Abartmissin cnm, adam uyanmayabilirşimdi gittim yanına uyandı uykunmu kaçtı diye sordu döndü arkasını uyudu elimde telefon var hiç mi uyanmaz ya eşimin uykusu kaçmış elinde telefon napıo demezmi bi kocaaldım yastığımı diğer odaya geçtim şimdi ağlıyorum şu anda
bence herşeyide eşinizden beklemeyin önce sen bişeyler yap daha sonra arada sıkılıyorum de keşke şöyle bişey olsa falan de bekle.Öncelikle merhabalar,
Ben 3,5 hafta önce evlendim. Eşimle 4 yıl süren ilişkimiz oldu bunun 1,5 yılı sözlü 1,5 yılı nişanlıydık. Gel gelelim sorunumuza yeni evlenmemize rağmen eşim ayrı odada oturuyor maç izliyor bütün akşam sonrasında oyun oynuyor daha sonra benim yanıma uğruyor oturma odasına sıkılmıyorsun değilmi diyor bana bende yok diyorum ama normal gelmiyor bana bu durum daha yeni evliyiz hiç heyecan yok bizdegece 11-12 ye kadar ayrı takılıyoruZ evde sonrasında uykusu geliyor kocamın uyuya kalıyor kalmasada yatağa gidiyoruz bi kere öpüyor arkasını dönüp uyuyor. Yemek yapıyorum yiyoruz biter bitmez tv odasına gidiyor.Ben ne yapim ? Yatak olayımızda hiç iyi değil hep yorgun isteksiz. Kendiliğinden gelmiyor hiç görev gibi görüyor o olayıda. Ben gidyorum öpüyorum sarılıyorum o tv odasındayken.Bi heyecanlındırma hareketi yok bişe yok napcam ben . Hiç böyle hayal etmezdim evliliği yeni evlilerde normal bir durummu bu arkadaşlar ?
Öncelikle merhabalar,
Ben 3,5 hafta önce evlendim. Eşimle 4 yıl süren ilişkimiz oldu bunun 1,5 yılı sözlü 1,5 yılı nişanlıydık. Gel gelelim sorunumuza yeni evlenmemize rağmen eşim ayrı odada oturuyor maç izliyor bütün akşam sonrasında oyun oynuyor daha sonra benim yanıma uğruyor oturma odasına sıkılmıyorsun değilmi diyor bana bende yok diyorum ama normal gelmiyor bana bu durum daha yeni evliyiz hiç heyecan yok bizdegece 11-12 ye kadar ayrı takılıyoruZ evde sonrasında uykusu geliyor kocamın uyuya kalıyor kalmasada yatağa gidiyoruz bi kere öpüyor arkasını dönüp uyuyor. Yemek yapıyorum yiyoruz biter bitmez tv odasına gidiyor.Ben ne yapim ? Yatak olayımızda hiç iyi değil hep yorgun isteksiz. Kendiliğinden gelmiyor hiç görev gibi görüyor o olayıda. Ben gidyorum öpüyorum sarılıyorum o tv odasındayken.Bi heyecanlındırma hareketi yok bişe yok napcam ben . Hiç böyle hayal etmezdim evliliği yeni evlilerde normal bir durummu bu arkadaşlar ?
yani şu yazdıklarınızdan sonra hala durumu garipsemeniz ilginç. herkesin dediğini ben de diyeyim adam size sorduğunda neden anlatmıyorsunuz? Adam müneccim mi ? siz sıkılıyorum ben demeden nerden bilebilir ki?Çekip gidesim var. Ben sevdiğim için ailemden uzak yere gelin gelmeyi kabul ettim. Ailesine sonsuz saygı gösteriyorum eşyalarıma bile annesinin karışmasına izin veriyorum kadınlığımı gösteriyorum hem okuyorum hem ev işlerini kendim hallediyorum. Herşeyine anlayışlıyım tek istediğim kocamın bana olan ilgisini arzusunu heyecanını görmek hissetmek sabah konuşcam bunları. Yani çok içim yandıbu gece sabaha kadar bi başıma ağladım kocam beni görmesine rağmen arkasını dönüp horul horul uyudu
aynısını ben söyleyecektim. yukarıda uzun uzun yazdım asıl belirtmek istediğim buydu ama tartışma yaratırım gerekçesiyle sustum. fakat sonuna kadar katılıyorum.4 yıllık ilişkiyi bırak 44 yıllık ilişkide olsa aynı damın altına başınızı sokmadan asla birbirini tanıyamaz kimse.
çok teşekkür ederim herpinize :) çok iyi geldiniz bana :) Allah hepimizi mutlu etsin inşallah . Demin aradım konuştum eşimle anlattım derdimi haklısın dedi daha dikkatli olacağını söyledi bakalım neler olacak . İyi ki varsınız arkadaşlarbende 6 aylık evliyim arkadaşım öncelikle seni çok iyi anlıyorum hayatımızdaki erkeklerin büyük çoğunluğu zaten böyle, ama biz kadınlarında yaptıkları aynen senin yaptıklarınönce birşeyden rahatsız oluyoruz kendimiz ince fikirliyiz çok hisliyiz dikkatliyiz eşimizin ne derdi olursa bi kaşının hareketinden gülüşünden bakışından anlıyoruz ya, aynı şeyi ondanda bekliyoruz ama keşke onlarda bizim kadar dikkatli hisli ve nazik olsa..ama malesef onlar farklı daha yüzeysel daha kaba bazı şeyleri açık açık defalarca kafasına sokman için söylemen gerekicek.evet bunları bende evlenmeden önce yapacağımı hiç düşünmemiştim eşim çok nazikti çok anlayışlıydı düşünceliydi bana çok düşküdü.ama evlenince o çok istediği amaca kavuşunca tabiki bi rehavet bi gevşeme vurdumduymazlık gamsızlık oluyor ama sende onun bu yaptığını ona göstermelisin yoksa farkına varmaz ve üzerine ekler böyle umursamaz tavırlarının.seninde yalnızlığın artar daha alıngan hassas bir hale gelirsin.onun için konuş canım arkadaşım o senin kocan sevgilin hayatını herşeyiyle paylaşmayı kabul ettiğin insan.derdini paylaşacaksin o da seninle paylaşacak.zamanda sorunlarınızı çözer birbirinize evliliğinize alışmanıza yardımcı olur.üzülme
bence anormal değil çünkü çok yenisin sende eşinde sudN ckmıs balık gibi olabilirsinizÖncelikle merhabalar,
Öncelikle merhabalar,