- 14 Aralık 2011
- 1.712
- 1.703
bizim evde esim tvde ızlerse sıyaset ,haber ızler, bellı dizimiz kalmadı.
digiturk lıg tv bılmem ne yok evde.
laptop ıpad yok.
tlf lar yenı modele yenı gectı ınt te yenı geldı:) çok ıhtıyac olursa bakıyoruz ama alısmıssız çokta girmiyoruz nete telden.
play statıon ı sunsan hıc ılgısını çekmez...
hatta o konularda o kadar ilgisizki watsup kullanmaz gereksız görür twıtter face aynı sekılde.
bizde bırrlıkte gezer,bırlıkte tıyatrıya gıder,bırlıkte yemek yapar bazen bırlıkte temızlık yapar kıtap okur geçinir gıderız:)
brlikte dertlesiriz.vb...yatmayada aynı anda gıderız.
ne bıleyım bu sekılde daha hos geliyor bana ve ona.
teknolojının ınsanları cok uzaklaştırdığını düşünüyorum.
Öncelikle merhabalar,
Ben 3,5 hafta önce evlendim. Eşimle 4 yıl süren ilişkimiz oldu bunun 1,5 yılı sözlü 1,5 yılı nişanlıydık. Gel gelelim sorunumuza yeni evlenmemize rağmen eşim ayrı odada oturuyor maç izliyor bütün akşam sonrasında oyun oynuyor daha sonra benim yanıma uğruyor oturma odasına sıkılmıyorsun değilmi diyor bana bende yok diyorum ama normal gelmiyor bana bu durum daha yeni evliyiz hiç heyecan yok bizdegece 11-12 ye kadar ayrı takılıyoruZ evde sonrasında uykusu geliyor kocamın uyuya kalıyor kalmasada yatağa gidiyoruz bi kere öpüyor arkasını dönüp uyuyor. Yemek yapıyorum yiyoruz biter bitmez tv odasına gidiyor.Ben ne yapim ? Yatak olayımızda hiç iyi değil hep yorgun isteksiz. Kendiliğinden gelmiyor hiç görev gibi görüyor o olayıda. Ben gidyorum öpüyorum sarılıyorum o tv odasındayken.Bi heyecanlındırma hareketi yok bişe yok napcam ben . Hiç böyle hayal etmezdim evliliği yeni evlilerde normal bir durummu bu arkadaşlar ?
ayyy canım nasıl unuturumAynen bizde öyleyiz. Hatta ilk evlendiğimiz sene net bağlatmadık eve, şark odası yaptık kendimize ve koca bir akvaryum kurduk. Teknolojiden uzak oda diyoruz biz oraya. Eskiden işyerimiz vardı gece 11 de eve geliyorduk ve sabah 4 lere kadar şark odasında sohbet ediyorduk, ama artık eşim kendi mesleğini yaptığı için eve net aldım ben. Kendisi uzakta çalışıyor ve haliyle resim video paylaşıyoruz. Evde olduğu zamanlarda dediğiniz gibi alışkanlık olmayınca ne o laptopun yüzüne bakıyor nede ben. Biz sohbet muhabbetten daha keyif alıyoruz. Ortak bir facemiz var onda da 15 kişi var sadece aile...Çok mutluyuz bu şekilde yaşamaktan herkese tavsiye ederiz..
ayyy canım nasıl unuturum
bizim evdede kocaman akvaryum var sankı petshop gibi...3 katlı ve bır duvarı kaplıyor...250lıtrelık sen düşün:)
hatta balıkları özel tanzanyadan getirtti bizimki:)
onların haftalık bakımı su değişimi oluyor...
aslında cok yorucu ve bazen saatlerımızı alıyor.
ama bırlıkte yapınca cok zevklı...
