- 26 Ağustos 2011
- 806
- 320
oncelikle plan yap bence.. baktin olmadi, sikayetlenmeden sakince konus..İnanırmısınız evlenmeden önce kendisi diyordu böyle olcak şöyle olcak bak neler yapcam ben sanaama şimdi bunların hiç birisi yok şuanda yanına gittim bana dedi ki uykunmu kaçtı bende evet dedim ve kendisi uyumaya devam ediyor ben olsam uyanırdım sarılırdım gidiyorum oyun oynarken ps futbol oynuyor bende yanına gidip oynamaya çalışıyorum ama konuşma olmayınca gidiyorum içeri. Dizi izleyelim diyorum kendisi maç izlicem sonra diyor sen içerde izle hayatım diyor. Hep ben söylüyorum kendiliğinden hiç bişe olmuyor. Ben söyledikten sonrada kıymeti kalmıyor yatak olayı da dahil gerçekten çok canım sıkkın.
mac delisiyse erkeklere tv de kural koymak cok zor bizimki 3 tane varken gitti macı gözlüklü izliycelmis diye 140 ekran aldı kıs günü düsün yanıBizim evde tv bile yok. Çok lazım olursa netten bakıyoruz :) iki tv alarak hata etmişsiniz. Ayrıca daha evlendiğinizi algılayamamış bekarken taşadığı gibi yaşamaya çalışıyor. Bunu algılamasına sen yardımcı olucaksın. Oyun tv işine sınırlandırma getirin akşamları. Yarın akşam yürüyüşe çıkın ve bazı kurallar koymak gerektiğinden bahsedin
siteyi çok verimli kullanıyorsunuz tebrikler.Bu konu benim gibi bekarlar için çok iyi oldu.B
Teşekkür ederim :) Etrafımda çok fazla evli arkadaşım var,çoğu şeyi yaşamadan görüyorum ama ben de evlilik aşamasındayım ve böyle şeyler daha da ilgimi çeker oldu.Hep bi kaydetme halindeyim,yarın bigün başıma gelirse ne yapacağımı bileyim diye..siteyi çok verimli kullanıyorsunuz tebrikler.
başa geldikten sonra pek bir çözüm olmuyor çünkü.
Süpercanim bidefa ise evdeki elektronik esyalari azaltarak baslamalisin,bilmiyorum yani esin musade eder mi ama benim esimi annesinin evinde gozlemlemistim,adam hipnoz oluyordu tv karsisinda.oyuzden aldirmadim tv filan.
bidefa iki kisilik bi aile icin iki televizyon,tablet ve akilli telefon cok ama cok fazla..ben 5 yillik evliyim,evimizde tv yok,butun gun radyo caliyor odanin birinde,oturdugumuz odaya da koymuyoruz radyoyu cunku ikimizinde kafasi sisiyor.sadece bilgisayar var onu da oglum uyurken kullanabiliyoruz cunku kullanmaya bizden daha hevesliesiminde benimde telefonlarimiz akilli degil bildigin tuslu dede telefonu,benim tlfda internet dahi yok.
film izlemek istersek aksam koyuyoruz istedigimiz bitane yetiyor tum aksama.geri kalan zamanda muhabbet ediyoruz yada onun kendi isleri oluyor onlarla ugrasiyor.
nasil alisirsa oyle gider,biran once onlem al..
başından beri böyleymiş demek ki, sonradan değişmemiş.. sen bile bile lades demişsin canımSevgili olduğumuz 4 yıl boyunca dediğim gibi benim gütmemle gitti. Ben isteyince yapıyordu genelde mesela kahvaltıya gidelim bu hafta sonu derdim tamam derdi. Bana şunu alırmısın derdim alırdı yada sinemaya gidelim derdim giderdik. Arada benim patlamalarım olurdu ben senin arkdaşın değilim sevgilinim benimle ilgilen derdim bir heyecan olsun şöyle yap derdim. Ertesi gün değişirdi tabi 3 gün sonra aynı kişiye dönerdi. Çekingendi evet .İnanırmısın o okurken ben kendi dersimi bırakıp onu ders çalıştırırdım. Yada ne bilim şunu şöyle yap sabahları ben uyandırırdım telefonla uyan hayatım geç kalma kahvaltını yap v.s
mac delisiyse erkeklere tv de kural koymak cok zor bizimki 3 tane varken gitti macı gözlüklü izliycelmis diye 140 ekran aldı kıs günü düsün yanı
kesşnlikle katılıorm bı evde net olunca kısıler ondn kopamıo ılgısızlk oluo sızın buldgnz yollar çok saglklıbizim evde esim tvde ızlerse sıyaset ,haber ızler, bellı dizimiz kalmadı.
digiturk lıg tv bılmem ne yok evde.
laptop ıpad yok.
tlf lar yenı modele yenı gectı ınt te yenı geldı:) çok ıhtıyac olursa bakıyoruz ama alısmıssız çokta girmiyoruz nete telden.
play statıon ı sunsan hıc ılgısını çekmez...
hatta o konularda o kadar ilgisizki watsup kullanmaz gereksız görür twıtter face aynı sekılde.
bizde bırrlıkte gezer,bırlıkte tıyatrıya gıder,bırlıkte yemek yapar bazen bırlıkte temızlık yapar kıtap okur geçinir gıderız:)
brlikte dertlesiriz.vb...yatmayada aynı anda gıderız.
ne bıleyım bu sekılde daha hos geliyor bana ve ona.
teknolojının ınsanları cok uzaklaştırdığını düşünüyorum.
bu şekilde sevgi saygının paylaşmanın önemının arttığını düşünüyorum...kesşnlikle katılıorm bı evde net olunca kısıler ondn kopamıo ılgısızlk oluo sızın buldgnz yollar çok saglklı