- 23 Eylül 2014
- 3.882
- 4.026
Öncelikle merhabalar,
Ben 3,5 hafta önce evlendim. Eşimle 4 yıl süren ilişkimiz oldu bunun 1,5 yılı sözlü 1,5 yılı nişanlıydık. Gel gelelim sorunumuza yeni evlenmemize rağmen eşim ayrı odada oturuyor maç izliyor bütün akşam sonrasında oyun oynuyor daha sonra benim yanıma uğruyor oturma odasına sıkılmıyorsun değilmi diyor bana bende yok diyorum ama normal gelmiyor bana bu durum daha yeni evliyiz hiç heyecan yok bizdegece 11-12 ye kadar ayrı takılıyoruZ evde sonrasında uykusu geliyor kocamın uyuya kalıyor kalmasada yatağa gidiyoruz bi kere öpüyor arkasını dönüp uyuyor. Yemek yapıyorum yiyoruz biter bitmez tv odasına gidiyor.Ben ne yapim ? Yatak olayımızda hiç iyi değil hep yorgun isteksiz. Kendiliğinden gelmiyor hiç görev gibi görüyor o olayıda. Ben gidyorum öpüyorum sarılıyorum o tv odasındayken.Bi heyecanlındırma hareketi yok bişe yok napcam ben . Hiç böyle hayal etmezdim evliliği yeni evlilerde normal bir durummu bu arkadaşlar ?
Yani 4 senedir tanıyan sizsiniz, konuşuyorsunuzdur evlenince şöyle yaparız böyle yaparız diye. O gün yemek yapmayıp hadi bugün dışarda yiyelim demek bile bir seçenektir sonuçta. Ama içinize attıkça birikir, söyleyin yani canınızın sıkıldığını ve tek başınıza ayrı odalarda oturmak için mi evlendiğinizi.
Konuyla çok ilgisi yok tabi ama tv odası bana çok saçma geliyor zaten.
bu bize yazdiklarini eksiksiz bir sekilde kocanla konussan..o sana skilmiyorsun degil mi dediginde ne onu ne kendini kandirip yooo diyecegine,evet skiliyorum,evde tekmisim gibi hissettiriyorsun bana deyip,durumdan sikayetini belli etsen belki adamda ceki duzen verir kendine.sen yok skilmiyorum dersen ooohh ne iyi boyle devam diyecek esin.Öncelikle merhabalar,
Ben 3,5 hafta önce evlendim. Eşimle 4 yıl süren ilişkimiz oldu bunun 1,5 yılı sözlü 1,5 yılı nişanlıydık. Gel gelelim sorunumuza yeni evlenmemize rağmen eşim ayrı odada oturuyor maç izliyor bütün akşam sonrasında oyun oynuyor daha sonra benim yanıma uğruyor oturma odasına sıkılmıyorsun değilmi diyor bana bende yok diyorum ama normal gelmiyor bana bu durum daha yeni evliyiz hiç heyecan yok bizdegece 11-12 ye kadar ayrı takılıyoruZ evde sonrasında uykusu geliyor kocamın uyuya kalıyor kalmasada yatağa gidiyoruz bi kere öpüyor arkasını dönüp uyuyor. Yemek yapıyorum yiyoruz biter bitmez tv odasına gidiyor.Ben ne yapim ? Yatak olayımızda hiç iyi değil hep yorgun isteksiz. Kendiliğinden gelmiyor hiç görev gibi görüyor o olayıda. Ben gidyorum öpüyorum sarılıyorum o tv odasındayken.Bi heyecanlındırma hareketi yok bişe yok napcam ben . Hiç böyle hayal etmezdim evliliği yeni evlilerde normal bir durummu bu arkadaşlar ?
Sıkılmıyorsun di mi diye sorduğunda,yok demeye devam edersen,yalnız takılarak geçirsin evliliğini.Neden iletişim kurmayı tercih etmiyorsun.Neden bunun yanlış olduğunu ve rahatsızlıklarını dile getirmiyorsun.Öncelikle merhabalar,