diğer odaya geçiyorum bende tv izliyorum nette takılıyorum.Yemekten sonra o tv odasına gidince sen ne yapıyorsun?
İlişki konusunda ben atak yapıyorum hep o kendiliğinden gelmez yani o olayı görev gibi görüyor hissi var bende. Başlatan taraf hep ben oluyorum. 5dk da bitiyor herşeyilişki sıklıgı nasıl peki?bir erkeğin hele ki evli bir erkeğin eşinden böyle ayrı takılması normal değil kesinlikle.alın karşınıza konuşun bu böyl olmaz ben böyle hayal etmemiştim deyin.
diğer odaya geçiyorum bende tv izliyorum nette takılıyorum.
sevgiliyken sizinle ilgilenirmiydi? yani çekingen bi yapısı mı vardı daha önceden de? hiç soğukluk hissedermiydiniz?İnanırmısınız evlenmeden önce kendisi diyordu böyle olcak şöyle olcak bak neler yapcam ben sanaama şimdi bunların hiç birisi yok şuanda yanına gittim bana dedi ki uykunmu kaçtı bende evet dedim ve kendisi uyumaya devam ediyor ben olsam uyanırdım sarılırdım gidiyorum oyun oynarken ps futbol oynuyor bende yanına gidip oynamaya çalışıyorum ama konuşma olmayınca gidiyorum içeri. Dizi izleyelim diyorum kendisi maç izlicem sonra diyor sen içerde izle hayatım diyor. Hep ben söylüyorum kendiliğinden hiç bişe olmuyor. Ben söyledikten sonrada kıymeti kalmıyor yatak olayı da dahil gerçekten çok canım sıkkın.
acaba cinsel problemleri mi var?İlişki konusunda ben atak yapıyorum hep o kendiliğinden gelmez yani o olayı görev gibi görüyor hissi var bende. Başlatan taraf hep ben oluyorum. 5dk da bitiyor herşey
Ama kendisi sadece maç ve spor programları izliyorSen onun yanına takılsan, önce izlediğiniz bir şeylere yorum yapmakla başlar sohbet. Sonra duruma göre reklam arasında “gel atıştıralım dersin” bir mutfağı dolaşır gelirsiniz. Bir film izlersiniz sarılıp izlersiniz falan filan.. senin de ayrı takılman tuhaf ama.
Ama kendisi sadece maç ve spor programları izliyoryada oyun oynuyor hadi film izliyelim dediğimde birazdan diyor ve bi bakmışız saat gece 12 oluyor sonrada uykusu geliyor koltukta sızıyor. Kaldırıyorum yatağımıza gidelim diyorum gidiyoruz sarılıyorum yatarken öpüyorum dokunuyorum ama o uyumayı tercih ediyor.
sevgiliyken sizinle ilgilenirmiydi? yani çekingen bi yapısı mı vardı daha önceden de? hiç soğukluk hissedermiydiniz?
hiç normal deil.12 senelik evliyim bizimde ilk yıllarımız böyle ilgisiz geçti.son bi kaç senedir de yeni evli gibi mutluyuz.bizde ki evlilik olması gerekenin tam tersi yani.ama inşallah senin evlilik de benim ki gibi olur.sana git konuş böyl böyle de demiyecem,çünkü konuşulmuyo geneldeÖncelikle merhabalar,
Ben 3,5 hafta önce evlendim. Eşimle 4 yıl süren ilişkimiz oldu bunun 1,5 yılı sözlü 1,5 yılı nişanlıydık. Gel gelelim sorunumuza yeni evlenmemize rağmen eşim ayrı odada oturuyor maç izliyor bütün akşam sonrasında oyun oynuyor daha sonra benim yanıma uğruyor oturma odasına sıkılmıyorsun değilmi diyor bana bende yok diyorum ama normal gelmiyor bana bu durum daha yeni evliyiz hiç heyecan yok bizdegece 11-12 ye kadar ayrı takılıyoruZ evde sonrasında uykusu geliyor kocamın uyuya kalıyor kalmasada yatağa gidiyoruz bi kere öpüyor arkasını dönüp uyuyor. Yemek yapıyorum yiyoruz biter bitmez tv odasına gidiyor.Ben ne yapim ? Yatak olayımızda hiç iyi değil hep yorgun isteksiz. Kendiliğinden gelmiyor hiç görev gibi görüyor o olayıda. Ben gidyorum öpüyorum sarılıyorum o tv odasındayken.Bi heyecanlındırma hareketi yok bişe yok napcam ben . Hiç böyle hayal etmezdim evliliği yeni evlilerde normal bir durummu bu arkadaşlar ?
