Evliliği hiç böyle hayal etmezdim 3.5 haftalık evliyim kocam çok ilgisiz

İnanın çok üzüldüm hiç uyumadım gece uyuya kalmışım. Benim en büyük sorunum kimseyi kıramamak galiba herkes mutlu olsun iyi olsun diye ben hep kendimden ödün veriyorum. Benim annem ve babam ayrılmıştı baya büyük sorunlar yaşadık. Annem ve babam barıştılar daha sonra fakat bu bende ve kız kardeşimde baya büyük travmalara neden oldu. Bende hep bir kaybetme korkusu oluştu. Sanırım insanları kaybetme korkusundan dolayı içime atıp karşımdakini mutlu etmeye çalışıyorum. Bu eşim içinde geçerli. Tanıştığımız zamandan bu zamana epey yol katettik tabi hep ben verici oldum. Çiçek almayı bile ben öğrettim kendisine. Düşünün artık gerisini. Bir arkadaş gibi oldum ben kendisine şöyle yaparsak daha mutlu oluruz bana böyle davranman lazım bir bayan bundan mutlu olur vs. Az olsa da değişim oldu ve biz evlenmeye karar verdik. Annesine çok düşkün ve tabi maddiyatta ailesinde oldğu için evimizi kendileri döşedi kayınvalidem de dominant bir bayan. Herşeye müdahale ediyor. Ben sevgimden dolayı ailemden uzak kalmayı göze alarak başka bir şehire ailesinin bulunduğu şehre yerleşmeyi kabul ettim. Eşim çok iyi bir insan fakat baskıcı bir annesi olduğu için evde rahatlığı buldu. Kendine yaşam alanı oluşturdu oyun oynamak maç izlemek tamamen özgür oldu. Tabi bu arada beni ihmal ettiğinin farkında değildi. Evlenmeden önce diyordu ki bana evlenince şöyle olcam böyle olcam süprizler yapcam sana yemekler yapcam masaj yapcam mulu edicem seni v.s ama evlendik ve bunların hiç biri olmadı. Ben bugün kalktım yine konuştum kendisiyle bak böyle olmaz hayatım beni ihmal ediyorsun sürekli maç izleyip oyun oynuyorsun ben ayrı odada oturuyorum yok gibiyim sanki dedim. Yeni evli değiliz gibi dedim. Bir heyecan bir atraksiyon yok bizde dedim. Bir plan yapalım aktiviteler ayarlıyalım sen tabiki yine oyun oyna maç izle kimse kimseyi kısıtlayamaz dedim.Ama benide ihmal etme dedim. Oda bana dedi ki haklısın daha dikkatli olcam artık dedi.
Bakalım umarım herşey güzel olur içimde bir mutluluk oldu iyi ki varsınız arkadaşlar. Çokk teşekkür ederim yazılarınız önerileriniz ve uyarılarınız için :)

Dügün zamani aileler arasinda tartismalar çiktimi, borcunuz varmi pisikolojisi iyi degil seninle kavya ediyormu yanliz kalmak istiyor onun biraz kafasini dinlemek istiyordur , ondan kocalik bekleme suan arkadas ol konus sana acilsin düzelir canim

ilişki sıklıgı nasıl peki?bir erkeğin hele ki evli bir erkeğin eşinden böyle ayrı takılması normal değil kesinlikle.alın karşınıza konuşun bu böyl olmaz ben böyle hayal etmemiştim deyin.
İlişki konusunda ben atak yapıyorum hep o kendiliğinden gelmez yani o olayı görev gibi görüyor hissi var bende. Başlatan taraf hep ben oluyorum. 5dk da bitiyor herşey

diğer odaya geçiyorum bende tv izliyorum nette takılıyorum.

Sen onun yanına takılsan, önce izlediğiniz bir şeylere yorum yapmakla başlar sohbet. Sonra duruma göre reklam arasında “gel atıştıralım dersin” bir mutfağı dolaşır gelirsiniz. Bir film izlersiniz sarılıp izlersiniz falan filan.. senin de ayrı takılman tuhaf ama.

sevgiliyken sizinle ilgilenirmiydi? yani çekingen bi yapısı mı vardı daha önceden de? hiç soğukluk hissedermiydiniz?

Ama kendisi sadece maç ve spor programları izliyor yada oyun oynuyor hadi film izliyelim dediğimde birazdan diyor ve bi bakmışız saat gece 12 oluyor sonrada uykusu geliyor koltukta sızıyor. Kaldırıyorum yatağımıza gidelim diyorum gidiyoruz sarılıyorum yatarken öpüyorum dokunuyorum ama o uyumayı tercih ediyor.

Her defasında uyumayı tercih ediyorsa başka sorunlar da var demek ki.

Sevgili olduğumuz 4 yıl boyunca dediğim gibi benim gütmemle gitti. Ben isteyince yapıyordu genelde mesela kahvaltıya gidelim bu hafta sonu derdim tamam derdi. Bana şunu alırmısın derdim alırdı yada sinemaya gidelim derdim giderdik. Arada benim patlamalarım olurdu ben senin arkdaşın değilim sevgilinim benimle ilgilen derdim bir heyecan olsun şöyle yap derdim. Ertesi gün değişirdi tabi 3 gün sonra aynı kişiye dönerdi. Çekingendi evet .İnanırmısın o okurken ben kendi dersimi bırakıp onu ders çalıştırırdım. Yada ne bilim şunu şöyle yap sabahları ben uyandırırdım telefonla uyan hayatım geç kalma kahvaltını yap v.s
sevgiliyken sizinle ilgilenirmiydi? yani çekingen bi yapısı mı vardı daha önceden de? hiç soğukluk hissedermiydiniz?