balıkların çiftlesmesını bazen kovalamacaları cok zevklı seyirlik...:))
Daha dur başındasın daha neler yaşı aksın hele bi kaç sene olsun malesef evlilik böyleÖncelikle merhabalar,
Ben 3,5 hafta önce evlendim. Eşimle 4 yıl süren ilişkimiz oldu bunun 1,5 yılı sözlü 1,5 yılı nişanlıydık. Gel gelelim sorunumuza yeni evlenmemize rağmen eşim ayrı odada oturuyor maç izliyor bütün akşam sonrasında oyun oynuyor daha sonra benim yanıma uğruyor oturma odasına sıkılmıyorsun değilmi diyor bana bende yok diyorum ama normal gelmiyor bana bu durum daha yeni evliyiz hiç heyecan yok bizdegece 11-12 ye kadar ayrı takılıyoruZ evde sonrasında uykusu geliyor kocamın uyuya kalıyor kalmasada yatağa gidiyoruz bi kere öpüyor arkasını dönüp uyuyor. Yemek yapıyorum yiyoruz biter bitmez tv odasına gidiyor.Ben ne yapim ? Yatak olayımızda hiç iyi değil hep yorgun isteksiz. Kendiliğinden gelmiyor hiç görev gibi görüyor o olayıda. Ben gidyorum öpüyorum sarılıyorum o tv odasındayken.Bi heyecanlındırma hareketi yok bişe yok napcam ben . Hiç böyle hayal etmezdim evliliği yeni evlilerde normal bir durummu bu arkadaşlar ?
Öncelikle merhabalar,
Canim belliki onceden seni cok beklenti icine sokmus. Ben isvicreye gelim geldim geldigim aksam okey. Somraki gun arkadasina gitti:) bunlar gelip grcici seyler bemimkide ps 3 oynuyodu call of duty :) mac o bu. Bak sana bir sey yazicam bunu hic unutma. Erkekler lastik ip gibidir once sunerek uzaklasacak ve sonra geri donecek. Ve kadinlar aylar icinde nasil duygusal dalga gibi oluyorlarsa erkeklerde lastik gibidirler. Sana olan ilgisini sevgisini korumak icin olan dogal bir surec bum suan oyle. Sonra degisecek sonra gene magrasina girecek bu sirecte onu yalniz birak op sev onun davrandigi gibi yat uyu. Sakinligini koru kitap oku dusari cik. Ondan basla seyler dusun. Bu surec bittiginde o gelecek sen arkasina dustukce o surec uzar. Bunu iyi degerlendir. Kendine zaman ayir. O sana geldigi zaman onu cezalandirma karsilik ver. Ve bu surecte uzuldugunu anlat. Ikimci si kimsenin beyin okumasini bekleme. Istiyorum. Seviyorum taktir ediyorum. Mutlu oluyorum. Kirildim hepsini hissettigin an soyle. Cekinme. Aklindan grcrni umarim yardimci olmusumdur.İnanırmısınız evlenmeden önce kendisi diyordu böyle olcak şöyle olcak bak neler yapcam ben sanaama şimdi bunların hiç birisi yok şuanda yanına gittim bana dedi ki uykunmu kaçtı bende evet dedim ve kendisi uyumaya devam ediyor ben olsam uyanırdım sarılırdım gidiyorum oyun oynarken ps futbol oynuyor bende yanına gidip oynamaya çalışıyorum ama konuşma olmayınca gidiyorum içeri. Dizi izleyelim diyorum kendisi maç izlicem sonra diyor sen içerde izle hayatım diyor. Hep ben söylüyorum kendiliğinden hiç bişe olmuyor. Ben söyledikten sonrada kıymeti kalmıyor yatak olayı da dahil gerçekten çok canım sıkkın.
şimdi gittim yanına uyandı uykunmu kaçtı diye sordu döndü arkasını uyudu elimde telefon var hiç mi uyanmaz ya eşimin uykusu kaçmış elinde telefon napıo demezmi bi kocaaldım yastığımı diğer odaya geçtim şimdi ağlıyorum şu anda