İyi de eşinizin kişiliği bu imiş siz bile bile lades demişsiniz zatenSevgili olduğumuz 4 yıl boyunca dediğim gibi benim gütmemle gitti. Ben isteyince yapıyordu genelde mesela kahvaltıya gidelim bu hafta sonu derdim tamam derdi. Bana şunu alırmısın derdim alırdı yada sinemaya gidelim derdim giderdik. Arada benim patlamalarım olurdu ben senin arkdaşın değilim sevgilinim benimle ilgilen derdim bir heyecan olsun şöyle yap derdim. Ertesi gün değişirdi tabi 3 gün sonra aynı kişiye dönerdi. Çekingendi evet .İnanırmısın o okurken ben kendi dersimi bırakıp onu ders çalıştırırdım. Yada ne bilim şunu şöyle yap sabahları ben uyandırırdım telefonla uyan hayatım geç kalma kahvaltını yap v.s
Ee sen de git adamin yaninda otur niye ayri odada oturuyosunÖncelikle merhabalar,
Ben 3,5 hafta önce evlendim. Eşimle 4 yıl süren ilişkimiz oldu bunun 1,5 yılı sözlü 1,5 yılı nişanlıydık. Gel gelelim sorunumuza yeni evlenmemize rağmen eşim ayrı odada oturuyor maç izliyor bütün akşam sonrasında oyun oynuyor daha sonra benim yanıma uğruyor oturma odasına sıkılmıyorsun değilmi diyor bana bende yok diyorum ama normal gelmiyor bana bu durum daha yeni evliyiz hiç heyecan yok bizdegece 11-12 ye kadar ayrı takılıyoruZ evde sonrasında uykusu geliyor kocamın uyuya kalıyor kalmasada yatağa gidiyoruz bi kere öpüyor arkasını dönüp uyuyor. Yemek yapıyorum yiyoruz biter bitmez tv odasına gidiyor.Ben ne yapim ? Yatak olayımızda hiç iyi değil hep yorgun isteksiz. Kendiliğinden gelmiyor hiç görev gibi görüyor o olayıda. Ben gidyorum öpüyorum sarılıyorum o tv odasındayken.Bi heyecanlındırma hareketi yok bişe yok napcam ben . Hiç böyle hayal etmezdim evliliği yeni evlilerde normal bir durummu bu arkadaşlar ?
Ay bir de burcunuz ne ikinizin de.ha son olarak da nolursa olsun konuşun ya.Mümkünse de biraz senden korksun.ne bileyim o da yemek yapsın.İyi de eşinizin kişiliği bu imiş siz bile bile lades demişsiniz zatenAyrıca siz de birlikte bir şeyler yapmaya hevesli değil gibisiniz yanına git vs. diyen arkadaşlara hep maç izliyor demişsiniz. Gidin yanına oturun o maç izlesin siz mesela kitap okuyun. Maç, spor programı sevmeyen erkek çok nadirdir herhalde Yalnız sanırım tv izlemeyi sadece eşiniz değil siz de seviyorsunuz ve vazgeçmiyorsunuz. Birlikte yapacak aktiviteler bulun. Mesela sinemaya gidin, tiyatroya gidin birlikte alışverişe çıkın akşam bi kahve içmeye çıkın ya da evde için birlikte. Seviyorsanız tavla oynayabilirsiniz. vs. Önemli olan birlikte vakit geçirebileceğiniz birşeyler bulmak. Siz eşinizin annesi değilsiniz ya da eşinizin hayatını programlayan hatırlatma mekanizması! Cinsellik konusunda ise, eşinizi rahatsız eden bir durum olabilir mi? Mesela başlangıç için hevesli olabilirsiniz ama sonrasında pasif mi kalıyorsunuz ki? ya da ten uyumuyla ilgili bir sıkıntı olabilir mi veyahut eşinizin çalışma koşulları ağır olabilir mi?