hiç normal deil.12 senelik evliyim bizimde ilk yıllarımız böyle ilgisiz geçti.son bi kaç senedir de yeni evli gibi mutluyuz.bizde ki evlilik olması gerekenin tam tersi yani.ama inşallah senin evlilik de benim ki gibi olur.sana git konuş böyl böyle de demiyecem,çünkü konuşulmuyo genelde

İyi de eşinizin kişiliği bu imiş siz bile bile lades demişsiniz zaten Ayrıca siz de birlikte bir şeyler yapmaya hevesli değil gibisiniz yanına git vs. diyen arkadaşlara hep maç izliyor demişsiniz. Gidin yanına oturun o maç izlesin siz mesela kitap okuyun. Maç, spor programı sevmeyen erkek çok nadirdir herhalde Yalnız sanırım tv izlemeyi sadece eşiniz değil siz de seviyorsunuz ve vazgeçmiyorsunuz. Birlikte yapacak aktiviteler bulun. Mesela sinemaya gidin, tiyatroya gidin birlikte alışverişe çıkın akşam bi kahve içmeye çıkın ya da evde için birlikte. Seviyorsanız tavla oynayabilirsiniz. vs. Önemli olan birlikte vakit geçirebileceğiniz birşeyler bulmak. Siz eşinizin annesi değilsiniz ya da eşinizin hayatını programlayan hatırlatma mekanizması! Cinsellik konusunda ise, eşinizi rahatsız eden bir durum olabilir mi? Mesela başlangıç için hevesli olabilirsiniz ama sonrasında pasif mi kalıyorsunuz ki? ya da ten uyumuyla ilgili bir sıkıntı olabilir mi veyahut eşinizin çalışma koşulları ağır olabilir mi?

Dikkat ettimde kac gundur hep yeni evli ciftler genelde kocasının sexe olan isteksizliğinden bahsetmiş
Türk erkeklerıne ne oluyor hayır mı

daha 3,5 haftalık yeni gelinsiniz..
yani bir o kadar da yeni kurulmuş dayanmış döşenmiş bir ev var...

peki neye dayanarak 2 tane televizyon alma gereği duydunuz ?

çok saçma geldi bana..

resmen bekar öğrenci evi gibi, yemekler mutfakta yeniyor, sonra herkes kendi odasına televizyonunun başına çekiliyor..
nerede aile kurmak? nerede beraber paylaşımda bulunmak?

nerede hayır dizi -hayır maç kavgası yapmak ? tatlı tatlı atışmak ?

evi kişi başına birer iki şer teknolojik aletle doldurunca, insan yanındakiyle ilgilenmiyor. en başında yapmışsınız evinize gereksiz teknolojik aletleri yığarak..
hayır gerçekten bana oldukça saçma geldi televizyonun yeni evli bir çiftin evinde 2 tane olması ...

Ya canlarim önemli olan tw değil o erkek milleti odun hemde ole bi odun ki al birini vur ötekine ya ben sevgililer gününde hediyemide aldım çok ta idik benm tek sinirm bugün ayrılmaya sebep oldu ku duracam yaa yeter bunların gözü doymuş git de ki şurda bi kız var seninle görüşecek balıklaama atlar sebep senin güzelliğin Çirkinliğin değil içinde aldatma duygusu içinde odunluk, o kadar ünlü yıldızlar varki onlar Çirkinliğinden mi Hayır erkeğin ilgisizligi vallahi bıktım artk arkasını toplamaktan ne halleri varsa görsünler iki gün ağlar üçüncü gün unutur HC canını sıkma zaten sen evliliğin 3.5 haftasına bakma sen asıl 4 sene evliyim gbi düşün bende 4 yıl boyunca sevdiGM biri vardı ama bitince bitio aşk yıpranoo zamanla annenle anlaşmiosn ama unutma HC bi zaman fazla değer verme bırak o senin üstüne gelsin o sahip ciksn sana bole olma sebebi fazla ilgiden tabi üstü başı yıkanıo yemegide gelir önüne daha ne olsn boşver sıkma zamanlar düzelir zaman bırak allah yardiçimiz olsn)

Ee sen de git adamin yaninda otur niye ayri odada oturuyosun

bence o tvyi fırlat. ve kocanın üzerine atla.ayy ne ne demek ayri takilmak ya.benim esim kadar fanatik fenerli yoktur.o mac izlerken ben de dizinde uyurum.saclarimi oksa derim :) erkekler muneccin degil adamlardan herseyi bekliyoruz.
bizde de 2 tv var.biri bekarliktan kalma.ama tek basima odaya gidip asla acmadim 2 yila yakin evliyim.

senin de icin körelmiş. .az atesli olsan asla bos birakmazsin adami...ben hamileyim parmak uclarimi gormuyorum siskoluktan ama asla asla asla icimi koreltmedim.istiyosam bitti..yanima gelecek !!! :) kadinligini bilmelisin.istesen dunyanin a....k insan.yeterki istesin...

Canım bence sen de bir süre kendi halinde takıl o senle ilgilenmek istesin.sempatik komik hareket yap ya da tv izlerken ne bileyim git yanına meyve soy Ağzına ver,gol atınca sarıl öp.oyun oynuyorsa arkadaşlarını çağırsın yemek falan yap sende.Biraz da erkekler yorulursan daha çok istiyorlar o yatak işlerini .Misal halı sahadan sonra.ama yok göndermem dersen işte arkadaşlarını çağorsın hoplayıp zıplasın.sonunda çok iyi Şeyler olur.birazcıkta durumlar düzelirse bence bi bebek düşünün :)

Ay bir de burcunuz ne ikinizin de.ha son olarak da nolursa olsun konuşun ya.Mümkünse de biraz senden korksun.ne bileyim o da yemek yapsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…