Evliliği hiç böyle hayal etmezdim 3.5 haftalık evliyim kocam çok ilgisiz

Bu konu benim gibi bekarlar için çok iyi oldu.Bu siteyi bu yüzden çok seviyorum.Gerçek hayattan gerçek hikayeler okuyorum ve Allah korusun ilerde başıma gelirse ne yapacağımı öğreniyorum.Herkese teşekkürler..
Konu sahibi için de şunları söyleyebilirim,umarım herşey gönlünce olur..Tecrübesiz olduğum için şöyle yap böyle yap diyemicem ama sadece dua edebilirim..

oncelikle plan yap bence.. baktin olmadi, sikayetlenmeden sakince konus..

mac delisiyse erkeklere tv de kural koymak cok zor bizimki 3 tane varken gitti macı gözlüklü izliycelmis diye 140 ekran aldı kıs günü düsün yanı

siteyi çok verimli kullanıyorsunuz tebrikler.
başa geldikten sonra pek bir çözüm olmuyor çünkü.
Teşekkür ederim :) Etrafımda çok fazla evli arkadaşım var,çoğu şeyi yaşamadan görüyorum ama ben de evlilik aşamasındayım ve böyle şeyler daha da ilgimi çeker oldu.Hep bi kaydetme halindeyim,yarın bigün başıma gelirse ne yapacağımı bileyim diye..

*Anlaşılan eşin hala bekarlık havasından çıkamamış , yaşlarınızı merak ettim doğrusu. 4 yılın vermiş olduğu bir alışkanlık olabilir diyeceğim ama fazla rutine binmiş sana da yazık canım, konuşmalısın en kısa zamanda.

Süper

başından beri böyleymiş demek ki, sonradan değişmemiş.. sen bile bile lades demişsin canım

Yok cnm normal değil. Ama bu oyun merakı olan erkekler de eşlere ilgisizlik çok oluyor. Bir tanıdığım resmen bunalıma girdi bu yüzden. Valla sitemden başka çareniz yok. Yani yada sert bir konuşma. Oyunları'na saat koysun. Günde 1 saat. Bundan sonra da konuşma , hoş sobet . Tüm yeni çiftler gibi kur yapmaca .yeteri kadar ve istekli cinsellik olmazsa bidaha bana yaklaşma. Sarıl tv ye uyu dersin.

Benim esimde oynuyor playstation falan ama sınırlı saat oynayacagi zamanda soruyor oynasam olur mu sende mutfakta isini hallet falan gibisinden cokda sıkmıyorum istedigi zaman oynasin izlesin siz hic ilgilenmeyin takmayin bakalim degisecekmi elbetteki sıkılacak en sonunda

canım gelişmelerden bizi haberdar et uyguladaığın değişik bir mettod varsa bizde deneyelim:))

Ben biraksam 7-24 oynar birakmaz mumkun degil. Mirin kirin ediyorum ajitasyon yapiyorum birakiyor geliyor 10 dk sonra yone ayni. Bazilari boyle iste.

tatlım birde aklıma şöyle birşey geldi biz kadınlar biraz anaç yapıda doğduğumuz için sorumluluk almayı seviyoruz sahip çıkmayı yükünü paylaşmayı seviyoruz karşımızdaki insanın.ama onu buna alıştırmamız aslında en büyük kötülüğümüz çünkü öyle bir zaman geliyorki kendi işini yapamaz hale geliyor en basitinden evde olmadığın zaman buzdolabını açıp yiyecek 2 lokma birşey yapmıyorlar kendilerine. hatta öyle ki sende onu adeta bir çocuk gibi kabullenip yapamayacağını düşünüp rahatça kendine vakit ayıramayacak duruma geliyorsun.bunları önlemek için ona iş ver o kendi özel alanını sana kabullendirmiş odası ayrı tv si ayrı gece GÖREV olarak görüyorsa ona bunun görev olmadığını kafasına göre evde düzen kuramayacağını yalnız yaşamadığını seninde onunla vakit geçirmeye birşeyler paylaşmaya ihtiyacın olduğunu anlat.garanti olması için birkaç kez anlat örnek ver ki kafasına girsinbunları yaparkende sakın karakterinden taviz verme onun yaptıklarından hoşlanmıyorsan kabul etme baktın 2 gün iyi 3. gün yine aynı o zaman sende onun seninle olmak istediği vakitlerde sen ona zaman ayırma süslen püslen dışarı çık arkadaşlarını çağır... dikkatini çeker diye düşünüyorum ne iş falan diye düşünürbenim eşim öyle yapmıştı denendi onaylandı

mac delisiyse erkeklere tv de kural koymak cok zor bizimki 3 tane varken gitti macı gözlüklü izliycelmis diye 140 ekran aldı kıs günü düsün yanı

Ben yapamazdım öyle biriyle. Çünkü babam maç ve tv delisiydi. Her yeni çıkan tvyi alırdı. Baydım ben tv sevmeyen adamları sevdim :)

tipik duyarsız erkk modeli bence konuş al karsına ben bunu sunu ıstıorm bole yapsak y a de duyguarnı dusuncelerını hısseettır o belkı daha uyanamadı evliliiğinn farknda dııl

bizim evde esim tvde ızlerse sıyaset ,haber ızler, bellı dizimiz kalmadı.
digiturk lıg tv bılmem ne yok evde.
laptop ıpad yok.
tlf lar yenı modele yenı gectı ınt te yenı geldı:) çok ıhtıyac olursa bakıyoruz ama alısmıssız çokta girmiyoruz nete telden.
play statıon ı sunsan hıc ılgısını çekmez...
hatta o konularda o kadar ilgisizki watsup kullanmaz gereksız görür twıtter face aynı sekılde.
bizde bırrlıkte gezer,bırlıkte tıyatrıya gıder,bırlıkte yemek yapar bazen bırlıkte temızlık yapar kıtap okur geçinir gıderız:)
brlikte dertlesiriz.vb...yatmayada aynı anda gıderız.
ne bıleyım bu sekılde daha hos geliyor bana ve ona.
teknolojının ınsanları cok uzaklaştırdığını düşünüyorum.

kesşnlikle katılıorm bı evde net olunca kısıler ondn kopamıo ılgısızlk oluo sızın buldgnz yollar çok saglklı

kesşnlikle katılıorm bı evde net olunca kısıler ondn kopamıo ılgısızlk oluo sızın buldgnz yollar çok saglklı
bu şekilde sevgi saygının paylaşmanın önemının arttığını düşünüyorum...
mesela ben işten gec gelırım normalde memurum ama mesaı kalıyorum bu yıl.
oda memur ve 17.30da evde.
20.00 da bazen daha geç geliyorum.
şımdıye kadar bensız yemek yemedı.
hep bekler masada tek olmak ıstemez,saygı gösterir...
buda benı cok mutlu eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…