigm icin hemen cocuk istiyosun mesala..tabi ben gorucu usuluyle evliligide seviyorum ama tanimakta guzel bence paket program gibi evlenmiyosun taniyosun sonucta ve bi insani ayni eve girmeden cok iyi taniyamamzsin benve

Benim eşim de ilk başlarda buna yakındı. 3 yıl geçti hala aynı elinden telefon düşmez. Ben de çok ağladım çok çabaladım düzelsin diye ama düzelmedi ve şiddeti gün geçtikçe arttı küsmeler kavgalar başladı. Çünkü ben gururuma yediremiyordum laftan da anlamayınca kavga oluyordu. Başka olayların da etkisiyle boşandık. Boşanma sürecinde gördüm ki DIŞARDAN MUTLULUK ABİDESİ OLARAK GÖRÜLEN EVLİLİKLERDE BİLE BENİM YAŞADIKLARIMA BENZER SIKINTILAR varmış....
1 yıl sonra yeniden evlendik şimdi yine aynı ama ben durumu kabullendim. İyi taraflarını düşünerek avunuyorum. İçki yok sigara yok kumar yok abdestli namazlı küfür çıkmaz ağzından kazandığı parayı son kuruşuna kadar eve harcar. Maşallah deyim :) bir de ailesinin ağzına bakmaktan vazgeçerse gece gündüz oyun oynasın sıkıntı yok
Sen de ya kabullenecen ya da benim geçtiğim yoldan geçecen cnm. Bence kabullen gitsin. Kötü özellikleri yoksa

ne güzel kötü hiçbişeyi yokmuş.. içki,sigara,küfür yok kumar yok parasını son kuruşa kadar evine harcar diyosun. Sanırım bunları düşünerek tekrar evlendiniz..
bizde küfür hakaret psikolojik şiddet fiziksel şiddet, kumar vardı
sanırım bizim başka çaremiz yoktu ayrılmaktan başka

o yüzden böyle ufak tefek şeyleri takmayın lütfen
yuva dağıtmak çok zor
böyle adamlar kolay bulunmuyo

3.5 hafta çok erken bence konuşmalısın eşinle muhtemelen düğün dernek olayı yormuştur

Canım çok zor ya çok üzüldüm. Öylesi bir hayvanın kahrını çekesin diye dünyaya gelmedin. Ayrılmakla en doğru kararı vermişsin. Dönüp arkana bakma bile. Ben değiştim vs derse de asla inanma. Tipik kandırmalar bunlar...

Haklısın.. insan yine de üzülüyo.. yine de acaba düzelir miydi biraz daha dayanmalı mıydım diyorum.. boş biliyorum ama duygular işte bırakmıyo insanın peşini.. sadece 10 ay evli kaldık. yaşamadığım kalmadı okuduğunuz üzre..
Bence de en doğru olan buydu. O yüzden sadece ilgisiz diye boşanmak saçma geliyo bana yaşadıklarımdan sonra

Bilincsiz teknoloji kullanimi.

biraz da siz pasif kaliyorsunuz gibi geldi bana. O size gelmiyorsa siz ona gidin. Bundan bikmayin. Zamanla o da alisir. Esim mac mi izliyor bazen oturur onla izler yorum dahi yapar, duygularini benle paylasmasi icin onu cesaretlendiririm ve o da paylasir. Pes mi oynuyor ya karsilikli ya da ayni takimda oynariz. 22 yasimdan sonra pes oynayacagim aklima gelmezdi oysa. Birsey mi izlemek ister misir patlatir eslik ederim. Sunu da ekliyim ama evimizde tek tv var. Tek pc var. Telefonlari da cok sık kullanmayiz. Birseye bakacaksak oyle ancak. Ama inanin bunlar zamanla oturuyor. Onunla vakit gecirmek icin kendinizi isteklendirin. Beraber yaptiginizda daha iyi olur. Surekli disardan baktiginizda sıkıntıniz artar.

Canım benim ya üzülür tabi insan ne hayaller ne umutlarla kuruluyor o yuva. Ama kıymet bilmeyenin elinde ne güller soluyor.... sen kendini kurtardığına sevin ve acaba sabretsem düzelir miydi gibi şeytan vesvesesi olan şeyleri aklına bile getirme. Vuran kıran içen adam adam değildir. Bir evlilikte hani derler ya yuvayı dişi kuş yapar diye erkekte ne kadar sağlamsa o kadar sağlam gider evlilik çürükse de yok olur gider... Allahım karşına öyle birini çıkarsın ki mutluluktan yaşadığın herşeyi unutturur amin

inşaaallaah amin canım benim.. haklısın şeytan vesvesesi bunlar. bi insan neyse odur. değişmez kimse.. hatta evlilik ilerledikçe monotonlaştıkça dahada azıtır böyleleri. çünkü kadın kabullenmiştir artık herşeyi. bakar sesi çıkmıyo bişey demiyo çekiyo her türlü aynı hızla devam eder adam.
kimse vazgeçilmez değil. umutlar hayaller elbet vardı ama yıkılınca yeniden kurulmuyo işte o insanla. güven saygı bitince yerine gelmiyo öyle kolayca.
allah herkesin yuvasına huzur versin

Amin canım amin. Sen de önüne bak evliyken yapamayacağını düşündüğün şeylere odaklan onları yapmaya çalış eş zaten zamanı gelince karşına çıkar mesela okul okumak istiyorsan oku bir kurs istiyorsan yap. Seyahatse git vs....

40 gün süreyle biribirlerinden yaninda ayrılmamasi lazim bizde adet böleydi.. eşim 40 gün yanimdan ayrılmadi ve alıştık biribirimize sıkı tuttuk kenetledik...
yanlış yapıyorsunuz ayrı odada tutuyor sıkılmıyorsun degilmi diye sormuş sende doğru dürüst cvp verseydin sıkılıyorum de... sıkılmıyor nede olsa diyerekten kafasina göre takılır böle. baştan diycen bunu... kocan nerdeyse sende orda o yanina git.. gelmezse eğer öpücük kondur sev ondan bekleme ilgiyi.. edrkekler karşıdan bekliyor yani. kadinda öle olmaz ki böle karşılık beklemeyin sen git gelmezse ilgilen:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…