tamamen kısının yapısıyl alakalı bence, bız 4 yıllık sevgılılık donemınden sonra ekımde nısan hazıranda dugun yaptık bes yıldır bırlıkteyız , ben esımı bıldım bılelı evcımen bır tıptır, tv karsısında elınde cep telı yada tablet saatlerce oturup oyun oynar, face e falan gırer durur, ben sırnasmasam laf atmasam ıkı kelıme konusmaz bıle, bazen carlarım evde yalnızım sankı ıkı kelıme konusta sesını duyalım falan derımBunun tek sebebi uzayip giden vıcık iliskiler. 1-2 yildan fazla munasebet butun heyecani öldürüyor bence. Zaten su 7-8 yillik iliskimiz var falan diyen insanlara anlam veremiyorum. Tabi buldugunuz adama aninda nikahi basin demiyorum ama bence soz nisan vs kismi fazla uzamamali
ne güzel kötü hiçbişeyi yokmuş.. içki,sigara,küfür yok kumar yok parasını son kuruşa kadar evine harcar diyosun. Sanırım bunları düşünerek tekrar evlendiniz..Benim eşim de ilk başlarda buna yakındı. 3 yıl geçti hala aynı elinden telefon düşmez. Ben de çok ağladım çok çabaladım düzelsin diye ama düzelmedi ve şiddeti gün geçtikçe arttı küsmeler kavgalar başladı. Çünkü ben gururuma yediremiyordum laftan da anlamayınca kavga oluyordu. Başka olayların da etkisiyle boşandık. Boşanma sürecinde gördüm ki DIŞARDAN MUTLULUK ABİDESİ OLARAK GÖRÜLEN EVLİLİKLERDE BİLE BENİM YAŞADIKLARIMA BENZER SIKINTILAR varmış....
1 yıl sonra yeniden evlendik şimdi yine aynı ama ben durumu kabullendim. İyi taraflarını düşünerek avunuyorum. İçki yok sigara yok kumar yok abdestli namazlı küfür çıkmaz ağzından kazandığı parayı son kuruşuna kadar eve harcar. Maşallah deyim :) bir de ailesinin ağzına bakmaktan vazgeçerse gece gündüz oyun oynasın sıkıntı yok
Sen de ya kabullenecen ya da benim geçtiğim yoldan geçecen cnm. Bence kabullen gitsin. Kötü özellikleri yoksa
Canım çok zor ya çok üzüldüm. Öylesi bir hayvanın kahrını çekesin diye dünyaya gelmedin. Ayrılmakla en doğru kararı vermişsin. Dönüp arkana bakma bile. Ben değiştim vs derse de asla inanma. Tipik kandırmalar bunlar...ne güzel kötü hiçbişeyi yokmuş.. içki,sigara,küfür yok kumar yok parasını son kuruşa kadar evine harcar diyosun. Sanırım bunları düşünerek tekrar evlendiniz..
bizde küfür hakaret psikolojik şiddet fiziksel şiddet, kumar vardı
sanırım bizim başka çaremiz yoktu ayrılmaktan başka
o yüzden böyle ufak tefek şeyleri takmayın lütfen
yuva dağıtmak çok zor
böyle adamlar kolay bulunmuyo
Haklısın.. insan yine de üzülüyo.. yine de acaba düzelir miydi biraz daha dayanmalı mıydım diyorum.. boş biliyorum ama duygular işte bırakmıyo insanın peşini.. sadece 10 ay evli kaldık. yaşamadığım kalmadı okuduğunuz üzre..Canım çok zor ya çok üzüldüm. Öylesi bir hayvanın kahrını çekesin diye dünyaya gelmedin. Ayrılmakla en doğru kararı vermişsin. Dönüp arkana bakma bile. Ben değiştim vs derse de asla inanma. Tipik kandırmalar bunlar...
Canım benim ya üzülür tabi insanHaklısın.. insan yine de üzülüyo.. yine de acaba düzelir miydi biraz daha dayanmalı mıydım diyorum.. boş biliyorum ama duygular işte bırakmıyo insanın peşini.. sadece 10 ay evli kaldık. yaşamadığım kalmadı okuduğunuz üzre..
Bence de en doğru olan buydu. O yüzden sadece ilgisiz diye boşanmak saçma geliyo bana yaşadıklarımdan sonra
inşaaallaah amin canım benim.. haklısın şeytan vesvesesi bunlar. bi insan neyse odur. değişmez kimse.. hatta evlilik ilerledikçe monotonlaştıkça dahada azıtır böyleleri. çünkü kadın kabullenmiştir artık herşeyi. bakar sesi çıkmıyo bişey demiyo çekiyo her türlü aynı hızla devam eder adam.Canım benim ya üzülür tabi insanne hayaller ne umutlarla kuruluyor o yuva. Ama kıymet bilmeyenin elinde ne güller soluyor.... sen kendini kurtardığına sevin ve acaba sabretsem düzelir miydi gibi şeytan vesvesesi olan şeyleri aklına bile getirme. Vuran kıran içen adam adam değildir. Bir evlilikte hani derler ya yuvayı dişi kuş yapar diye erkekte ne kadar sağlamsa o kadar sağlam gider evlilik çürükse de yok olur gider... Allahım karşına öyle birini çıkarsın ki mutluluktan yaşadığın herşeyi unutturur amin
Amin canım amin. Sen de önüne bak evliyken yapamayacağını düşündüğün şeylere odaklan onları yapmaya çalış eş zaten zamanı gelince karşına çıkarinşaaallaah amin canım benim.. haklısın şeytan vesvesesi bunlar. bi insan neyse odur. değişmez kimse.. hatta evlilik ilerledikçe monotonlaştıkça dahada azıtır böyleleri. çünkü kadın kabullenmiştir artık herşeyi. bakar sesi çıkmıyo bişey demiyo çekiyo her türlü aynı hızla devam eder adam.
kimse vazgeçilmez değil. umutlar hayaller elbet vardı ama yıkılınca yeniden kurulmuyo işte o insanla. güven saygı bitince yerine gelmiyo öyle kolayca.
allah herkesin yuvasına huzur versin